2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kişiden kişiye değişiyor cnm tamm açıyor ama aman aman da bi acı değil yani.ben oğlumda ilk yaptirdigim da baya acımıştı 3 gün kolumu kullanamadım kullanırken açıyordu zaten..ama ikinci dozunda çok hafif oldu hissetmedim..bu seferde oldum geçen hafta şimdi yine hafif oldu..Öyle korkulacak bisey degil..hem bizler doğum yapacak insanlarız tetenozda neymiş dimi ama yaaa

peridrol84 Cute2019 arkadaşlar canınızı sıkmayın. Anormal bebek kendini muhakkak belli ediyor gebelik sürecinde. Defalarca şahit olduk ne teşhisler koyuyorlar ama bebekler bi doğuyorlar sapasağlam, anneyi neden boşa evhamlandırıyorlar anlamıyorum. Bu “down sendromlu olabilir” modası da yeni çıktı. Telesekretere bağlanmışız gibi doktorların çoğu aynı şeyi söylüyor. Siz kendinize, yemenize içmenize, oturup kalkmanıza dikkat edin kendinizi çok yormayın ani hareketler yapmayın yeter ki. Bebişlerimiz iyi

Son düzenleme:
Beni de sağlık ocağı arayıp duruyor tetanoz için. Gerek görmediğimi ve yaptırmayacağımı söyledim. Duyduklarım karşısında hayret ettim vallahi. Sezaryen olursam tetanoz hastalığına yakalanabilirmişim, makastan ya da başka bir aletten mikrop kapıp ölümcül bi hastalığa yakalanabilirmişim... Ben şok...

Tetanoza yakalanmak bu kadar kolaysa o zaman ameliyata giren tüm hastalara neden yapılmıyor bu aşı diye sordum. Ayrıca hastanelerin artık steril olduğunu biliyoruz. Özel ya da devlet, herhalde hiçbir hastane pis, mikroplu, temizlenmeyen aletler kullanmıyordur değil mi diye sordum, cevap yok.

Allahtan aşırı evhamlı bir insan değilim. Öyle bir panikle konuşuyor ki kadın, neredeyse ölümcül hastalığa yakalanacağıma ikna olacaktım.

I ikuayko canım hepinize merhaba. Çok sayfa birikmiş okuyamadım. Ablam rahatsızlandı hastaneye kaldırdık. O nedenle telaş oldu giremedim. Ben ve bebiş iyiyiz çok şükür. Hepinize sağlıklı günler diliyorum. En kısa zamanda muhabbete dönüş yapacağım inşallah. Umarım herkes iyidir. Sevgiler I ikuayko ve güzel yürekli Ağustos anneleri

Yaw bu nedir bu doktorlarin da yorumlari towbe yarabbim hicbi seyi olmayan cocuga boyke yorumlar yapilip hamile birini gerince cok sinirleniyorum cidden artik diyceksiniz doktor oyle goruyo soyluuo ama kardesim bu denilenlerde yani bunsekilde doktor goruyosa bu cocuklar nasil saglam cikiyor o zaman hayir bisey degil saglam.cocuklarda annenin stresiyle zarar gorecek

Cnm geçmiş olsun

D
Doğum öncesi nazlanıyoz işte yaaa napak

Teşekkür ederim. herhalde bir ayı geçti doktora gitmediğim. doktora gitmeyince daha mutluyum. cahillik mutluluk getiriyor bana
Gerçekten insan ağızlarının içine bakıyor var ya ne diyecekler diye.. Allah güzel haberlerle dönmeyi sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah..

Yok bea, bu yillar onceki ilk ve tek kazamdan anı.
Çok geçmiş olsun ya bişeyin yok değil mi motor mu kullanıyorsun
4 aydir kullanmadim, hedef 2023 der gibi hedef ekim diyorum

snowmotion geçecek annem. Her ne olursa olsun bu cocuklar dogacak, bu gunlerde ne vesvese yapmisiz diye hayiflanacagiz. Mysonismysun

udg06 sen iyi ol yazmasan da raziyiz. Ablana cok gecmis olsun.

peridrol84 sana da günaydın öpücüğü

Bir tek B bilgevisne kaldı sesi çıkmayan

Bu arada tetanoz dun agrimadi, gece de cok hissettirmedi. Efelihayat korkma yani. Ayrica icimizde 3-5kg insan cijaracagiz, bir ignenin lafi mi olur?
Walla yaptiramayanlara moral bozmak gbi olmasin benim kol pert dun fragmanmis sadece kolumu kaldiramiyom Allah tan calisan biri degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…