2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende kilolu doğmuşum ama kızım 2.500 kilo babası ne kadar doğmuş o bilinmiyo

kızlar lohusaligi gectim hatta 2 3 ay yanınıza kaynana almayın valla lohusaliktan beri nefretliyim kendisine
yaşattıklarını düşündükçe sinirim bozuluyo hala bi çay kaşığı suda bogasim geliyo
gelen gidip gelmeli yapsın anneniz dışında kimse cekilmiyo

Bencilce değil içten içe tüm kadınların isteği de bu ama gel gör ki onlar da kendi hayallerini kurup geliyorlar şöyle yaparım böyle ederim diye.. Kırılmayacağını düşünsen de kırılacaktır doğal olarak çok çetrefilli yaa ama sen daha iyi bilirsin..

Ne yaptılar sana bacım

Ahah ben şuan o düşüncedeyim, lohusa kafası neler yaparım allah bilir

bi de en gıcık olduğum laflar ay senim sütun yaramıyo bu çocuğa tuh tuh
bebeklerin en az yetmoyo demek için yarim kilonun altu alması lazım benim bildiğim
ki guzelce emzirince Allahım izniyle alır o kiloyu aman mama ver bu çocuğa doyenleri duymayın lütfen
benim kız 2.5 doğu yürüyesiye tombik di ama yürüdükten beri hala zayıf artik takmıyorum sanki ben ac bırakıyorum cocugu

Hmm zıvanadan çıkartır bunlar insanı ya saygısızlık etmek istemiyor insan ama zorluyorlar gerçekten atlatmışsın yine çok şükür.. Benim kız da zayıf oğlan tontiş yani birini yedirip birini aç mı bırakıyorum saçma yaa bünyeleri nasılsa öyle devam ediyorlar zaten

Arkadaşlar esimin ailesi çok uzak bir ülkede ama burda olsa gelseydi ister mydm diye dusundm siz yazınca sanırım insan hassas oldgu zamanda annesine nazi geçer diye anne istnyr. Benim bir de ankaradan nasipse hemşire fotogrfcm gelecek 4 gün de ben kalırım dedi inşallah ben de ondan memnn kalırım

En azından o ilk 2 hafta iyileşme süreciyle bebişe alışma geçiyor az biraz.. İlk günler çok ştresli oluyo ama anne içgüdüsü ile en doğrusunu yapıyor zaten inşallah hemşire den zarar gelmez fayda gelir

öyle iste canim kimseyi dinlemeye gerek yok
annelik çok içgüdüsel bisey

düğünümde de kuaförümde gelnlgme kadar gydrmsti kızıyla gelmslerdi düğünüme karda kışta ankaradan. eşi de doktor çok bilinçli ama şimdi yazilanlari okuyunca dua edyrm her şey güzel geçsin hepimiz için.

Canım bence de herşeyi istediğin gibi yap bencillik değil bu 9 ay karnimizda taşıyoruz her türlü hastalığa strese korkuya katlaniyoruz her türlü hakkı bize kalıyor elbette nesi bencillik olsun asıl buna karışmak isteyenler bencil olur

kizlar bebeğinizin hareketlerini ne sıklıkla oluyor benim düzensiz bi gün hareketli 2 gün çok az hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…