- 20 Kasım 2018
- 16
- 12
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar. Bat 6 aralık. Beklemedeyim. Inşallah ben de ağustos annesi olurum hayırlısıyla. Olursa ilk hamileliğim olacak
Umarım güzel haberlerle tekrar yazarsınız buraya.benim de bat 3 aralık göğüste hafif hassiyet devam ediyor ve elimayağım hep buz gibi akşamları çok üsüme geliyor beklemek çok zor gerçekten
Merhaba. İnşallahMerhabalar bende nasipse ağustos annesi olacam Allah herkese hayırlısını nasip etsin sağlıcakla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah![]()
İnşallah. Sizden de iyi haber bekliyoruzMerhaba herkese. Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız. Bat 6 aralık beklemedeyim bende☺
Canım merhaba, değer 1000-1500 arasında olunca görünürmüş kese. Senin adet günün kaç gün geçti? Daha önce b-hcg baktırmış mıydın?Merhaba arkadaşlar
Hamile olduğunu öğrenenler değeriniz kaçken kese göründü.
Benim b-hcg 155 lekelemem var 16 gündür üsten ultrasonda pazartesi kese görünmedi.
Doktor kimyasal gebelik ve yüzde 5 kalır ama kanamayla düşer dedi.
Geç döllenmede geç görünebilir mi ki
Neden vajinal ultrason yapmadı doktorunuz ?Merhaba arkadaşlar
Hamile olduğunu öğrenenler değeriniz kaçken kese göründü.
Benim b-hcg 155 lekelemem var 16 gündür üsten ultrasonda pazartesi kese görünmedi.
Doktor kimyasal gebelik ve yüzde 5 kalır ama kanamayla düşer dedi.
Geç döllenmede geç görünebilir mi ki

Tekrar kan verdiniz mi ? Deger yukseliyor mu dusuyor mu diyePco hastasiyim hiç adetim düzenli olmadıo nedenle kaç gün geçti bilmiyorum.
12 ekimde adet oldum. 4 kasımda ovulasyonda yumurtlama göründü değerlendirdik.
16 kasımda adet oldum 1o. Gün adetim bitmeyince ovulasyon yaptım merakdan çift çizgi çıktı evde idrar da pozitif çıkınca kan versin 155 çıktı varsa 4 kasımdan ama doktor 12 ekim hesapladı düşüyor dedi.
4 kasımda yerleşme de olabilir mi ki
Çok karıştı aklım![]()
Tekrar kan verdiniz mi ? Deger yukseliyor mu dusuyor mu diye
Gönlündekini versin Rabbim sana canım , vakit evet zor geçiyor ama sabır..Yarın gidicem kan vermeye
Ama vakit geçmiyo be
aynıyız seninle hayırlısı ne ise o olsunMerhaba kizlar benim de bat 3 aralik. Merakla bekliyorum.
Merhaba hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.selam kizlar bende bu sabah ogrendim gebeligimi 3.evladim olacak insallahh :)
cok sagol :)Merhaba hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Insallahh hayirlisiyla olsunaynıyız seninle hayırlısı ne ise o olsun