- 8 Mayıs 2018
- 798
- 1.241
- 33
Canim nereden aldin acaba link verebilir misin :)Selam kızlar, oh oh neler alınmış nelerrr:)) güle güle kullansınlar
Ben de gündüzleri oyalanması için bu ev tipi ana kucağının gri rengini aldım. Müzikli titreşimli ve sallanabilir. Gündüzleri uyuyakaldıgı zaman da kaldırayım yerine yatırayım derdi yok.
Amiiin inşallah bugun bende bunlari duyunca cok uzüldüm birde burun kemigi kucuk dedi down sendromu riski yuksek oluyormus amniyosentez onerdi ama yaptirmayacagım Allah büyük dua edelim bol bol zor bu sürecler gercekten bugun sabahtan bu saate üzüntüden başım ağrıyor..Bu arada benim bebegim bugun 19 hafta 5 günlükdü boyu 21cm 285gr ağırlığında haftasıyla uyumlu dedi şimdilik bir gerilik yok gelisiminde dedi diğer organlarda da bir sıkıntı yok dedi bu arada benimde kızım olacakÇok geçmiş olsun canım Pazartesi tekrar gideceğim. Bilmiyorum ama hangi doktora gitsem normal karşılıyor çünkü çoğu gebeler de olabiliyormuş ve çoğuda sorunsuz geçirebiliyormuş tabi risk herzaman var o yüzden yakından takip gerekiyor doktorum organlarının gayet sağlıklı olduğunu söyledi ve ben kromozom testlerimide yapmıştım o yüzden şuan tek riskim erken doğum ve düşük kilo bebeğin beslenememesi fakat kan akışında bi problem olmadığı sürece bi sıkıntı yaratmıyor çünkü bazen tek damar yetebiliyormuş iki damara göre bazen daha geniş oluyormuş o yüzden çok şükür biraz daha içim rahatladı tabi arada sırada tedirgin olmuyor değilim bol bol dua tevekkül gerekiyor InşAllah sende bende sağlıkla kucağımıza alırız bu arada şuan bebeğin haftasiyla uyumlumu ve kaç gr
1 saate kadar sürdü canım amin insalah hepimiz saglikla kucagımiza alalimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm uzun uzun inceledi mi doktr inşallah bi sorun olmaz
Tanıdığım bir arkadaşımada bu teşhisi koymuşlar çok şükür sağlıklı bir evladı var ve 3 kilo civarı doğmuş. Sakın yapma aminyosentez burun yapısı genetiklede alakalı olabilir ve sen ikili üçlü taramani yaptinmi ? Herseyden önce kapalı kutu sonuçta nekadar bilebilcekler bende ilk başlarda ciddi anlamda üzüldüm kendimi yıprattım ama sonradan biraz doktorların rahatlatmasiyla biraz da bu tip olayları başından geçirenleri dinledikten sonra bi nevi içim rahatladı sonra şükür ettim bebeğimin organları sağlıklı uzuvlari yerinde çok şükür başka sorunu yok o yüzden Rabbime bıraktım bol bol dua gerekiyor başka çözümü yok . Bu arada genelde kız bebeklerde çok oluyormuş bu problemAmiiin inşallah bugun bende bunlari duyunca cok uzüldüm birde burun kemigi kucuk dedi down sendromu riski yuksek oluyormus amniyosentez onerdi ama yaptirmayacagım Allah büyük dua edelim bol bol zor bu sürecler gercekten bugun sabahtan bu saate üzüntüden başım ağrıyor..Bu arada benim bebegim bugun 19 hafta 5 günlükdü boyu 21cm 285gr ağırlığında haftasıyla uyumlu dedi şimdilik bir gerilik yok gelisiminde dedi diğer organlarda da bir sıkıntı yok dedi bu arada benimde kızım olacak
Kötü olmuş canim gecmis olsun benbu bebegimde 130 kadar igne vuruldum ve bu sekilde 3. tüp bebek tedavimdi ignelerden nefret ettim artik Allah kimseye vermesin zor bu işlerEki Görüntüle 2256655
Normalde de zor bulunan damariniz varsa kiloyla birlikte daha zor bulunuyormus. 2 hemsire aradilar, Allah' tan tek ignede aldı ama sonuç bu.
Her gün kendine iğne yapan anneler, size saygim çok büyük. Cocuk sahibi olmak icin büyük fedakarlıklarda bulunuyorsunuz.
Ikili test yaptirmistim hersey cok normaldi bugun burun kemigi ayrintilida kucuk dedi ama benimde burnum kucuk yani annesi gibide olabilir aslinda dedi amniyosentez yaptirirsan riski yuzde yüz ögrenebilirsin dedi, bende ögrensemde tedavisi yok sonucta gebeligi sonlandirmayida düşünmedigim icin yaptirmayacagim dedim.senin bebek suan ne kac haftalik canim? Boyu kilosu nasildi abkarada nereye gidiyorsun bende ankaradayimTanıdığım bir arkadaşımada bu teşhisi koymuşlar çok şükür sağlıklı bir evladı var ve 3 kilo civarı doğmuş. Sakın yapma aminyosentez burun yapısı genetiklede alakalı olabilir ve sen ikili üçlü taramani yaptinmi ? Herseyden önce kapalı kutu sonuçta nekadar bilebilcekler bende ilk başlarda ciddi anlamda üzüldüm kendimi yıprattım ama sonradan biraz doktorların rahatlatmasiyla biraz da bu tip olayları başından geçirenleri dinledikten sonra bi nevi içim rahatladı sonra şükür ettim bebeğimin organları sağlıklı uzuvlari yerinde çok şükür başka sorunu yok o yüzden Rabbime bıraktım bol bol dua gerekiyor başka çözümü yok . Bu arada genelde kız bebeklerde çok oluyormuş bu problem
Kızlar bnmde yarın sabah 9 da ayrıntılı ultrasyonum ins güzel haberlerle gelirimbu gece sabah olmaz bana
Çok şükür onlarda risk cikmadiysa için rahat olsun burunda dediğim gibi genetik olabilir minnak burunlu bir prensesIkili test yaptirmistim hersey cok normaldi bugun burun kemigi ayrintilida kucuk dedi ama benimde burnum kucuk yani annesi gibide olabilir aslinda dedi amniyosentez yaptirirsan riski yuzde yüz ögrenebilirsin dedi, bende ögrensemde tedavisi yok sonucta gebeligi sonlandirmayida düşünmedigim icin yaptirmayacagim dedim.senin bebek suan ne kac haftalik canim? Boyu kilosu nasildi abkarada nereye gidiyorsun bende ankaradayim
Ooo senin bebişin maşallahı var canim cok iyi boy kilo benimki pek bi ufak gibi hissettim simdi ama doktor normal dedi..Hakkımızda hayirlisi bol dua gerek bizeÇok şükür onlarda risk cikmadiysa için rahat olsun burunda dediğim gibi genetik olabilir minnak burunlu bir prensesDediğin gibi bende aldırmayı düşünmüyorum ve bir tedaviside yok o yüzden nasip yani ben 21 haftalıkken boy 27 cm kilo 450 gr dı bakalım bu hafta biraz protein ağırlıklı beslendim inşallah artmıştır
Seninki de çok normal şuan baktimda ideal kiloda boyuda gayet iyi Aslında ben bebeğimin iri doğmasını bekliyordum çünkü biraz genlerde var fakat evdeki hesap çarşıya uymuyor :) ben 4.500 gr doğmuşum ablam ve kardeşimde hepsi iri bebek doğmuş ablamda iki doğum yaptı onlarda iri bebekti haliyle herkes benden de iri bebek bekliyordu ama şuan pek mümkün olmuycak gibi sağlıklı olsun yeterOoo senin bebişin maşallahı var canim cok iyi boy kilo benimki pek bi ufak gibi hissettim simdi ama doktor normal dedi..Hakkımızda hayirlisi bol dua gerek bize
Aynısını bende yaşıyordum canım geçti çok şükür
fena olmus. icim kotu olduEki Görüntüle 2256655
Normalde de zor bulunan damariniz varsa kiloyla birlikte daha zor bulunuyormus. 2 hemsire aradilar, Allah' tan tek ignede aldı ama sonuç bu.
Her gün kendine iğne yapan anneler, size saygim çok büyük. Cocuk sahibi olmak icin büyük fedakarlıklarda bulunuyorsunuz.
off ne fena olmuş ya, çok geçmiş olsunEki Görüntüle 2256655
Geçmiş olsun canımEki Görüntüle 2256655
Bu cantayi bende siparis vermeyi dusunuyorum. Ama kalitesine guvenemiyorum. seninkinin gelmesi yakinmi?Geçenlerde aliexpressten şu fotoğraftaki çantayı sipariş vermiştim, dün aynısını kütüphanede bi adamın sırtında gördüm. Kahkaham içimde patladı
Daha gelmeden soğudum çantadan resmen
Çok geçmiş olsun canımMotorla kaza yaptım, ambulansta damar yolu acamadilar. Acil serviste de kan alamamislardi, en son zorunlu diye asistan doktor denedi tek seferde aldı o zaman. Hem damarimi bulmak zor hem korktukca buzusuyor demek. Bir de kilodan dediler bugün eziklediler beniYani hemsirenin suçu da pek yok bence :) Onlar da istemez böyle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?