2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynısını bende yaşıyordum canım geçti çok şükür

evet güzel şeyler geliyor şoka ben emzik almadım kızıma boş boş onu emmesi beni üzecekti çünkü hem alışmadı iyi oldu ilk bi kac ay ne zamn ağlarsa emzirmek daha iyi zaten büyüdükçe ağlamalı azalıyor
biberonda 6 aydan sonra kullandım şu içmesi için yani Allah korusun emmezse belki ozamn lazim olur

Merhaba hanimlarrr. Bende detayli ultrasondan geldim simdi doktor hersey normal dedi. Ben ikili test yaptirmadim. Merak ettigim acaba bir problem olsa soylerler miydi bilgisi olan var mi? Onun haricinde saglikliymiss yavrum cok sukur. Yuzunu inatla gostermedi cok mu cok inatciii neyse saglikli olsundaa dogunca goruruz artikk

ben aykiri anne .. yaptirmadim hatta saglik ocagi cok bozuldu. doktorum da yaptirma dedi. disardan goc vs vs diye konusup iknaya calisiyorlar.
ben ikili uclu dortlu taramalari yaptirmadim. dr fetal dna analizi yaptir dedi onu da kabul etmedim. detayliya bakan dr bebegin olcumlerinin iyi oldugunu, ultrasonda down sendorumuna rastlamadigini, bu ultrasonun
%80 basarili oldugunu, geriye kalan %20 lik kismin sorun olabilecegini ancak dogmadan bunu bilemeyeceklerini soyledi. bu herkes icin gecerli dedi. taramalari yaptiranlar icin de gecerliymis yani.

İlk enerji bulantılar geçince böyle Bi oh be diyorsun o zamn geliyor.. Sonra yine ağrı sızı halsizlik başlıyor inanki ben de çok çabuk yoruluyorum ya
Ben o aşamayı transit geçtim galiba, hiç farketmedim valla :)

Bel ağrıları da başladı, ooh mübarek son 3 aylar gümbür gümbür geliyor

Bak gidiyorum ben soka eger bulamiyim seni.bulurum bana onlari.kargolarsin yeni dogan seti.nasildi almamissib
Valla rafta vardilar, kasada yarin gecerli ama bakalım dediler okuttular geçti.
Yeni dogan sete baktim da acmadim bile. Bana ikinci el çok eşya geldi malûm, hakkimi icime sinenlerde kullanacağım.

benim göbeğin altı değil üstü yani mide kısmım çok sert hanımlar ilk bebekte böyle değildi
sanki 7 aylık gibiyim sizdede varmı böyle durumlar

Merhaba sevindim iyi sonuçlar ile gelmenize. Bende ikili test yaptırmadım. Ayrıntılı ultrasonu yaparken doktor sordu yaptırmadım dedim. Ama çok büyük ihtimalle sağlıklı bebek down sendromlu değil dedi. Bir sorun görseler söylerdiler. Ya da yurt dışına giden testi yaptırmanızı önerirlerdi. İçinizi ferah tutun. Sağlıkla gelsin yavrularımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…