Çok şükür bizim de ayrıntılı iyi geçti. 371 gram olmuşuz. Boyunu sormayı unuttum. Raporu Cuma gelip alırsın dedi. Orda yazar belki. Bir sorun görmüyorum dedi. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla alalım inşAllah kucaklarımıza.
Çok şükür bizim de ayrıntılı iyi geçti. 371 gram olmuşuz. Boyunu sormayı unuttum. Raporu Cuma gelip alırsın dedi. Orda yazar belki. Bir sorun görmüyorum dedi. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Sağlıkla alalım inşAllah kucaklarımıza.
Selam kızlar, oh oh neler alınmış nelerrr:)) güle güle kullansınlar
Ben de gündüzleri oyalanması için bu ev tipi ana kucağının gri rengini aldım. Müzikli titreşimli ve sallanabilir. Gündüzleri uyuyakaldıgı zaman da kaldırayım yerine yatırayım derdi yok.
Selam kızlar, oh oh neler alınmış nelerrr:)) güle güle kullansınlar
Ben de gündüzleri oyalanması için bu ev tipi ana kucağının gri rengini aldım. Müzikli titreşimli ve sallanabilir. Gündüzleri uyuyakaldıgı zaman da kaldırayım yerine yatırayım derdi yok.
Bu da o civarda diğer sitelerde cnm, ben hepsiburada’dan aldım. Pilli bu. 18 kg kadar taşıyormuş. Ya asıl otomatik sallayanlar var onlar çok çok güzel ama fiyatları baya yüksek, 6-7 ay kullanacak zaten gerek yok. Keşke hediye gelse birinden
Bu da o civarda diğer sitelerde cnm, ben hepsiburada’dan aldım. Pilli bu. 18 kg kadar taşıyormuş. Ya asıl otomatik sallayanlar var onlar çok çok güzel ama fiyatları baya yüksek, 6-7 ay kullanacak zaten gerek yok. Keşke hediye gelse birinden
Yok cnm atilla çankaya benim ki demistim ya tanıdık diye direk kendisi yaptı.. edim de girdi içeri çok ilgili bir doktordu saolsun..devlet hastanesinde böyle doktorla karşılaşmak şaşırttı beni
peridrol84
canm gözünaydın çok sevindim. Sağlıkla doğdu günleri de görürüz inşAllah. Oğlun kaç yaşındaydı?. Benim oğlum da çok heyecanlı. 6 yaşında sürekli ne zaman doğacak diye soruyor:)) evde erkek egemenliği olacak:)) ama ben şimdiden oğluma iş yaptırıyorum süpürge vileda yaparken eline tutuşturuyorum birini. Geçen gün bulaşık makinesini boşalttı sandalye ile in çık in çık