2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kiz sizin oralar tasi.topragi altin olmaz tabi saka.maka ben ondan.dolayi biraz sıcak baktım.yoksa yaptirmicaktim
haha amaaan deli gibi calis, dur durak dinlenme yok, ne altini yahu. dogumdan sonra ucretsiz izin istedim bebegim 7 aylik olana kadar calismak istemiyorum, ayda 1000 euro (evet yemin ederim) prim odemeye mecbur birakiyorlar. emeklilik primlerin tamamini tasimak zorundaymisim. al bide burdan yak. vergilerle, mecburi sigortalarla, primlerle mahvediyorlar bizleri.

herkes kendini nasil iyi hissediyosa oyle davranmali. doktorum hep bunu diyor bana. ne iyi hissediyosa onu yap diyo, bayiliyorum kadina haha..

haha cok tatlisin! ben paranoyalasiyorum yahu boyle seylerde. amac ne, sebeb ne diyerekten:)
ben de sürü psikolojisine katılıyorum yönlendiriyorlar çobanlar o yöne doğru hızla koşuyorum.. Sonra ay niye yapmadım yapsa mıydım ya şöyleyse böyleyse diye kendimi yememk için valla yaptık gitti Allaha emanetiz ülkecek.. Sorgulamak cesaret istiyor işte

aynen bunu demek istiyorum bende, hersey sterilize ortamlarda oluyor. boyle defalarca igne vurmalar falan... ben olsam vurdurmazdim.
Bununla ilgili bir makale vardı en son onu okudum ve işin içinde neler oldgnu daha iyi anladım ama her anne kendi çocuğu için en doğrusuna karar verir diyeym de
m.facebook.com/story.php?story_fbid=2293646840909285&id=1549296172011026

Bende aynı senin gibi yapıyorum canım yoksa çok fena acıyor. Detaylı içinde güzel haberlerini bekliyoruz. Eminim bebiş çok iyi,iki ferah tut.

tetanoz aşısını doktorum yaptirmana gerek yok dedigi icin bende yaptirmadim saglik ocagina kan vermeye gittigimde hemsire benden yazi aldi kendi istegimle yaptirmak istemiyorum tarzinda, inş pisman olmam

tetanoz aşısını doktorum yaptirmana gerek yok dedigi icin bende yaptirmadim saglik ocagina kan vermeye gittigimde hemsire benden yazi aldi kendi istegimle yaptirmak istemiyorum tarzinda, inş pisman olmam
Benimki de yaptır dediği için yaptirdim. Yoksa ben de istemiyordum.

Walla bana sen bilirsin dedi iyi olur dedi sadece zararli cikmamak icin yaptirdim aslinda cokta isteyerek gitmedim son ana kadar kan tahlilleri yapilmisken hadi olalim dedik artik

Ewt ben de kendimi biliuorum yaptirsam ne olursu al iste gordunmu dememek icin kendime yaptirdim hemsire arayana kadar pusudaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…