Doğduklarında bile hepsi aynı kiloda olmuyorlarki bence arada bu kadar minik gramların oynaması gayet normal. Ki anne karnında yapılan tüm kilo ölçümleri tahmini. Çok takılmayın onlar orda gayet mutlular ❤
ultrasonlar bile tam olarak ölçemiyor bebekleri tahmini değer veriyorlar. inş gönlünüzdekine göre bir doğum olur. oğlum daha hafif doğmuştu tahmini kilodan
Kız ve erkek bebekler arasında fark oluyor kızımın dosyasına baktım 22 haftalık iken 460 grammis oğlum geçen hafta detaylı da 590 cıktı çok takılmamak lazım doktorların cihazları bile fark ediyor bende çok mu acaba diye panik yaptım ama normal dedi doktorum
Sepette yuzde10 indirimle 58tl civarina aldim bu seti hemen gonderdiler ptt kargoyla. Hamileligmden once de goruyodum cok istiyodum sizin de haberiniz olsun. Bu sitede cok uyguna bebek kitaplari da var :)
Günlük hareketleri saymayin, her zaman ayni sayida hareket hissedemeyiz. Doktorlar da aynı şeyi tavsiye ediyor.
Dün mesela saglik ocağından sonra stresliydim, sancim krampim da vardi, somra hareket hissettim tamam yaşıyor dorun yok dedim kocama da. Adam zaten kafayi yedim olarak bakiyor; miden bulansa bulaniyor diye sikayet bulanmasa bir sorun mu var neden bulanmiyor. Sen ne istiyorsun ben anlamıyorum ki
Kız ve erkek bebekler arasında fark oluyor kızımın dosyasına baktım 22 haftalık iken 460 grammis oğlum geçen hafta detaylı da 590 cıktı çok takılmamak lazım doktorların cihazları bile fark ediyor bende çok mu acaba diye panik yaptım ama normal dedi doktorum
Maşallah cnm doktorlar normal diyorsa doğrudur herkezin genetik yapısı farklı her bebek farkli sonuçta benmde oglum olacak inşallah sağlıkla kucagmza alalim yeterki
Maşallah cnm doktorlar normal diyorsa doğrudur herkezin genetik yapısı farklı her bebek farkli sonuçta benmde oglum olacak inşallah sağlıkla kucagmza alalim yeterki
Sepette yuzde10 indirimle 58tl civarina aldim bu seti hemen gonderdiler ptt kargoyla. Hamileligmden once de goruyodum cok istiyodum sizin de haberiniz olsun. Bu sitede cok uyguna bebek kitaplari da var :)
Kızlar benim gibi yoğun bulantı kusma şikayeti olanlar vardı, geçti mi onların merak ettim. Benim azaldı baya en azından burnum en ücra köşedeki kokuyu almıyor artık çok şükür. Tabi yavas yavas normale dönmemle yemek konusunda daha rahat ediyorum. Daha az seçiciyim artık yemekler konusunda. Bir de pek doymuş hissetmiyorum kendimi. Eskiden de tıka basa yemezdim zaten ama şuan yedikçe yiyesim geliyor
Canım haftada 2 3e düştü ama bulantı durumu devam edyr birde boğaz açılması durumu bende hiç olmadı hala severek biseyi bile ağız tadıyla yiyemyrm ama su biraz da olsa iceblyrm şükür
Herkese merhaba, her gün yazdıklarınızı okuyorum en sonunda bende üye olmaya karar verdim. Faydalı bir grup olduğunu düşünüyorum. Benim gebeliğim 20+6 cuma günü inşallah perinotologta detaylı ultrasona gireceğim. Sizin yaşadıklarınızı okudukça heycanım daha çok artıyor. İnşallah hepimiz sağlıkla alırım kucağımıza.
Hepinize sevgiler.