- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Canım uyuyabldgnde mis gibi uyu. Sefan olsunKızlar bu aralar sürekli uyuyorum 24 saatin12 saati uyuyorum resmen niye böyle oldu başlarda tmm uyku problemi vardı da şimdi gene başladı ne güzel düzene girdi uykularım derken iki adım atsam yoruluyorum kafa direk düşüyor yastığa
kizlar bebeğinizin hareketlerini ne sıklıkla oluyor benim düzensiz bi gün hareketli 2 gün çok az hissediyorum
Kızlar bu aralar sürekli uyuyorum 24 saatin12 saati uyuyorum resmen niye böyle oldu başlarda tmm uyku problemi vardı da şimdi gene başladı ne güzel düzene girdi uykularım derken iki adım atsam yoruluyorum kafa direk düşüyor yastığa
Mutduz hissediyordan iade et bence. Para son derece kiymetli, icimize sinmeyen şeyler için harcamamaliyiz.Arkadaşlar e bebekten alışveriş yaptm ama pek begenmedm ürünleri 180tlyi zor tamamldm kasiyer ısraryla göğüs pedi alıp 200tl tamamladm. Ama aldgm 2 parca patikli alt, 2 parca kısa kol atlet, 1 takım uzun kollu patikli alt, 2 çorap ve deniz süngeri yıkama için bebegi. 0_3 ay tamamldm önceki aldklarmla 3-6 ay da biraz aldım ama içime sinmedi.
Canım benim bebiş de öyle.2gün çok hareketliydi ,bugünse gündüz biakç kez hafif hissettim ama akşam hareketliydi maşallah.Birkaç gün sakin birkaç gün hareketli geçiyor resmen.Hanımefendinin cani nasıl isterse o zman hareket ediyor :)
aynen canım ya alıştırıp sonra özletiyorlar kendilerini iyi olsunlarda Rabbim korusun hepsiniCanım benim bebiş de öyle.2gün çok hareketliydi ,bugünse gündüz biakç kez hafif hissettim ama akşam hareketliydi maşallah.Birkaç gün sakin birkaç gün hareketli geçiyor resmen.Hanımefendinin cani nasıl isterse o zman hareket ediyor :)
aynen canim
aynen canım ya alıştırıp sonra özletiyorlar kendilerini iyi olsunlarda Rabbim korusun hepsini
Eksik olan şeylerdi 0-3ay çok çabuk giyilp kaldrlyr diye iade dusunmdm havlu bile doğru duzgn bulamdm yanı. Beklentm çoktu belki de ondan. Bu arada B Bluemom44 dedgn arabaya baktm ama agir geldi görünüşü bana ama sen sırf sana ergnmk diye dusundgn için alacgni soylemstn hayırlı olsn şimdiden.Mutduz hissediyordan iade et bence. Para son derece kiymetli, icimize sinmeyen şeyler için harcamamaliyiz.
Hahah o nasil sey yahuuu! Dün kardesim baba oldu ilk kez, bugün kucagimiza da aldik, hatta giderken minik buse bile kondurdum basina. Ayni sekilde benim bebegimide heeeeeeerkes sevebilir. Kucagina alabilir. Fotosunu da cekebilir, istedikleri kadar hemde. Sosyal mecralarda paylasmazlar zaten. O konularda hic benzesmiyoruz:)) rahatimdir yani. Tek derdim karisan dolasan olmasin yeter.elaide bencilce düşünmüyorsun canım, bende gelmesini asla istemem. Annem yanımda olacak zaten benimde. Birde beni kimse çekemez lohusayken. Bir eşim bir annem. Yeri gelir eşim tahammül edemez ama annem beni herkesten iyi bilir. Ben biraz bencilim bazı konularda mesela kimsenin kucağına vermeyi düşünmüyorum eşim ve annem hariç. Doğumdan sonra kimseyi görmek istemiyorum 40 günden önce, aynı şekilde bebeğimi de görmelerini istemiyorum. Kucaktan kucağa dolaştırmam, asla öptürmem. Benden izin almadan kimse foto çekemez veya paylaşamaz. Bunlar bencillik bana göre ama böyleyim yapacak birşey yok benim çocuğum. Beğenmeyen görüşmez olur biter kafasındayım ben
Hani kendi evi olsa burda, buyursun her gun gelsin gitsin sorun yok. Ama bende kalacak. Bunu gozum kesmiyo iste!Bencilce değil içten içe tüm kadınların isteği de bu ama gel gör ki onlar da kendi hayallerini kurup geliyorlar şöyle yaparım böyle ederim diye.. Kırılmayacağını düşünsen de kırılacaktır doğal olarak çok çetrefilli yaa ama sen daha iyi bilirsin..
saf su vs diye konusuluyor ama cesme suyu ile bebegi gunde en az 1 kez yikayacaginizi unutuyorsunuz guzeller. kaynatacagiz deseniz de sogutma suyunuz yine cesme suyu olacak.Bu e bebekte satılan baby me markasının pamukları varmış. Ama sanırım Çeşme suyuyla değil saf suyla ıslatıp silmek gerek, saf su bulamayacağımıza göre... ıslak mendil de hala karar veremedim. Unibaby fiyat olarak pahalı fakat en doğallarından biri.
gecmjs olsun cnmAsi yaktı be kizlar
egoist degilsin. anne kiz arasinda farkli bir bag vardir. onda bile insan annesini degil esini istiyor dogum ve sonrasinda yaninda. ben bu konuda cok.dertliyim. oglumda depresyona soktu kari koca beni. simdi kizimda istemiyrm onlari ama nasil olacak bilemiyrm.aynen, hicbir seye karismasini istemiyorum annelerin. kendi annemin evlat yetistirme seklini cok ama cok seviyorum, ondan zaten her turlu destek ve fikir alirim. kayinvalidemin en kucuk cocugu 40 yasinda ve torunlarini buyutmemis hic yani bebekle gundelik hasir nesir olmayali 40 sene olmus. ondan akil alamam ki?
bebegimi ennnn basindan emzige alistiracagim mesela. ben gezmeyi seven biriyim ve en yakin ailemin/arkadasimin evi bile arabayla yarim saatlik yolda. mecburen arabada agzina emzik verebilmeliyim ki sakin kalsin. emzik meselesine karistirmam. hazir meyve/sebze yemekleri var, cok guzel. gayette yedirecegim mesela. benim cocugum benim tercihim. karisilmasini istemiyorum. uykusuna emzirlemelerime hepsi beni baglar. oyle emzirme boyle emzir muhabbetlerine daha yeni dogum yapmis halimde maruz kalamam. o stresi istemiyorum. bu cok mu bencilce?? onu danisiyorum size aslinda.
aslinda sorun buyugun buyuk oldugunu unutmasin da. kendisinin de zamanin da yasadiklarini unutmasin da ya da unutmadigi icin "ben cektim gelin de ceksin" mantigin da olmasin da... bana kayiplarim da ettikleri laflar olmasa ben isterdim yanim da kayinvalideyi de. ama o olaydan sonra icim buz oldu.Bencilce değil içten içe tüm kadınların isteği de bu ama gel gör ki onlar da kendi hayallerini kurup geliyorlar şöyle yaparım böyle ederim diye.. Kırılmayacağını düşünsen de kırılacaktır doğal olarak çok çetrefilli yaa ama sen daha iyi bilirsin..
benim de kayinvali de lohusa depresyonuna kendi girip esimle arami acmaya calismisti. baska seylerde var tabi. simdi kiz olacak ya yine yanasmaya basladi. sinirim tavanda. cok stres edip kizima yansisin istemiyrm ama elim de degil. yine yapisi.aman canim ne sen sor ne ben anlatayım tam benim kız doğdu eşim memurluğa atandı lohusa halde şehir değişikliği hep yanımızda
kocamla aramı bozdu resmen
o zamn sütum kesilmedine sukrediyorum
cnm son 1 ay benim oglan da pik yapmisti. 1 kg almistiB
Benimkiler 3. 300 3.200 doğdular bu kaç olur acaba ama son 1 ayda pik yaptırdım resmen gece gündüz yiyip aldırdım o 1 kiloları
saglikliyda kilosu hic dert degil ki. anneyi ille de darlarlar boyle.bi de en gıcık olduğum laflar ay senim sütun yaramıyo bu çocuğa tuh tuh
bebeklerin en az yetmoyo demek için yarim kilonun altu alması lazım benim bildiğim
ki guzelce emzirince Allahım izniyle alır o kiloyu aman mama ver bu çocuğa doyenleri duymayın lütfen
benim kız 2.5 doğu yürüyesiye tombik di ama yürüdükten beri hala zayıf artik takmıyorum sanki ben ac bırakıyorum cocugu
ah ah. benim ki kolikti. ne rezene ne baska bisi. sifir faydaydi cnm. tam 99 gun...bide bebiş gazlı olsun olmasın her gün bi iki bardak r3zene çayı için emzirirken
hem süt bollasiyo hemde bebek gaz olmuyo insallh
agiz tadiyla kullanin canim.1.475 civariydi, kampanya vardi havale ile 1.130 olması lazim. 1.475 montaj dahil
Allah sana ic ferahligi versin cnm.Bir kaç gündür ailevi meselelerden dolayı canım çok sıkkın. Kendimi ailemin yanında tutsam da yalnız kaldığım da başlıyorum ağlamaya olanları düşünmeye.. özel bir durum var çok şükür hastalık falan değil. Sadece anneme çok üzülüyorum. Onun yanındayken güçlü olmaya çalışırım her zaman hatta gamsızsın der bana genelde. Ama yalnız olduğum da dayanamıyorum ve bu hamilelik sürecinde bu tarz durumlardan uzak kalmam lazım nasıl başarıcam anneme destek olmam gerek yalnız bırakamam ki onu..
kusura bakmayın arkadaşlar belki birşey anlamadınız konuyu bilmeden, naçizane içimi dökmek istedim sizlere..
Allah annelerimizin yüzünü soldurmasın ayaklarına taş değdirmesin. ❤
Bir kaç gündür ailevi meselelerden dolayı canım çok sıkkın. Kendimi ailemin yanında tutsam da yalnız kaldığım da başlıyorum ağlamaya olanları düşünmeye.. özel bir durum var çok şükür hastalık falan değil. Sadece anneme çok üzülüyorum. Onun yanındayken güçlü olmaya çalışırım her zaman hatta gamsızsın der bana genelde. Ama yalnız olduğum da dayanamıyorum ve bu hamilelik sürecinde bu tarz durumlardan uzak kalmam lazım nasıl başarıcam anneme destek olmam gerek yalnız bırakamam ki onu..
kusura bakmayın arkadaşlar belki birşey anlamadınız konuyu bilmeden, naçizane içimi dökmek istedim sizlere..
Allah annelerimizin yüzünü soldurmasın ayaklarına taş değdirmesin. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?