Bebişin hareketlerini 28 haftadan itibaren takip etmek gerekiyormuş gün içerisinde hareket ettiğini vhissetsek bile yeter ama hiç hareketsiz olmamalı tabi benim de akşam genelde hissediyorum gün içinde çok az
Aynen canım bizim içinde uyu senKızlar dediginiz gibi hormonlardan sanırım birde bünye kaldırmıyor artık çabucak yoruluyorum uyuyamayanlarin yerinede uyuyorum :) tadını çıkarayım temmuzdan sonra zombi gibi gezicem nasılsa iki tane veletle :)
dalinde görüyorum ama el alışkanlığı mıdır nedir genelde unibaby alırım. aslında denemek lazım belki daha iyidirben de hala dalin kullaniyrm cnm.
ben bir ara kullanmistim cnm. leke cikarmiyr. ek gida donemiydi. ankara sodamatik var. deterjanla beraber kullaniyrdum. o cikariyrdu. elma lekesini bile
hm nin bebek ürünleri çok güzel yumuşacıklar gerçekten. granulu ben bitireyim diye suda açmaya kalktım ama çözülmüyor bacım. en sonunda pes ettim. lavabolarımdan koku geldikçe döktüm mis gibi koktular en son öyle bitirdim. bazen eşim işten gelince mis gibi kusmuk kokuyorsun derdi. o geldi aklıma@greyfurt_ sana öpücükhepsi geçecek annem. Anneler en kiymetlilerimiz. Bunu da atlatacaksiniz.
Efelihayat sen bahtsız çıktın, bende hala acı yok rakiii olsa da ne yapim zaten amaaan (60 70 80 yandan 100) Evet üç gramlık zekam da gitti
400gr 28 cm olan kimdi? Sen voleybolcu olan uzun kızsın dimi? Benim psikolijimi bozdun kardesim 22cm 329gr dediler benimkine. Sen boy kilo yazdigin mesajlarda kendi boyunu da yaz, biz pigmeler uzulmeyelim1.58 anadan anca bu kadar çocuk oluyor demek ahah
Bebek camasir deterjani; zararli madde icermeyenleri muhendisinoglu hesabindan bakarsak bazilari granul. Granullerde önce sıcak suda açma eritme yapıp öyle makinaya eklersek erimeme sorunu kalmaz diye düşünüyorum. Tabi hayaller, hayatlar. Göreceğiz. Minoris mi ne var, sanırım sıvı, hem zararsiz hem seveni çok, ona da bakabiliriz. Ben rossman dan dalan zeytinyağlı granül almıştım. Onunla başlayacağım.
Rossman ya gözümün bebeği. Kur ebesinin horekesine çıkmamış olsa nasıl mutlu olacaktik. Bebek ağız bezi 10lu 15 liraydi, dün aldim. Muslin 30 lira arkadasim hediye aldı, lcw den aldiklarimdan daha yumusak.
Hic kiyafet almamis veya gelmemislere h&m ile marks&spencer a bakmalarini oneririm. 5-7-10 lu ustler falan var. Fiyatlar da indirimle can acitmayacak duzeyde.
Gece yine uyumadim pek, hareket ettikce sancim vardi uyandim. Sonuc bas agrisiyla baslanan bir gün. Sabah yatarken düşündüm, şu aniyla kalsa buyumese dogmasa razıyım. Baya alıştım karnimda alien var fikrine. Minnos bebegim leveline henüz gelmesek deartık dogsa da yasatirlar hastanede, bu düşünce rahatlatiyor.
Sampuan losyon yağ nurse harvey's organik siparis verdirdim beyime. 50 gayme 3lu set. Once kendimde kullanmayi bile düşünüyorum :)))
Alt silmek kare pamuklar ve bir kapta içme suyu, usengeclik seviyeme gore yine zararsiz dedigi islak mendiller.
Gönlüm her aksam bebegi yikayip yagla masajlayip pijama giydirip uyutmak. Bir düzeni olsun, yikaninca aha uyku vakti geliyor desin. Tabi bu da hayaller hayatlar olabilir. Kusmuklu pijamalarla koltukta sizabiliriz birlikte. Sonucta neredeyse 40 yasinda anne olacagim, o popo zor kalkar
Benim göbeği ne sen sor ne ben söyliyeyimLeon da yoktu orda kraft magazsna gtcm bakcm yine ortası yaylı bir arac ben de onu öneririm canım ama dün feci yoruldum göbüsum büyüdüsenin yukarı doğru cıktı mi nasıl görünüyor
Ne guzel iste canim bizimkilerinde ilk torununinan onlara enniyi terapi olacak sorumluluk bizde sevmesi onlarda Allahbyuzunuze gulsunncanimEvet canım az önce bende onu düşündüm ilk torunu olucak zaten çok heyecanlı şimdiden herşryini benden fazla düşünüyor kendini çok bağladı torununa.. onla oyalanacak çok iyi gelicek eminim canım ..
Tamam canım okuyunca haber veririm.canim 28 i vereyim insallh
Öyle deme canım benim aile uzun, babası da çok uzun 1.90 boyu. 470gram 28cm 21haftalığız maşallah diyin@greyfurt_ sana öpücükhepsi geçecek annem. Anneler en kiymetlilerimiz. Bunu da atlatacaksiniz.
Efelihayat sen bahtsız çıktın, bende hala acı yok rakiii olsa da ne yapim zaten amaaan (60 70 80 yandan 100) Evet üç gramlık zekam da gitti
400gr 28 cm olan kimdi? Sen voleybolcu olan uzun kızsın dimi? Benim psikolijimi bozdun kardesim 22cm 329gr dediler benimkine. Sen boy kilo yazdigin mesajlarda kendi boyunu da yaz, biz pigmeler uzulmeyelim1.58 anadan anca bu kadar çocuk oluyor demek ahah
Bebek camasir deterjani; zararli madde icermeyenleri muhendisinoglu hesabindan bakarsak bazilari granul. Granullerde önce sıcak suda açma eritme yapıp öyle makinaya eklersek erimeme sorunu kalmaz diye düşünüyorum. Tabi hayaller, hayatlar. Göreceğiz. Minoris mi ne var, sanırım sıvı, hem zararsiz hem seveni çok, ona da bakabiliriz. Ben rossman dan dalan zeytinyağlı granül almıştım. Onunla başlayacağım.
Rossman ya gözümün bebeği. Kur ebesinin horekesine çıkmamış olsa nasıl mutlu olacaktik. Bebek ağız bezi 10lu 15 liraydi, dün aldim. Muslin 30 lira arkadasim hediye aldı, lcw den aldiklarimdan daha yumusak.
Hic kiyafet almamis veya gelmemislere h&m ile marks&spencer a bakmalarini oneririm. 5-7-10 lu ustler falan var. Fiyatlar da indirimle can acitmayacak duzeyde.
Gece yine uyumadim pek, hareket ettikce sancim vardi uyandim. Sonuc bas agrisiyla baslanan bir gün. Sabah yatarken düşündüm, şu aniyla kalsa buyumese dogmasa razıyım. Baya alıştım karnimda alien var fikrine. Minnos bebegim leveline henüz gelmesek deartık dogsa da yasatirlar hastanede, bu düşünce rahatlatiyor.
Sampuan losyon yağ nurse harvey's organik siparis verdirdim beyime. 50 gayme 3lu set. Once kendimde kullanmayi bile düşünüyorum :)))
Alt silmek kare pamuklar ve bir kapta içme suyu, usengeclik seviyeme gore yine zararsiz dedigi islak mendiller.
Gönlüm her aksam bebegi yikayip yagla masajlayip pijama giydirip uyutmak. Bir düzeni olsun, yikaninca aha uyku vakti geliyor desin. Tabi bu da hayaller hayatlar olabilir. Kusmuklu pijamalarla koltukta sizabiliriz birlikte. Sonucta neredeyse 40 yasinda anne olacagim, o popo zor kalkar
Bizim baba da boyuna değil enine uzunÖyle deme canım benim aile uzun, babası da çok uzun 1.90 boyu. 470gram 28cm 21haftalığız maşallah diyin❤ Tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah başka isteğim yok canım, genetik tamamen kaç tane ilaç kullanıyorum bünyem çok sağlam sayılmaz allahtan bebek besleniyor ona seviniyorum
Ben 1. Ayda bile yer istemeye başladımBenim göbeği ne sen sor ne ben söyliyeyimçıktı canım ileriye doğru uzun kalkık bir topa benzedi. Gayet belli oluyor yani herkes yol veriyor yer veriyor dünya varmış valla genciz diye kimse yer vermiyordu metrobüslerde az sürünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?