2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
perwoll hassas camasirlar icin sivi deterjanini gormustum gecenlerde bebek camasirlarini onunla yikasam olur mu acaba

Bebişin hareketlerini 28 haftadan itibaren takip etmek gerekiyormuş gün içerisinde hareket ettiğini vhissetsek bile yeter ama hiç hareketsiz olmamalı tabi benim de akşam genelde hissediyorum gün içinde çok az

Anladım canım ,benimki de öyle.Gece kıpır kıpır gündüz daha sakin .

Aynen canım bizim içinde uyu sen Allah kolaylık verir inşallah

@greyfurt_ sana öpücük hepsi geçecek annem. Anneler en kiymetlilerimiz. Bunu da atlatacaksiniz.

Efelihayat sen bahtsız çıktın, bende hala acı yok rakiii olsa da ne yapim zaten amaaan (60 70 80 yandan 100) Evet üç gramlık zekam da gitti

400gr 28 cm olan kimdi? Sen voleybolcu olan uzun kızsın dimi? Benim psikolijimi bozdun kardesim 22cm 329gr dediler benimkine. Sen boy kilo yazdigin mesajlarda kendi boyunu da yaz, biz pigmeler uzulmeyelim 1.58 anadan anca bu kadar çocuk oluyor demek ahah

Bebek camasir deterjani; zararli madde icermeyenleri muhendisinoglu hesabindan bakarsak bazilari granul. Granullerde önce sıcak suda açma eritme yapıp öyle makinaya eklersek erimeme sorunu kalmaz diye düşünüyorum. Tabi hayaller, hayatlar. Göreceğiz. Minoris mi ne var, sanırım sıvı, hem zararsiz hem seveni çok, ona da bakabiliriz. Ben rossman dan dalan zeytinyağlı granül almıştım. Onunla başlayacağım.

Rossman ya gözümün bebeği. Kur ebesinin horekesine çıkmamış olsa nasıl mutlu olacaktik. Bebek ağız bezi 10lu 15 liraydi, dün aldim. Muslin 30 lira arkadasim hediye aldı, lcw den aldiklarimdan daha yumusak.

Hic kiyafet almamis veya gelmemislere h&m ile marks&spencer a bakmalarini oneririm. 5-7-10 lu ustler falan var. Fiyatlar da indirimle can acitmayacak duzeyde.

Gece yine uyumadim pek, hareket ettikce sancim vardi uyandim. Sonuc bas agrisiyla baslanan bir gün. Sabah yatarken düşündüm, şu aniyla kalsa buyumese dogmasa razıyım. Baya alıştım karnimda alien var fikrine. Minnos bebegim leveline henüz gelmesek de artık dogsa da yasatirlar hastanede, bu düşünce rahatlatiyor.

Sampuan losyon yağ nurse harvey's organik siparis verdirdim beyime. 50 gayme 3lu set. Once kendimde kullanmayi bile düşünüyorum :)))

Alt silmek kare pamuklar ve bir kapta içme suyu, usengeclik seviyeme gore yine zararsiz dedigi islak mendiller.

Gönlüm her aksam bebegi yikayip yagla masajlayip pijama giydirip uyutmak. Bir düzeni olsun, yikaninca aha uyku vakti geliyor desin. Tabi bu da hayaller hayatlar olabilir. Kusmuklu pijamalarla koltukta sizabiliriz birlikte. Sonucta neredeyse 40 yasinda anne olacagim, o popo zor kalkar

ben de hala dalin kullaniyrm cnm.

ben bir ara kullanmistim cnm. leke cikarmiyr. ek gida donemiydi. ankara sodamatik var. deterjanla beraber kullaniyrdum. o cikariyrdu. elma lekesini bile
dalinde görüyorum ama el alışkanlığı mıdır nedir genelde unibaby alırım. aslında denemek lazım belki daha iyidir

hm nin bebek ürünleri çok güzel yumuşacıklar gerçekten. granulu ben bitireyim diye suda açmaya kalktım ama çözülmüyor bacım. en sonunda pes ettim. lavabolarımdan koku geldikçe döktüm mis gibi koktular en son öyle bitirdim. bazen eşim işten gelince mis gibi kusmuk kokuyorsun derdi. o geldi aklıma

Bebek deterjanı 3 sene kadar Dalan Roxy kullandım, çok memnundum, benim makinemde topaklanma, kalıntı bırakma gibi bir problem hiç olmadı. Fiyat/performans açısından gayet iyi. Bebek için yine dalan roxy kullanacağım ben.
Şöyle bir durum da var, özellikle ek gıdaya başladıktan sonra maalesef bazı lekeler kalıyor, omoyla da yıkasanız arielle de yıkasanız o lekeler çıkmıyor. Onun için de çözümü şöyle buldum, yıkamadan önce lekeli kısmı beyaz sabunla hafif çitileyip makineye öyle atıyorum, hiç leke kalmıyor.
Kızım kreşe başladıktan sonra da dalanı bırakıp etimatiğe döndüm, uzun zamandır kendi çamaşırlarımızda da etimatik kullanıyorum, kimyasal ne kadar hayatımızdan çıkarsa o kadar iyi.

Leon da yoktu orda kraft magazsna gtcm bakcm yine ortası yaylı bir arac ben de onu öneririm canım ama dün feci yoruldum göbüsum büyüdü senin yukarı doğru cıktı mi nasıl görünüyor
Benim göbeği ne sen sor ne ben söyliyeyim çıktı canım ileriye doğru uzun kalkık bir topa benzedi. Gayet belli oluyor yani herkes yol veriyor yer veriyor dünya varmış valla genciz diye kimse yer vermiyordu metrobüslerde az sürünmedim

Ne guzel iste canim bizimkilerinde ilk torununinan onlara enniyi terapi olacak sorumluluk bizde sevmesi onlarda Allahbyuzunuze gulsunncanim

Öyle deme canım benim aile uzun, babası da çok uzun 1.90 boyu. 470gram 28cm 21haftalığız maşallah diyin Tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah başka isteğim yok canım, genetik tamamen kaç tane ilaç kullanıyorum bünyem çok sağlam sayılmaz allahtan bebek besleniyor ona seviniyorum

Bizim baba da boyuna değil enine uzun Gerçi adam 5kg doğmuş, normal yani.

Simdi iki hapli vitaminimi ictim, ekmege de d vitaminimi damlattim. Bu kadar tatlı bir sey olamaz ya, hoşuma gitmiyor icmiyordum.

Ben 1. Ayda bile yer istemeye başladım aslnda en hassas zamanlarimz asla ayakta kalmadm rica etsem yer verir msnz deynce hamile oldgmu soylmdn tabi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…