2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki 1 1.5 hafta onden mi gidiyo o zaman 20+5te detayliya girdik 493gr 28cm cikti. Ama iki doktor da normal dedi gelisimine
bu tablo muhtemelen ortalama değer gösteriyordur. oğlum 3600 doğdu o tabloya göre yok öyle bir kilo ya ortalama yada alt sınırdır.

Bende onu sorucaktim smdi benimkide 380 gram 21 hastalıkla uyumlu dedi doktr ama burda kızlar 450 fln yazmış benimki demi geriden geliyor acaba :)
Kız ve erkek bebekler arasında fark oluyor kızımın dosyasına baktım 22 haftalık iken 460 grammis oğlum geçen hafta detaylı da 590 cıktı çok takılmamak lazım doktorların cihazları bile fark ediyor bende çok mu acaba diye panik yaptım ama normal dedi doktorum

Sepette yuzde10 indirimle 58tl civarina aldim bu seti hemen gonderdiler ptt kargoyla. Hamileligmden once de goruyodum cok istiyodum sizin de haberiniz olsun. Bu sitede cok uyguna bebek kitaplari da var :)

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-10-14-28-22.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 38
Siz gobek alti diyorsunuz benimki resmen kasikta gencler ne diyorsunuz duruma adam.sınırlarda tirsiyorum.siz gobek gobek alti dedikce
Benimki de kasigimda
göbek altı dediğim kasıklarıma doğru ve otururken iki büklümken tekmeliyor :) rahatsız oluyor sanırım
Aynen oturuken tam camasirin bittiği yerde hissediyorum. Sıkışıyor herhalde
Ben boykot ediyorum tartiyi gobegim.dun.daha da büyüdü bir gece de ekstra buyudu kesin aldim 7.5 olmustur cikmicam tartiya kustum
Artık umursamiyorum. Kontrolden kontrole doktorda tartiliyorum işte, evde nop yapmıyorum.

Bu arada gram boy tahminleri milimetrik olculerle yapılıyor makinalar tarafından. Sapmalar olması cok normal.

Günlük hareketleri saymayin, her zaman ayni sayida hareket hissedemeyiz. Doktorlar da aynı şeyi tavsiye ediyor.

Dün mesela saglik ocağından sonra stresliydim, sancim krampim da vardi, somra hareket hissettim tamam yaşıyor dorun yok dedim kocama da. Adam zaten kafayi yedim olarak bakiyor; miden bulansa bulaniyor diye sikayet bulanmasa bir sorun mu var neden bulanmiyor. Sen ne istiyorsun ben anlamıyorum ki

Maşallah cnm doktorlar normal diyorsa doğrudur herkezin genetik yapısı farklı her bebek farkli sonuçta benmde oglum olacak inşallah sağlıkla kucagmza alalim yeterki

Sepette yuzde10 indirimle 58tl civarina aldim bu seti hemen gonderdiler ptt kargoyla. Hamileligmden once de goruyodum cok istiyodum sizin de haberiniz olsun. Bu sitede cok uyguna bebek kitaplari da var :)
Aaa çok güzel bende istiyorum böyle bir şey :) instagramdan mı aldınız ?

Canım haftada 2 3e düştü ama bulantı durumu devam edyr birde boğaz açılması durumu bende hiç olmadı hala severek biseyi bile ağız tadıyla yiyemyrm ama su biraz da olsa iceblyrm şükür

yok canım asıl sizinki uyumlu, benimki azcık fazla yemiş. o yüzden tedbir alalım. iri bebeğinde riskleri var çünkü dedi.
Arkadaşlar neden bir cok arkds kilolu olsn istyr bebekleri 3kilo olsa az mi mesela tabi 2 kilo da belki az olur ama bir sebebi var mı merak edyrm

Herkese merhaba, her gün yazdıklarınızı okuyorum en sonunda bende üye olmaya karar verdim. Faydalı bir grup olduğunu düşünüyorum. Benim gebeliğim 20+6 cuma günü inşallah perinotologta detaylı ultrasona gireceğim. Sizin yaşadıklarınızı okudukça heycanım daha çok artıyor. İnşallah hepimiz sağlıkla alırım kucağımıza.
Hepinize sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…