2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydınn kızlaar
Aksam ekmek almaya soka girdim.Abur cuburların orda kutulu pamuk sekerler gördum tanesi 2,95 tl falandı.
Aa dedim bunlrdan 15-20 tane alıp hastanede odya koymak lazım.
Masada hem sus olur,hem gelen cocuklara verırırz:)
Simdi N11 de baktım daha uygunu var mı diye?36 lı kutu pamuk seker,39 tl.
Esim etiket cıkarıyr benim is yerinde.Etikette basar uzerıne al sana oda susleme:)
Kısmet olursa yapacgim:)
Sabah sabah fikir olur belkı dedim sizede:)

Vallahi ne guzel bi icattir ama fiyat cok ucuk hatta bazi yabanci youtuberlarda goruyodum ikizler bebekler ikisine de almislar kadin ewinin isini goruuo en azindan onlar sallanirken
gerçekten güzel oğlumda kullandım pek sevmedi ama yinede bir nefes almalık yatıyordu. arkadaşım kızını koyuyor o sallanırken bir çay içiyor yemek yiyor.sıfırını almak pek mümkün değil allahtan büyük bir parçada ikinci elini satan çok. kullanımı biten hemen elinden çıkarmaya çalışıyor.

inşallah sağlıklıdır bebeğin. strese girme. her türlü doğuracağım diyorsan içini ferah tut tatlım. hamileliğin bu zamanları geri gelmiyor. bebeğin doğduğunda hamileliğim zehir oldu deme. bak zaten hep olabilirler. belkiler var. bana o kadar kötü şeyler söylediler ki doktora gitmeye korkar olmuştum. artık takmıyordum kafama. inşallah her şey güzel olur.

iri olması bebekle alakalı tamam genetik faktörler önemli ama. ben 4800 doğmuşum. annem muhtemelen gebelik şekerim vardı der hep. eşimde iri bir bebekmiş. ama oğlumuz 3600 doğdu. sağlıklı olsunlar da kilo çok altta değilse sorun yok.

Günaydın kızlar
Sağlıklı mutlu huzurlu bir gün olsun inşAllah. Ayrıntılıya gireceklerden güzel haberler bekliyoruz
benim bugün 4 de ayrıntılım var. resmen gitmek istemiyorum. ancak iyi şeyler duydum içim rahatladı. allah bilir neler diyecekler kafasındayım.

benim bugün 4 de ayrıntılım var. resmen gitmek istemiyorum. ancak iyi şeyler duydum içim rahatladı. allah bilir neler diyecekler kafasındayım.
Güzel haberlerini bekliyorum canm. Sen de çok sıkıntılı geçirdin süreci inşAllah bundan sonra keyfini çıkarırsın. Çıkınca yaz bize de. İyi düşünelim iyi olsun. :)

Kızlar günaydın Sabah sağlık ocağındaydım. Kan verdim, idrar verdim, guatır baktırdım ek olarak. Birde tetenoz oldum. Saolsun hemşirenin eli hafifti ama ilaç çok yaktı. Kolumda hafif bir uyuşma var inşallah çok ağrısı olmaz. Sonuçları da yarın doğum doktoruma götüreceğim. İdrarda bakteri için fitil kullanmıştım. Geçmediyse tekrar ilaç verecek herhalde. İnşallah geçmiştir fitil kullanmam tekrar

Maşallah sağlıkla gelsin minnoş..

Gunaydinnnn anneler ve minnacık küçücük prens ve prensesler herkese saglikli mutlu günler diliyorum insallah herkes tertemiz sonuclar I ikuayko sen.hala.motorami biniyorsun seni kınıyorum binme gecmis olsun
Yarin.tetonoz asisi yaptircam.kizlar son.gun acimiyor dedicekce.bana.moral geliyor

Çok geçmiş olsun ya bişeyin yok değil mi motor mu kullanıyorsun

Tutumlu annede gördüm aynısını 100₺ kullanışlı mı acaba
Kullanmadan bilemeyiz tabi ki ama bana kullanışlı gibi geldi. Gün içerisinde oyalamak için iyi olabilir. Hem etrafı keşfedebilir, hem sallarsın, hem müzik açarsın. Kemeri de var, mutfakta işin var mesela evde de yalnızsın. Getir mutfağa yanına, kemerini de bağla çocuk oyalansın. Gündüz uyuyakaldığında da kaldırayım çocuğu yerine yatırayım derdi yok, dümdüz yatış pozisyonuna getir uyusun. Ben biraz o kafayla düşünerek aldım. Yorumları da çok iyiydi. İnşallah sever oğlum.

Canim nereden aldin acaba link verebilir misin :)
Cnm ben hepsiburada’dan aldım. Tiny love ana kucağı diye aratınca çıkıyor.

Üzülme.sikma canını nolur..bu dr lar herseferinde en kötüsünü söylüyor biliyorsun..bi problem.olsaydi görünürdü zaten..bana neler demişlerdi down sendromu yüksek ihtimal görünüyordu onu bi kenara koydum tovbe estagfurullah allah korusub yilan basi seklinde olanlardan dedi dr un bitanesi..ama sukur oyle bi durum yok allah evlatlarimizi korusun..karşımıza çıkan bu sorunlar da bizim sınavımız malesef o yüzden içini ferah tut bol bol dua et...ayrıca kendi iç sesini dinle o ne diyorsa öyledir anneler hisseder.(benim.icim hep rahat ti kötü hiç düşünmedim aklıma da gelmedi.sadece acabalar insanı karamsarlığa alıyor ama eminim herşey yolunda )

Cnm bu ne yaaa geçmiş olsun. Şok oldum vallahi bu zulümdür bildigin. Kilo onların bahanesi. Doğru düzgün bir ele denk gelmemişsin...

Güzel haberlerini bekliyorum canm. Sen de çok sıkıntılı geçirdin süreci inşAllah bundan sonra keyfini çıkarırsın. Çıkınca yaz bize de. İyi düşünelim iyi olsun. :)
inşallah güzel söylerler. resmen fobi oluştu bende mümkün olduğunca erteliyorum randevuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…