2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gözünüzaydın :)

Çok güzelmiş sağlıkla kullansın minik

ben ikinci el almıştım 4moms. sıfırları devasa fiyata satılıyor. oğlum sevmedi valla çok yatmadı umarım kızım yatar.
Şu 2500-3000 civarı satılanları diyorsun. Evet onlar gerçekten çok güzel inşallah sever kızın, güle güle kullansın :)

Şu 2500-3000 civarı satılanları diyorsun. Evet onlar gerçekten çok güzel inşallah sever kızın, güle güle kullansın :)
aynen onlardan bahsediyorum. ben tutumlu anneden 600 gibi bir şeye almıştım. oğlumdan sonra iki kişiye daha verdim. hatta şu an bende değil. doğuma yakın geri alacağım. oğlum yatmadı ama arkadaşımın kızı severek yatıyor. keşke böyle pahalı şeyleri deneyebilsek. yada elden ele gezdirsek.

İkinci el fiyatı gerçekten 600 mü?? Cok iyi almışsın..

Vallahi ne guzel bi icattir ama fiyat cok ucuk hatta bazi yabanci youtuberlarda goruyodum ikizler bebekler ikisine de almislar kadin ewinin isini goruuo en azindan onlar sallanirken

Arkadaşlar canınız çekmez ins hamilelikte kelle paça çorbası içilir mi ilk haftalarda içmiştim kanama olmuştu korkudan birdaha içmedim bunu dr uma da sormadım şimdi içilir mi biraz tedirginim vitamin olsun dyo içmek istiyorum ama

Cnm bende iğne kullanıyorum hala göbekten devam ediyorum bazen sertlik olusuyo dra sorcam ctesi başka nerden yapabilirim dye

Valla rafta vardilar, kasada yarin gecerli ama bakalım dediler okuttular geçti.
Yeni dogan sete baktim da acmadim bile. Bana ikinci el çok eşya geldi malûm, hakkimi icime sinenlerde kullanacağım.
Aa ne şanslısın kız :) nerde oturuyoshn bende smdi gidesim geldi bak

Kızlar bugün ayrıntılı yapıldı ama çok iyi haberlerle gelemedim malesef bebeğim kordonunda 3 damar olması gerekirken doktor 2 damar gördü sadece bu durumda gelisiminde fiziksel olarak gerilik olabilir belki dedi.Ayrıca ikili test yaptirdigimda burun kemigi vardi ve hersey normal denmisti ama bugun burun kemiginin azda olsa küçük oldugunu söyledi ve amniyosentez yaptirmami onerdi moralim bozuk ama yaptirmayıda düşünmüyorum her türlü bebeğimi doğuracağım Allahın izniyle.Sizlerden bu durumu yaşayan varmı?

Kızlar bu ebebek de hediye çeki veriyorlar ya.. ben bebek arabasını ordan almayı düşünüyorum hediye çekiyle de geri kalanları tamamlamış olurum hem diye düşündüm..

Bunlar da h&m den aldıklarım artık bir kağıda yazıcam yoksa ne aldım ne almadım unutuyorum aşırı unutkanlık olmaya başladı bu ara

Eklentiler

• B5DB93F4-39F3-496C-A200-99A5119990AF.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 1FF7E918-734E-4805-955E-BE7008147456.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 46
Birinde daha vardi iki damar. Eski mesajlari aratmak lazım, bulmaya çalışalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…