2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gule gule kullan canim hos biseye benziyo! 4moms tarzinda buda.

Cok tatliii guzel gunlerde giysin insallah!

Kızlar bilek ağrısı yaşayan varmı benim sağ bileğim çok ağrıyor aynı durumda olan ve dr giden varmı
10 gün önce bende de oldu. Bi sendrommuş hamilelikte olabiliyor. Kol ve bilek hizası aynı şekilde düz tut kolunu dinlendir. Sinir sıkışması gibi bir şey o kolu ve bileği çok kullanma 2 güne geçiyor.

Tutumlu annede gördüm aynısını 100₺ kullanışlı mı acaba

Sağol canım yarın işe giderken ilk işim şoka uğramak olucak yıkama küveti de çok tatlı gözüküyor

Normalde de zor bulunan damariniz varsa kiloyla birlikte daha zor bulunuyormus. 2 hemsire aradilar, Allah' tan tek ignede aldı ama sonuç bu.
Her gün kendine iğne yapan anneler, size saygim çok büyük. Cocuk sahibi olmak icin büyük fedakarlıklarda bulunuyorsunuz.

Geçmiş olsun cnm napmislar öyle ya çok fena morarmış

Geçmiş olsn ya nasl başarmışlar okadr morartmayi hayret

Bende kampanya bitmeden bebek arabasını alacağım canım ebebekten

I ikuayko kiz bu neeee sok oldum... Allah tan canin yanmiyomus yalniz kan alan hemsire de tecrubesizmis bence boyle olmamasi lazim... Tetanoz bende kafa yapti bas donmesi ve goruntu kaymasi yasiyorum sol kol iptal zaten suan iyi ki camasirlari sabah yikayip asmisim geceye birakacaktim

Geçmiş olsun canm. Baya damarı çatlatmışlar yani:)) benim de öyle morarıyordu. Göbekten yaparken artık o kadar morartmıyorum sanırım ustalaştım.
Cute2019 Geçmiş olsun. Farklı bir doktora daha görün mutlaka. Gönlünü ferah tut. Allah korktuklarımız ile sınamasın inşAllah.

Motorla kaza yaptım, ambulansta damar yolu acamadilar. Acil serviste de kan alamamislardi, en son zorunlu diye asistan doktor denedi tek seferde aldı o zaman. Hem damarimi bulmak zor hem korktukca buzusuyor demek. Bir de kilodan dediler bugün eziklediler beni Yani hemsirenin suçu da pek yok bence :) Onlar da istemez böyle olsun.

Geçmiş olsun cnm allahın izniyle herşey yolunda gider insallah

Aaa bulmussun bile

Nasilsin sevvaly? Ayrintilı yaptirdinmi bugun bende aynı sorunla karsilastim canim sıkıldı
Çok geçmiş olsun canım Pazartesi tekrar gideceğim. Bilmiyorum ama hangi doktora gitsem normal karşılıyor çünkü çoğu gebeler de olabiliyormuş ve çoğuda sorunsuz geçirebiliyormuş tabi risk herzaman var o yüzden yakından takip gerekiyor doktorum organlarının gayet sağlıklı olduğunu söyledi ve ben kromozom testlerimide yapmıştım o yüzden şuan tek riskim erken doğum ve düşük kilo bebeğin beslenememesi fakat kan akışında bi problem olmadığı sürece bi sıkıntı yaratmıyor çünkü bazen tek damar yetebiliyormuş iki damara göre bazen daha geniş oluyormuş o yüzden çok şükür biraz daha içim rahatladı tabi arada sırada tedirgin olmuyor değilim bol bol dua tevekkül gerekiyor InşAllah sende bende sağlıkla kucağımıza alırız bu arada şuan bebeğin haftasiyla uyumlumu ve kaç gr

Kız bu ne hal boylee mos mor olmuş kol..seninde ayrıntılı yarın di...saat kaçta idi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…