haha amaaan deli gibi calis, dur durak dinlenme yok, ne altini yahu. dogumdan sonra ucretsiz izin istedim bebegim 7 aylik olana kadar calismak istemiyorum, ayda 1000 euro (evet yemin ederim) prim odemeye mecbur birakiyorlar. emeklilik primlerin tamamini tasimak zorundaymisim. al bide burdan yak. vergilerle, mecburi sigortalarla, primlerle mahvediyorlar bizleri.
herkes kendini nasil iyi hissediyosa oyle davranmali. doktorum hep bunu diyor bana. ne iyi hissediyosa onu yap diyo, bayiliyorum kadina haha..
elaide
orda daha rahattir dogum.izni turkiye kadar sorun değildir diye dusunuyordum.desene orda da sorun neyse sen.bebisinle rahat rahat ilgilen odencek.ne.olcak prens ye ic yat.yapmaya geliyor senin doktora hastayim keske turkiyede olsa hahaha
ben de sürü psikolojisine katılıyorum yönlendiriyorlar çobanlar o yöne doğru hızla koşuyorum.. Sonra ay niye yapmadım yapsa mıydım ya şöyleyse böyleyse diye kendimi yememk için valla yaptık gitti Allaha emanetiz ülkecek.. Sorgulamak cesaret istiyor işte
Bununla ilgili bir makale vardı en son onu okudum ve işin içinde neler oldgnu daha iyi anladım ama her anne kendi çocuğu için en doğrusuna karar verir diyeym de
m.facebook.com/story.php?story_fbid=2293646840909285&id=1549296172011026
Günaydın kızlar
Bugün 14.30 da ayrıntılı var çok heyecanlıyım inşAllah güzel şeyler duyarız.
Canm ben de hala göbekten yapıyorum. Bazı yerler daha iğneyi sokarken çok acıyor hemen geri çekiyorum sanırım kas a denk geliyor sonra Yumuşak yer arıyorum kendime:))
Canm detaylıda perinatoloji uzmanı yada radyoloji uzmanı oluyor tek. Sonucu doktoruna daha sonra ulaştırıyorsun için rahat olsun.
tetanoz aşısını doktorum yaptirmana gerek yok dedigi icin bende yaptirmadim saglik ocagina kan vermeye gittigimde hemsire benden yazi aldi kendi istegimle yaptirmak istemiyorum tarzinda, inş pisman olmam
tetanoz aşısını doktorum yaptirmana gerek yok dedigi icin bende yaptirmadim saglik ocagina kan vermeye gittigimde hemsire benden yazi aldi kendi istegimle yaptirmak istemiyorum tarzinda, inş pisman olmam
Walla bana sen bilirsin dedi iyi olur dedi sadece zararli cikmamak icin yaptirdim aslinda cokta isteyerek gitmedim son ana kadar kan tahlilleri yapilmisken hadi olalim dedik artik
ben de sürü psikolojisine katılıyorum yönlendiriyorlar çobanlar o yöne doğru hızla koşuyorum.. Sonra ay niye yapmadım yapsa mıydım ya şöyleyse böyleyse diye kendimi yememk için valla yaptık gitti Allaha emanetiz ülkecek.. Sorgulamak cesaret istiyor işte
kişiye göre değişiyordur belki ama, sadece dokununca ve üstüne yatınca hafif bir ağrı oluyor oda 2 gün falan. cuma vuruldum bişey kalmadı. bende burda okuyunca çok korkmuştum:)
kişiye göre değişiyordur belki ama, sadece dokununca ve üstüne yatınca hafif bir ağrı oluyor oda 2 gün falan. cuma vuruldum bişey kalmadı. bende burda okuyunca çok korkmuştum:)