2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar e bebekten alışveriş yaptm ama pek begenmedm ürünleri 180tlyi zor tamamldm kasiyer ısraryla göğüs pedi alıp 200tl tamamladm. Ama aldgm 2 parca patikli alt, 2 parca kısa kol atlet, 1 takım uzun kollu patikli alt, 2 çorap ve deniz süngeri yıkama için bebegi. 0_3 ay tamamldm önceki aldklarmla 3-6 ay da biraz aldım ama içime sinmedi.

Canım uyuyabldgnde mis gibi uyu. Sefan olsun

kizlar bebeğinizin hareketlerini ne sıklıkla oluyor benim düzensiz bi gün hareketli 2 gün çok az hissediyorum

Canım benim bebiş de öyle.2gün çok hareketliydi ,bugünse gündüz biakç kez hafif hissettim ama akşam hareketliydi maşallah.Birkaç gün sakin birkaç gün hareketli geçiyor resmen.Hanımefendinin cani nasıl isterse o zman hareket ediyor :)

Bende de iki üç gündür çok fena uyku hali var.Hamileliğin başlarında olmamıştı, şimdi birdenbire başladı.Hormonlardan herlde .

Mutduz hissediyordan iade et bence. Para son derece kiymetli, icimize sinmeyen şeyler için harcamamaliyiz.

aynen canim aynen canım ya alıştırıp sonra özletiyorlar kendilerini iyi olsunlarda Rabbim korusun hepsini

Mutduz hissediyordan iade et bence. Para son derece kiymetli, icimize sinmeyen şeyler için harcamamaliyiz.
Eksik olan şeylerdi 0-3ay çok çabuk giyilp kaldrlyr diye iade dusunmdm havlu bile doğru duzgn bulamdm yanı. Beklentm çoktu belki de ondan. Bu arada B Bluemom44 dedgn arabaya baktm ama agir geldi görünüşü bana ama sen sırf sana ergnmk diye dusundgn için alacgni soylemstn hayırlı olsn şimdiden.

Hahah o nasil sey yahuuu! Dün kardesim baba oldu ilk kez, bugün kucagimiza da aldik, hatta giderken minik buse bile kondurdum basina. Ayni sekilde benim bebegimide heeeeeeerkes sevebilir. Kucagina alabilir. Fotosunu da cekebilir, istedikleri kadar hemde. Sosyal mecralarda paylasmazlar zaten. O konularda hic benzesmiyoruz:)) rahatimdir yani. Tek derdim karisan dolasan olmasin yeter.

Hani kendi evi olsa burda, buyursun her gun gelsin gitsin sorun yok. Ama bende kalacak. Bunu gozum kesmiyo iste!

saf su vs diye konusuluyor ama cesme suyu ile bebegi gunde en az 1 kez yikayacaginizi unutuyorsunuz guzeller. kaynatacagiz deseniz de sogutma suyunuz yine cesme suyu olacak.
senin nezdin de genel yazdim canim
islak mendiller disari da iyi olabilir. pamuk dedigim kare hazir satilanlar. oglumun dogumun da bize hastaneden onerilmisti. onunla islatip siliyordum. sezeryan olunca baslar da yikamak olmuyor. zaten minicik hemen usur cenesi titrer komik komik...
ben kimyaciyim. o yuzden isin asli mecbur kalmasam islak mendillerin hic bir turunu surmem bebegim cildine kiiii oglumun poposunun egzema olmasina sebep olmustu... saf sulu olanlar...
Asi yaktı be kizlar
gecmjs olsun cnm

egoist degilsin. anne kiz arasinda farkli bir bag vardir. onda bile insan annesini degil esini istiyor dogum ve sonrasinda yaninda. ben bu konuda cok.dertliyim. oglumda depresyona soktu kari koca beni. simdi kizimda istemiyrm onlari ama nasil olacak bilemiyrm.

aslinda sorun buyugun buyuk oldugunu unutmasin da. kendisinin de zamanin da yasadiklarini unutmasin da ya da unutmadigi icin "ben cektim gelin de ceksin" mantigin da olmasin da... bana kayiplarim da ettikleri laflar olmasa ben isterdim yanim da kayinvalideyi de. ama o olaydan sonra icim buz oldu.
aman canim ne sen sor ne ben anlatayım tam benim kız doğdu eşim memurluğa atandı lohusa halde şehir değişikliği hep yanımızda
kocamla aramı bozdu resmen
o zamn sütum kesilmedine sukrediyorum
benim de kayinvali de lohusa depresyonuna kendi girip esimle arami acmaya calismisti. baska seylerde var tabi. simdi kiz olacak ya yine yanasmaya basladi. sinirim tavanda. cok stres edip kizima yansisin istemiyrm ama elim de degil. yine yapisi.
B
Benimkiler 3. 300 3.200 doğdular bu kaç olur acaba ama son 1 ayda pik yaptırdım resmen gece gündüz yiyip aldırdım o 1 kiloları
cnm son 1 ay benim oglan da pik yapmisti. 1 kg almisti .

saglikliyda kilosu hic dert degil ki. anneyi ille de darlarlar boyle.
bide bebiş gazlı olsun olmasın her gün bi iki bardak r3zene çayı için emzirirken
hem süt bollasiyo hemde bebek gaz olmuyo insallh
ah ah. benim ki kolikti. ne rezene ne baska bisi. sifir faydaydi cnm. tam 99 gun...
1.475 civariydi, kampanya vardi havale ile 1.130 olması lazim. 1.475 montaj dahil
agiz tadiyla kullanin canim.

sabah oglum wc icin kaldirdi. uykum kactj. kiz da tepikleyince ohhh uyu uyuyabilirsen...belki isinize yarar. magdem uykum yok oglumda yazdigim kisa notlari ekleyim... yasadiklarim yani.
tabi herkes de ayni sey olacak diye bir kosul yok...

12-24 hafta: karin gerilir, kasinir. yururken daha cabuk yorulursunuz. bebek hareketleri hissedilir. ani hareketlerde bas donmesj yasanir.

24-27 hafta: balayi bitti artik nefes almak daha zor. bebegin hareketlerini duzenli hissedersenjz. daha kuvvetli vurur. birden kilo artisiniz olabilir. yatarken sagdan sola donmek zorlasir. karinda sancilar baslar. gece kabus gormeler geri döndü.

27-30 hafta: gece uykusuzlugu basladi. rahaimde sancilar basladi. migdem de baski artti nefes alma zor. yurumek zor. goz kararmasi, bas donmezi, bayilma noktasina gelme oluyor bazen. dogum nefes egzersizleri bu durumda işe yariyor. ozellikle 29 haftanin bitmesiyle bebek hareketleri inanilmaz kuvvetlendi. kiyafetin uzerinden bile insanlar izleyebiliyor. ayrica wc ihtiyaci inanilmaz artti. bel ve kuyruk sokumunda agrilar artti. gogus ucu hassasiyeti var.

devami sonra:) .....

Bir kaç gündür ailevi meselelerden dolayı canım çok sıkkın. Kendimi ailemin yanında tutsam da yalnız kaldığım da başlıyorum ağlamaya olanları düşünmeye.. özel bir durum var çok şükür hastalık falan değil. Sadece anneme çok üzülüyorum. Onun yanındayken güçlü olmaya çalışırım her zaman hatta gamsızsın der bana genelde. Ama yalnız olduğum da dayanamıyorum ve bu hamilelik sürecinde bu tarz durumlardan uzak kalmam lazım nasıl başarıcam anneme destek olmam gerek yalnız bırakamam ki onu..
kusura bakmayın arkadaşlar belki birşey anlamadınız konuyu bilmeden, naçizane içimi dökmek istedim sizlere..
Allah annelerimizin yüzünü soldurmasın ayaklarına taş değdirmesin.

Allah sana ic ferahligi versin cnm.

Gunaydinlarr oncelikle:)
Şahsen e bebek'in fazla buyutuldugunu dusunuyorum ben orda 2 muslin 5al 4e ode oldugu icin de 5 tane citcitli badi aldim o kdr. Sevi bebe, soobe,h&m den bir kac parca indirimden aldim mesela soobede muslin 16tl aldim. Cogu giysisini de lcwden aldm. Hem yumusack hem uygun fiyatliydi. Kalanlari da babymall dan alicm. Bebek arabasiyla yatagi hepsiburadadan aldm feci indirimli.. Genel olarak soyluyorum kendi fikrim tabiki iyi arastirip once fiyat-fayda-kalite dengesi esas alinmali diye dusunuyorum

Amin canim. Konu her neyse insallah feraha cikarsiniz ailecek. Simdi hamilelikle birlikte extra bir duygusalligin var bu normal guzel seyler dusun kendini uzak tutmaya calistikca aklin kalicak tabi ki ama kendini kotu hissetme. Insanin elinde olmayan bazi seyler var ne yazik ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…