2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hanimlar gunaydinlar:) yogun bir is gunundeyim, yinede arada girmeden duramiyorum yahu:)

kizlar bebek cantalarinin rengini neye gore seciyosunuz? ben bebek arabamizin siparisini vermeden almak istemiyorum, rengi bebek arabasina uygun bir canta alayim diye. modelide uygun olmali elbette:)

merhabalar güzel anneler biraz yoğunum işte yazamadım. bir sorum olacak benimle aynı haftalarda olan anneler 2- 3 gündür hareketlerini daha az hisseder oldum normal mi acaba kuruntu yapmakta istemiyorum

Hanımlar umarım iyisinizdir çalışanlara Allah kolaylık versin.
Ben size biraz dert yanıyım ya randevum Mayıs başı nasıl dayanacağım acaba allahtan hareketleri varda elim karnımda seviyorum.
Doktorların dediğini de kafaya pek takmamak lazım içinizi rahat tutun bebislerimizi sağlıcakla alacaz kucağımıza.
Hepinize mutlu huzurlu günler

merhabalar güzel anneler biraz yoğunum işte yazamadım. bir sorum olacak benimle aynı haftalarda olan anneler 2- 3 gündür hareketlerini daha az hisseder oldum normal mi acaba kuruntu yapmakta istemiyorum

Canım benim ki de normalde çok hareketliydi geçen bikaç gün daha az hareket etti gibi geldi ama iki gündür yine kıpır kıpır maşallah.Hareketlerini az hissettiğim günler baya hareketli geçmişti benim ona bağlıyorum.24.haftaya kdr zaten hareketler çok düzenli olmazmış.Sabah akşam ayrı saatlerde en az 10kere hareket ediyorsa boşuna stres yapma.Hareketlerinin çok azaldığını hissedersen doktoruna git direk,boşuna kendini de bebeği de strese sokma canım.

Günaydın kızlar,
bende sabah kontrole gittim. gayet iyidi kızım, doktorun renkli ultrasonu bozulmuş siyah beyaz gördük. ama hareketleri ağzı burnu baya net artık. 460 gram olmuş dedi. beyaz ekmeği ve abur cuburu keselim dedi. sende bebekte çok kilo alırsanız sağlık sorunları başlıyor dedi.
doğum fiyatlarını falan konuştuk.

Uyku düzeni başladığı için olabilir canm iki saate kadar uyuyabilirmiş şimdilerde

Kızlar benim gibi yoğun bulantı kusma şikayeti olanlar vardı, geçti mi onların merak ettim. Benim azaldı baya en azından burnum en ücra köşedeki kokuyu almıyor artık çok şükür. Tabi yavas yavas normale dönmemle yemek konusunda daha rahat ediyorum. Daha az seçiciyim artık yemekler konusunda. Bir de pek doymuş hissetmiyorum kendimi. Eskiden de tıka basa yemezdim zaten ama şuan yedikçe yiyesim geliyor

Maşallah kuzucuğa.Bende geçen hafta gittiğim de 420 grdı bebişim. Benim doktor da kepekli ekmeğe geç kahvaltıda iki dilimden fazla yeme,pilavı makarnayı da baya azalt dedi canım.Bundan sonra dikkat edicez mecburen.

Bu değerlere göre günüyle uyumlu muymuş canım bişey dedi mi doktor. Cumartesi gitim 310 gram günüyle uyumlu dedi ama ya sizin bebekler önden gidiyo ya benimki geriden geliyo:)

cok gecmis olsun cnm. acil sifalar.

önceden sabahları hareketliydi akşamları hiç hareket etmezdi şimdi tam tersine döndü akşamları daha aktif ama sanırım 10 kereden az hareket ediyor

Bu değerlere göre günüyle uyumlu muymuş canım bişey dedi mi doktor. Cumartesi gitim 310 gram günüyle uyumlu dedi ama ya sizin bebekler önden gidiyo ya benimki geriden geliyo:)
Bende onu sorucaktim smdi benimkide 380 gram 21 hastalıkla uyumlu dedi doktr ama burda kızlar 450 fln yazmış benimki demi geriden geliyor acaba :)

önceden sabahları hareketliydi akşamları hiç hareket etmezdi şimdi tam tersine döndü akşamları daha aktif ama sanırım 10 kereden az hareket ediyor

Benim ki öyle canım akşamları daha hareketli maşallah.Bir daha hissettiğinde say bakalım hareketlerini ,içinde rahat eder evham yapmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…