Kızlar 18+3 teyim ve hala hissedemiyorum ilk gebeliğim. Siz kaçıncı hafta da hissetmeye başladınız ?
heeepsinide gule gule kullan!! cok guzeller!Eki Görüntüle 2257441
Bu odasına aldığım meltem smart mondo yatağın deneme sürüşü. O tekstilleri çok kullanacağımı sanmıyorum, başta görüntü güzel de danteller var vs vs.
Eki Görüntüle 2257444
Bu da gorumcemden gelen chicco yatak. Odamıza koyacağım.
Eki Görüntüle 2257445
Bu da oğlumun minnak burnuşu. Siyahilere benziyor yüz şekli; basık burunlu falan
gecen bir arastirma okudum, ennn temizi bebisin altini yikamak. annemde cok yikarmis bizi.Kizlar beni dogdugumdan itibaren babanem buyuttu bakti. sabahlari belden asagini yikar gune baslardim aksamlari da banyo yaptirip yatirirdim der. Hep anlatir kaka yaptiginda ilik suyla belden asagini yikardim legende veya lavaboda. Çiş yapinca da pamuklu bezle ilik suyla silerms. Hic pisik olmadin der. Ben de boyle yapmayi dusunuyorum tabi dışarıda fln dogalindan islak mendiller kullanicam.
Çok çok enteresan bir durum gerçekten benim karşıdan anlıyolar hamile olduğumuBizimde bir tanıdık varmış daha doğrusu annemlerin uzaktan bi akraba ben tanımıyorum..aynisi başına gelmiş kadının..bi gün sancılanıyor kıvrana kıvrana iki büklüm hastaneye gidiyor neyin nesi bu diye..dr muayene oluyor dr diyor doğuruyorsun doğum başlamış kadın şok tabi..ben duydum daha da bir şok. Bi gün bi yerde karşılaştım bu kadınla annem dedi o kadın bu diye..ya dedim kusura bakma da insan nasıl anlamaz tamm hadi ilk zamanlar anlamadın hic bir belirti de olmadi da bu cocuk içinde seni hiç mi tekmelemedi be kadin dedim..anlamadim diyor menopoz başlangıcı sanmış.. gülermisin ağlarmısin hala anlam vermiş degilim
Hamileyken hep yer silmiş doğumu çok kolay olmuş rahatça çıkıvermiş bebek. Fazla yatma hareket et doğumun zor olur. Bla bla bla... kabus is comingelaide bu her annenin.klasik kronik sorunu anneler bizi rahat biraksalar ozgurce basbasa yasasak dogumumuzu
uzgunum ama iki anne de gelir gonlum gelmesinden yana degil inan ama kirilip aliniyorlar sonra palazlanip bebek buyunce tekrar gelirsin tavsiyem annene zaten bunu soylersin cunku annen anne teşekkürler ama artik yeterli kayinvalidene asla sen.girme polemige esin iletir oda insallah fazla kalmazlar cok zor durum hepimiz yasicaz simdiden basladi ceneleri siz cok nazlisiniz biz son haftaya kadar çalıştık bizim zamanjmizda boyleydi emzik verme.sakin vb vb vb ....
aynen, hicbir seye karismasini istemiyorum annelerin. kendi annemin evlat yetistirme seklini cok ama cok seviyorum, ondan zaten her turlu destek ve fikir alirim. kayinvalidemin en kucuk cocugu 40 yasinda ve torunlarini buyutmemis hic yani bebekle gundelik hasir nesir olmayali 40 sene olmus. ondan akil alamam ki?elaide bu her annenin.klasik kronik sorunu anneler bizi rahat biraksalar ozgurce basbasa yasasak dogumumuzu
uzgunum ama iki anne de gelir gonlum gelmesinden yana degil inan ama kirilip aliniyorlar sonra palazlanip bebek buyunce tekrar gelirsin tavsiyem annene zaten bunu soylersin cunku annen anne teşekkürler ama artik yeterli kayinvalidene asla sen.girme polemige esin iletir oda insallah fazla kalmazlar cok zor durum hepimiz yasicaz simdiden basladi ceneleri siz cok nazlisiniz biz son haftaya kadar çalıştık bizim zamanjmizda boyleydi emzik verme.sakin vb vb vb ....
ay sormaaa. ufff.Hamileyken hep yer silmiş doğumu çok kolay olmuş rahatça çıkıvermiş bebek. Fazla yatma hareket et doğumun zor olur. Bla bla bla... kabus is coming
Benden de geliyor sütyenime bile bulaşmış hatta dikkat ettim de sinirlendiğim zaman bi sancı oluyo sızlama gibi sonra da o sıvı geliyo ordan anlayamadım sebebiniyok canım daha kullanma, ona erken. son 1 ayda başla.
sarı şeylerde normal. bende de var. hatta ben de geçen gün bir kaç damla şeffaf gibi bir sıvı geldi. çok korktum son aylarda oluyor diye biliyordum çünkü. netten baktım daha erkende olabiliyormuş. rahatladım. hatta böyle olursa sütünüz çok olur diyenlerde var sevindim bile yani :)
Ben yandım annem de kayınvalidem de bende kalacakay sormaaa. ufff.
Göbeği düşmeden yıkayamazsın canım, tabiki göbek düştükten sonra bende yıkayacağım her kakada. En mantıklısı temizi o bence de, annemde öyle büyütmüş bizi.Fakat 1-2haftalık sürede de mendil kullanmayı düşünüyorumKizlar beni dogdugumdan itibaren babanem buyuttu bakti. sabahlari belden asagini yikar gune baslardim aksamlari da banyo yaptirip yatirirdim der. Hep anlatir kaka yaptiginda ilik suyla belden asagini yikardim legende veya lavaboda. Çiş yapinca da pamuklu bezle ilik suyla silerms. Hic pisik olmadin der. Ben de boyle yapmayi dusunuyorum tabi dışarıda fln dogalindan islak mendiller kullanicam.
Benim 19+5 de başladıKızlar 18+3 teyim ve hala hissedemiyorum ilk gebeliğim. Siz kaçıncı hafta da hissetmeye başladınız ?
Yemekle alakali degil canim bence. Ben de ilk gebeligimde bir sey yememistim ilk 3 ay. Hatta sadece krakerle bitirdim cogu gunu. Kilosu normal dogmustu 3260. Kiloda genetik faktor de cok onemli. Genelde anneyle babanin dogdugu kiloda dogarmis bebekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?