2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen bende aynı yoldan gittim

Aaa bulmussun bile
Nasilsin sevvaly? Ayrintilı yaptirdinmi bugun bende aynı sorunla karsilastim canim sıkıldı

Canım gecence burda yazmsti 1 arkads 2 damar var denmsti sanrim 1 hafta sonra riskli gebelik doktrnda baktrmsti iyiydi gibi kalmış aklımda sizde bir daha gidin bence ve canınızı skmayn.

gebelikte sakatat tuketimi onerilmiyor canim.

insallah gelisiminde de sikinti olmadan buyur minisin canim.

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Rabbime emanetler dua ile .. Allah gönül ferahlığı versin sana bize tüm hamilelere inşallah

Bugün bizimde detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür bir soruna rastlamadı doktor. 10 dk falan sürdü, dışarı çıktığımıza bilgi işlemdeki kız şaşırdı nasıl bu kadar kısa sürede bitti diye Bebeğin pozisyonu uygunsa kısa sürebiliyormuş. 360 gram olmuş bizim minnoş. Yüzünün renklisinide yakaladık, insan bi an önce doğsun kucağına alsın istiyor

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm uzun uzun inceledi mi doktr inşallah bi sorun olmaz

Ben sordum doktoruma sonuna kdr göbeğinden yapabilirsin ,bebeğe asla ulaşmaz dedi.İnsan yine de tedirgin oluyor malesef canım.
Sen bebeğe zarar verir mi dye sordun ben boşluk kalmıyor bazen düğüm düğüm beze gbi oluyor üstüne gelince diğer iğne çok aciyor bebeğe ulaşmaz cnm hiç canını sikma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…