2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bir tane daha benden bende e bebekte alınacak bir şey bulamıyorum. genelde bez ıslak mendil ve şampuan tarzı şeyler alıyorum. tekstil ürünleri hem çok karışık geliyor reyonlar hemde çok sıkıcı çoğunluğu beyaz ürünler falan. 200 liralık alışveriş yaptım ama oğluma lazımlık kızıma biberon falan tarzı şeyler aldım.

Allah sana ic ferahligi versin cnm.
Amin canım amin
Allah yardimcisi olsun anneninde seninde canim. Su akar yolunu bulur, saglik sorunu olmadigi surece gerisi hallolur hic dert etme. Amin canim, kendini biraz uzsen bile icine dert etme, napabilirsin ki hersey biz insanogullari icin.
Evet canım elden birşey gelmiyor maalesef.. sadece onun mutlu huzurlu olmasını istiyorum artık fedakarlık çok yaptı artık kendini düşünmesi gerekiyor.
Bebişim herkese iyi gelicek bu çok daha iyi anlıyorum artık..

EVet canım annem hep beni kendinden daha güçlü görmüştür.. ama öyle biri olmadım hiç bi zaman sadece ona çaktırmamaya çalıştım. Sen benden daha güzel konuşuyorsun sen konuş oldu hep.. bana akıl danışır sanki ben anne o evlat.. napıyım bu şekilde olmayı bende istemedim şartlar böyle gerektirdi.. şimdide yine güçlü olmak zorundayım ben iyi olursam o daha iyi olur.
Zaten yalnız bırakmamaya çalışıyorum onu kahvaltı akşam yemeğini orda yiyoruz..

cnm ben oglumda dalan roxy almistim. lekeleri cikarmadi hic. topak topak kaliyordu. sen biliyr musun ozel bir kullanim seklini? etibor u deneyeyim bakayim diyrm bir de.
dalan roxy bende kullanamadım. her su sıcaklığını denedim. çamaşırların arasından topaklanmış sabun kalıpları çıkıyordu. lekeleri de çıkarmıyor. ben uni baby sıvı kullandım. güzel temizliyor. sadece 2 durulama yaptırıyordum.

Canım Bende dün onun farkına vardım. Simdilk 0 3 ay aldm her şeyi bir kaç magzdn hem görmüş de oldm. Bir daha çöp kovasi poşeti almaya giderm e bebeke diğer magazlri da görmek lazım

Bizde geçen akşam gittik aval aval bakındım öyle bulamadım bişey tekstil ürünleri hele cidden ruhumu daralttı. Bir çöp almadan çıktım

Canim lutfen kendini uzme hamileyken yeni bi bebek belki annene de iyi gelir hep beraber onun da hayatinda bir yeni sayfa olur onu yalniz birakacakmissin gbi dusunme... Amin Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin cemli cumlemizin
Evet canım az önce bende onu düşündüm ilk torunu olucak zaten çok heyecanlı şimdiden herşryini benden fazla düşünüyor kendini çok bağladı torununa.. onla oyalanacak çok iyi gelicek eminim canım ..

Benim boyuma ve kiloma ideal canım çok rahatlıkla kaldırıp indirebildim. Daha minyon kadınlar içinde kraft neon önerdim zaten
Leon da yoktu orda kraft magazsna gtcm bakcm yine ortası yaylı bir arac ben de onu öneririm canım ama dün feci yoruldum göbüsum büyüdü senin yukarı doğru cıktı mi nasıl görünüyor

İ
İnşallah hep beraber atlatırsınız unutursunuz bile bu günleri.. Dua ile..

Kizlar dun markette bingonun hipoalerjenik deterjanini gordum nette biraz arastirdim bebekler icin de kullananlar var. Arkadasim da aldm guzl temizliyo fln dedi. Ben hem kendi camasirlarimiza hem bebege ayni kullanmak istiyorum zaten benm makinamda antialerjik yikama var bebekler icin bi de ekstra durulama yaptiririm diye dusundm. parfumsuz olark da bi tek bingoyu buldm. Kullanan bilen var mi? sizce nasil olur ?

Kızlar dediginiz gibi hormonlardan sanırım birde bünye kaldırmıyor artık çabucak yoruluyorum uyuyamayanlarin yerinede uyuyorum :) tadını çıkarayım temmuzdan sonra zombi gibi gezicem nasılsa iki tane veletle :)
bende pazar günü yedim 3 topçuk :) serin serin nasıl iyi geliyor. ama şeker,i hemen yükselten şeyler tabi. dün bile markete gidip dondurma reyonuna bakıp çıktım
Canım uyuyabldgnde mis gibi uyu. Sefan olsun
Bende de iki üç gündür çok fena uyku hali var.Hamileliğin başlarında olmamıştı, şimdi birdenbire başladı.Hormonlardan herlde .

Dalan zeytinyagli granül deterjen almayı düşünüyordum mühendisin oğlunda da yıldızlar listesinde acaba o da topaklanır mi her zaman ekstra su secenegi kullanıyorum ama ne olacak bakalım . normal renkliler de bor on kullanıyorum cok zor lekeler dışında guzel temizliyor bence. Bebeğin esyalarinda eğer dalani beğenmezsem içerik olarak temiz olduğundan bor on kullanacağım

ben de hala dalin kullaniyrm cnm.
ben bir ara kullanmistim cnm. leke cikarmiyr. ek gida donemiydi. ankara sodamatik var. deterjanla beraber kullaniyrdum. o cikariyrdu. elma lekesini bile

ben de hala dalin kullaniyrm cnm.

ben bir ara kullanmistim cnm. leke cikarmiyr. ek gida donemiydi. ankara sodamatik var. deterjanla beraber kullaniyrdum. o cikariyrdu. elma lekesini bile

Poff leke cikarmamasi kotu oldu

Telsizlere göz attm evdeym simdlk diye almayi dusunmedm sormadan bakıcı olunca kamera sistemi kurdrcgm ki eve bakıcıya da söylemek şartıyla istanbuldaki ablam da öyle yapıyor. Yoksa çocuğuma en ufak zarar verse kamerdn izlesem anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…