Selam kızlar gün geçmiyor ki hamileliğin bir evresi vücudumuzda değişik bir belirti göstermesin
Bende bu aralar büyük tuvalet sonrası göbek altımda bi baskı ve sancı hissediyorum bu çok az sürüyo ve hareket edince hissediyorum sizde de böyle bişey var mı enfesksiyon olsa yanma falan olur ağrılı olur diye düşünüyorum acaba biraz zorluyorum ondan mı ordinaryus olacağız ha gayret az kaldı :))
evet güzel şeyler geliyor şoka ben emzik almadım kızıma boş boş onu emmesi beni üzecekti çünkü hem alışmadı iyi oldu ilk bi kac ay ne zamn ağlarsa emzirmek daha iyi zaten büyüdükçe ağlamalı azalıyor
biberonda 6 aydan sonra kullandım şu içmesi için yani Allah korusun emmezse belki ozamn lazim olur
Merhaba hanimlarrr. Bende detayli ultrasondan geldim simdi doktor hersey normal dedi. Ben ikili test yaptirmadim. Merak ettigim acaba bir problem olsa soylerler miydi bilgisi olan var mi? Onun haricinde saglikliymiss yavrum cok sukur. Yuzunu inatla gostermedi cok mu cok inatciii neyse saglikli olsundaa dogunca goruruz artikk
gunaydin hanimlar, kasintim simdilik yok ama 'elim kulagimda her an baslayabilirim' der gibi bi hali var bacaklarimin.
siz nasilsiniz bakalim?
yahu hepiniz bi tetanoz asisindan bahsediyosunuz. neden vuruluyosunuz ki, turkiye ucuncu dunya ulkesi degil ki. sadece o ulkelere gidince vurulmamiz gerekmiyo mu? bilmiyorum, avrupa da (almanya da ve hollanda da) boyle biseyi hic duymadim. doktor hic bahsetmedi bile.
Merhaba hanimlarrr. Bende detayli ultrasondan geldim simdi doktor hersey normal dedi. Ben ikili test yaptirmadim. Merak ettigim acaba bir problem olsa soylerler miydi bilgisi olan var mi? Onun haricinde saglikliymiss yavrum cok sukur. Yuzunu inatla gostermedi cok mu cok inatciii neyse saglikli olsundaa dogunca goruruz artikk
ben ikili uclu dortlu taramalari yaptirmadim. dr fetal dna analizi yaptir dedi onu da kabul etmedim. detayliya bakan dr bebegin olcumlerinin iyi oldugunu, ultrasonda down sendorumuna rastlamadigini, bu ultrasonun
%80 basarili oldugunu, geriye kalan %20 lik kismin sorun olabilecegini ancak dogmadan bunu bilemeyeceklerini soyledi. bu herkes icin gecerli dedi. taramalari yaptiranlar icin de gecerliymis yani.
Valla rafta vardilar, kasada yarin gecerli ama bakalım dediler okuttular geçti.
Yeni dogan sete baktim da acmadim bile. Bana ikinci el çok eşya geldi malûm, hakkimi icime sinenlerde kullanacağım.
Merhaba sevindim iyi sonuçlar ile gelmenize. Bende ikili test yaptırmadım. Ayrıntılı ultrasonu yaparken doktor sordu yaptırmadım dedim. Ama çok büyük ihtimalle sağlıklı bebek down sendromlu değil dedi. Bir sorun görseler söylerdiler. Ya da yurt dışına giden testi yaptırmanızı önerirlerdi. İçinizi ferah tutun. Sağlıkla gelsin yavrularımız.