2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim ki öyle canım akşamları daha hareketli maşallah.Bir daha hissettiğinde say bakalım hareketlerini ,içinde rahat eder evham yapmazsın.
Değişiyor gerçekten benim de bazen sabah bazen akşam bazen de gece hareketli böyle Bi tık atıp kaçıyo arada yani Bi tık bile rahatlatıyor beni Rabbime emanetler inşallah

Kızlar çok şükür bebislerimin ikiside saglikliymis ultrasyonun bu kdr yoracagini hiç düşünmezdim 45 dk sürdü minnakkarin ikiside yüz üstü yatıyordu zorla yan profilden görebildik yüzlerini hanımefendilerin 443 gr biri 421 grda biri olmus bide 37. Haftada sezeryan doğum olacakmış ins tabi herşey yolunda giderse ve detayliya girecek diğer arkadaşlardan da hayırlı güzel haberler alirz ins

Sağlıkla gelsinler maşallah kızçelere annesi..

Maşallah yavrulara:)

Bu arada bir haftadır kilom sabit kaldı ben şok ayy keşke hep böyle devam etse yesem yesem şişmesem sadece bebiş büyüse tartıya çıkmicam demiştim ama dayanamadımmm
Ben boykot ediyorum tartiyi gobegim.dun.daha da büyüdü bir gece de ekstra buyudu kesin aldim 7.5 olmustur cikmicam tartiya kustum

Bu değerlere göre günüyle uyumlu muymuş canım bişey dedi mi doktor. Cumartesi gitim 310 gram günüyle uyumlu dedi ama ya sizin bebekler önden gidiyo ya benimki geriden geliyo:)
yok canım asıl sizinki uyumlu, benimki azcık fazla yemiş. o yüzden tedbir alalım. iri bebeğinde riskleri var çünkü dedi.

Değişiyor gerçekten benim de bazen sabah bazen akşam bazen de gece hareketli böyle Bi tık atıp kaçıyo arada yani Bi tık bile rahatlatıyor beni Rabbime emanetler inşallah
öyle ccanım gerçekten bir hareket içimizi rahatlatıyor ve orada bir düzenleri var biz işte sabırsızız

yok canım asıl sizinki uyumlu, benimki azcık fazla yemiş. o yüzden tedbir alalım. iri bebeğinde riskleri var çünkü dedi.
Ben cumartesi 19+4'ken gitmiştim detaylıya doktorun sonuç raporunda bebeğin değerleri 19+5 ile uyumludur yazıyodu. O yüzden sordum. Sağlıklı olsun da önemli olan o yoksa zayıf ya da tombiş olması önemli değil:)

kesinlikle öyle canım, herşeyin fazlası zarar mantığı var bende zamanında büyüsnler zamanında doğsunlar inşallah.

İlgilenen olursa diye ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-10-13-55-04-252_com.instagram.android.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2019-04-10-13-55-12-092_com.instagram.android.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…