2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hangi bebek arabasını tercih ettiniz acaba bende bebek arabası arıyorumda :)

Herkese hayirli cumalar hayirli sabahlar... Ben kucuklerden ziyade buyuklerden baslayaraktan bebek odasi takimini aldik cilek mobilyada gardrobu camasirlik ve buyuyen besik... Dolap buyuk iki kardesin kullanacagi sekilde.. takim genc odasina evrilebilecek sekilde... Simdi kredi karti borclarim bitsin cunku bebege baya bisey yine almisim almadim sanip mayis ortasi ikinci bir alisveeise cikacagim ama bu sefer Havuzlu Han a gidip esimle annemi de alip tum ihyiyaclari alacagiz yani tek atimlik kursun dusunuyorum.. simdilik boyle

Allah yardimcisi olsun anneninde seninde canim. Su akar yolunu bulur, saglik sorunu olmadigi surece gerisi hallolur hic dert etme. Amin canim, kendini biraz uzsen bile icine dert etme, napabilirsin ki hersey biz insanogullari icin.

Hangi bebek arabasını tercih ettiniz acaba bende bebek arabası arıyorumda :)

Daha once burada paylasmistim. Easywalker mini buggy travel. Ben dogumdan itibaren 4 yasa kdr kullanildigi baston araba da olabildigi icin tercih ettim oto koltugu olan anakucagi da var. Ayni ozellklere sahip baska modeller de var eger boyle bir sey istiyorsaniz chicco liteway e de bakmistm ben mesela

Kızlar günaydın hayırlı Cumalar. Dün akşam yatarken eşim karnıma koymuştu elini tam o sırada 3 kere tepikledi arka arkaya babamız ilk defa hissetti çok şükür :) Rabbim nerde varsa isteyen hayırlısı ile nasip etsin inşallah . Bizlerede hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olur :)

Canim lutfen kendini uzme hamileyken yeni bi bebek belki annene de iyi gelir hep beraber onun da hayatinda bir yeni sayfa olur onu yalniz birakacakmissin gbi dusunme... Amin Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin cemli cumlemizin

Benim boyuma ve kiloma ideal canım çok rahatlıkla kaldırıp indirebildim. Daha minyon kadınlar içinde kraft neon önerdim zaten

Amin inşallah canım.Ben çok takmamaya çalışıyorum artk yoksa stres yapıyorum hareket etmiyor diye o da bebişi olumsuz etkiliyordur bence.
Bebişin hareketlerini 28 haftadan itibaren takip etmek gerekiyormuş gün içerisinde hareket ettiğini vhissetsek bile yeter ama hiç hareketsiz olmamalı tabi benim de akşam genelde hissediyorum gün içinde çok az

Meslektaşız desene ben de kimyagerim haklısın tabi ki su kaynatmak soğutmakla başa çıkamayacağız. Kuzenim de baby me nin kare pamuklarından almış. Ben dün rossman dan uni baby sensitive aldım 3 lü paket 12 tl. Arada onu da kullanırım.
Bir de rossmanda dalan roxy 800 gr deterjan indirime girmiş 8.99 tl idi. Düşünenler Şuan için en uygun orada aklınızda bulunsun

İnsanın yanlarında olmasa bile aklı kalır ben de öyleyim kolay ağlamam yanlarında en güçlü benimdir evde ama tek kalayım zırıl zırıl ağlarım.. Hamileyken çok daha yoğun hissediyorsun her şeyi.. Umarım en kısa sürede düzelir yeter ki sağlık olsun öyle zor zamanlar oluyor ki bitmez sanıyosun ama geçiyor hepsi inşallah içini ferah tut Allah büyük.. Her şey bizim için imtihan işte..

Geçmiş olsun canım ben de aynı şikayetler nedeniyle 2 hafta kadar önce göğüs ucu kreme başladım. Her gün sürmüyorum ve sürerken çok uyarmamak için yedirmeye çalışmıyorum ama işe yaradı artık acımıyor. Doktor da sorun olmaz dedi. Yine de dikkatli olmak lazım. Ben öneririm başlamanı.

Benimde daha ise geldi r gelmez uykum geliyor uyuyamıyorum tabiki de evde olsam da uyusam diyorum 6ya kadar da çalışıyorum fırsatın varsa uyu ne güzel ben normalde gündüz uyuyan biri değilim ama şimdi imkanım olsa uyucam

Bence esin konustuktan sonra kadinin tepkisi nasil olacak o onemli yani ben torunumun dogumunu gormek istiyorum 40 gunluk surecte orada olucam kalicam diye diretebilie diye dusunuyorum hic diretmese doguma gelir bi 10 gun kalir gibime geldi hewesli bi kadinsa...Dogumlarda olumlerde dugunlerde ewler doluyor sen gelse ve mudahale etse bile canini skma zaten annen yaninda olacakmis annen varken bi yere kadar mudahale edebilir o cocuk omur boyu senin ewladin zaten lohusa halinle cancagzini skma... İlerde emzirmeyi su ayda birak ya da birakma, konusmasimi gec falancaninki su ayda yurumus bence su okulda yazdirin gibi gibi buyukler zaten mudahale de bulunacaklar buyugu gectim toplum olarak zaten yapimiz boyle.. nasreddin hocanin hesabi herkes kendi bildigini isleyecek isin sonunda nasil olsa

Aynen bende gittim dün bebek arabasını aldım açığı kapatayım dedim alacak bisey bulamadim..Bende oğluma dış macunu ufak bir oyuncak alarak kapattım arayı.. çekle de bebek telsizi almayı düşünüyorum başka alacak bisey bulamadım..

Kızıma verdim emzik çok ta hayat kurtardığı zamanlar oldu 1 yaşına gelmeden çektim aldım ağzından hiç arıza yapmadı inşallah bu da öyle olur
oğlum yeni bıraktı emziği sadece 2 gün sürdü. oğlum emzikler kirlenmiş hadi gel atalım çöpe dedim. bulduğu tüm emzikleri eğğğğ diyip çöpe attı. kolik bebekte emzik olmadan ne yapardım bilmiyorum gerçekten. bazen hayat kurtarıyor.

cnm ben oglumda dalan roxy almistim. lekeleri cikarmadi hic. topak topak kaliyordu. sen biliyr musun ozel bir kullanim seklini? etibor u deneyeyim bakayim diyrm bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…