- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
bir tane daha benden bende e bebekte alınacak bir şey bulamıyorum. genelde bez ıslak mendil ve şampuan tarzı şeyler alıyorum. tekstil ürünleri hem çok karışık geliyor reyonlar hemde çok sıkıcı çoğunluğu beyaz ürünler falan. 200 liralık alışveriş yaptım ama oğluma lazımlık kızıma biberon falan tarzı şeyler aldım.Eksik olan şeylerdi 0-3ay çok çabuk giyilp kaldrlyr diye iade dusunmdm havlu bile doğru duzgn bulamdm yanı. Beklentm çoktu belki de ondan. Bu arada @Babylionmother dedgn arabaya baktm ama agir geldi görünüşü bana ama sen sırf sana ergnmk diye dusundgn için alacgni soylemstn hayırlı olsn şimdiden.
Amin canım aminAllah sana ic ferahligi versin cnm.
Evet canım elden birşey gelmiyor maalesef.. sadece onun mutlu huzurlu olmasını istiyorum artık fedakarlık çok yaptı artık kendini düşünmesi gerekiyor.Allah yardimcisi olsun anneninde seninde canim. Su akar yolunu bulur, saglik sorunu olmadigi surece gerisi hallolur hic dert etme. Amin canim, kendini biraz uzsen bile icine dert etme, napabilirsin ki hersey biz insanogullari icin.
EVet canım annem hep beni kendinden daha güçlü görmüştür.. ama öyle biri olmadım hiç bi zaman sadece ona çaktırmamaya çalıştım. Sen benden daha güzel konuşuyorsun sen konuş oldu hep.. bana akıl danışır sanki ben anne o evlat.. napıyım bu şekilde olmayı bende istemedim şartlar böyle gerektirdi.. şimdide yine güçlü olmak zorundayım ben iyi olursam o daha iyi olur.İnsanın yanlarında olmasa bile aklı kalır ben de öyleyim kolay ağlamam yanlarında en güçlü benimdir evde ama tek kalayım zırıl zırıl ağlarım.. Hamileyken çok daha yoğun hissediyorsun her şeyi.. Umarım en kısa sürede düzelir yeter ki sağlık olsun öyle zor zamanlar oluyor ki bitmez sanıyosun ama geçiyor hepsi inşallah içini ferah tut Allah büyük.. Her şey bizim için imtihan işte..
dalan roxy bende kullanamadım. her su sıcaklığını denedim. çamaşırların arasından topaklanmış sabun kalıpları çıkıyordu. lekeleri de çıkarmıyor. ben uni baby sıvı kullandım. güzel temizliyor. sadece 2 durulama yaptırıyordum.cnm ben oglumda dalan roxy almistim. lekeleri cikarmadi hic. topak topak kaliyordu. sen biliyr musun ozel bir kullanim seklini? etibor u deneyeyim bakayim diyrm bir de.
Canım Bende dün onun farkına vardım. Simdilk 0 3 ay aldm her şeyi bir kaç magzdn hem görmüş de oldm. Bir daha çöp kovasi poşeti almaya giderm e bebekeGunaydinlarr oncelikle:)
Şahsen e bebek'in fazla buyutuldugunu dusunuyorum ben orda 2 muslin 5al 4e ode oldugu icin de 5 tane citcitli badi aldim o kdr. Sevi bebe, soobe,h&m den bir kac parca indirimden aldim mesela soobede muslin 16tl aldim. Cogu giysisini de lcwden aldm. Hem yumusack hem uygun fiyatliydi. Kalanlari da babymall dan alicm. Bebek arabasiyla yatagi hepsiburadadan aldm feci indirimli.. Genel olarak soyluyorum kendi fikrim tabiki iyi arastirip once fiyat-fayda-kalite dengesi esas alinmali diye dusunuyorum
Bizde geçen akşam gittik aval aval bakındım öyle bulamadım bişey tekstil ürünleri hele cidden ruhumu daralttı. Bir çöp almadan çıktımbir tane daha benden bende e bebekte alınacak bir şey bulamıyorum. genelde bez ıslak mendil ve şampuan tarzı şeyler alıyorum. tekstil ürünleri hem çok karışık geliyor reyonlar hemde çok sıkıcı çoğunluğu beyaz ürünler falan. 200 liralık alışveriş yaptım ama oğluma lazımlık kızıma biberon falan tarzı şeyler aldım.
Evet canım az önce bende onu düşündüm ilk torunu olucak zaten çok heyecanlı şimdiden herşryini benden fazla düşünüyor kendini çok bağladı torununa.. onla oyalanacak çok iyi gelicek eminim canım ..Canim lutfen kendini uzme hamileyken yeni bi bebek belki annene de iyi gelir hep beraber onun da hayatinda bir yeni sayfa olur onu yalniz birakacakmissin gbi dusunme... Amin Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin cemli cumlemizin
Leon da yoktu orda kraft magazsna gtcm bakcm yine ortası yaylı bir arac ben de onu öneririm canım ama dün feci yoruldum göbüsum büyüdüBenim boyuma ve kiloma ideal canım çok rahatlıkla kaldırıp indirebildim. Daha minyon kadınlar içinde kraft neon önerdim zaten
İnşallah hep beraber atlatırsınız unutursunuz bile bu günleri.. Dua ile..EVet canım annem hep beni kendinden daha güçlü görmüştür.. ama öyle biri olmadım hiç bi zaman sadece ona çaktırmamaya çalıştım. Sen benden daha güzel konuşuyorsun sen konuş oldu hep.. bana akıl danışır sanki ben anne o evlat.. napıyım bu şekilde olmayı bende istemedim şartlar böyle gerektirdi.. şimdide yine güçlü olmak zorundayım ben iyi olursam o daha iyi olur.
Zaten yalnız bırakmamaya çalışıyorum onu kahvaltı akşam yemeğini orda yiyoruz..
İnşallah canım sıkıntıda olan hasta olan kim varsa allah yardımcısı olsunİ
İnşallah hep beraber atlatırsınız unutursunuz bile bu günleri.. Dua ile..
bende pazar günü yedim 3 topçuk :) serin serin nasıl iyi geliyor. ama şeker,i hemen yükselten şeyler tabi. dün bile markete gidip dondurma reyonuna bakıp çıktım
Canım uyuyabldgnde mis gibi uyu. Sefan olsun
Bende de iki üç gündür çok fena uyku hali var.Hamileliğin başlarında olmamıştı, şimdi birdenbire başladı.Hormonlardan herlde .
Benimde daha ise geldi r gelmez uykum geliyor uyuyamıyorum tabiki de evde olsam da uyusam diyorum 6ya kadar da çalışıyorum fırsatın varsa uyu ne güzel ben normalde gündüz uyuyan biri değilim ama şimdi imkanım olsa uyucam
canim 28 i vereyim insallhAmin canım inşallah . Cüzler bitti mi canım varsa 1 tane daha alabilirim ?
ben de hala dalin kullaniyrm cnm.dalan roxy bende kullanamadım. her su sıcaklığını denedim. çamaşırların arasından topaklanmış sabun kalıpları çıkıyordu. lekeleri de çıkarmıyor. ben uni baby sıvı kullandım. güzel temizliyor. sadece 2 durulama yaptırıyordum.
ben bir ara kullanmistim cnm. leke cikarmiyr. ek gida donemiydi. ankara sodamatik var. deterjanla beraber kullaniyrdum. o cikariyrdu. elma lekesini bileKizlar dun markette bingonun hipoalerjenik deterjanini gordum nette biraz arastirdim bebekler icin de kullananlar var. Arkadasim da aldm guzl temizliyo fln dedi. Ben hem kendi camasirlarimiza hem bebege ayni kullanmak istiyorum zaten benm makinamda antialerjik yikama var bebekler icin bi de ekstra durulama yaptiririm diye dusundm. parfumsuz olark da bi tek bingoyu buldm. Kullanan bilen var mi? sizce nasil olur ?
ben de hala dalin kullaniyrm cnm.
ben bir ara kullanmistim cnm. leke cikarmiyr. ek gida donemiydi. ankara sodamatik var. deterjanla beraber kullaniyrdum. o cikariyrdu. elma lekesini bile
Telsizlere göz attm evdeym simdlk diye almayi dusunmedm sormadan bakıcı olunca kamera sistemi kurdrcgm ki eve bakıcıya da söylemek şartıyla istanbuldaki ablam da öyle yapıyor. Yoksa çocuğuma en ufak zarar verse kamerdn izlesem anlamı yokAynen bende gittim dün bebek arabasını aldım açığı kapatayım dedim alacak bisey bulamadim..Bende oğluma dış macunu ufak bir oyuncak alarak kapattım arayı.. çekle de bebek telsizi almayı düşünüyorum başka alacak bisey bulamadım..
Annem yapıyorbebeginize agiz bezleri almayi unutmayin hanimlarcok faydalilar... onu da makine de degil mutfakta tencere de kaynatiyrduk. annem oyle dedi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?