2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizim baba da boyuna değil enine uzun Gerçi adam 5kg doğmuş, normal yani.

Simdi iki hapli vitaminimi ictim, ekmege de d vitaminimi damlattim. Bu kadar tatlı bir sey olamaz ya, hoşuma gitmiyor icmiyordum.
Ben onu ekmege damlatamiyorum igremc geliuo meywe suyuna karistiriyorum ama doktor bardakta kalir falan dedi de bi kere ekmege damlattim cok fena oldum

I ikuayko senin tetanoz ne alemde ben hala ustune yatamiyorum
Sağ kolda cumhuriyet altini gibi morluk olunca tetanoz bana dokunmadi
I ikuayko benm boy 1.55 bebise 20+5te 493gr 28cm dediler niye boyle oldu anlamadm vitamin +beslenmem mi? Esim 1.80 ondan mi? Yoksa gebelik sekerim fln mi cikacak iri bebek mi olacak? Hala cozmeye calisiyorm senin bebis normal masallah
Seni de yazdim listeme. Seni de sevmiyorum.

Almisiniz uzun kocalari bana nispet yapar gibi ahahah

Minnak oğlum benim ezik kaldı vay ben nirelere gideeemmmm

ya kızlar bebişi fazla hareket eden var mı, içerde futbol maçı var galiba sürekli tekmeler konuşuyo resmen bu gece uyuyamadım tekmeden
Benimkı de çok hıçkırıyor seri halde pat pat hissediyorum. Bir de dönerken acayip oluyor bildiğin el mi ayak mı basıyor maşallah. Hoplatıyor kuzucuğum.

ya kızlar bebişi fazla hareket eden var mı, içerde futbol maçı var galiba sürekli tekmeler konuşuyo resmen bu gece uyuyamadım tekmeden
Benim de aynii ayy diyorum bika. Saat karnimdan ciksa onu parka gotursem sonra tekrar gitse biraz yorulur icerde skiliyo demekii kucuk adam ya ama sen gece daha da artmistir 24. Haftanmis

Ehehe çok güzel yazmışsın. Ben de planlar yapıyorum ama gel gör ki zaten şu an popoyu toplayamıyorken lohusa halim nasıl olacak bilmem. Ben hemen doğma zamanı gelsin istiyorum. Böylece bir sonraki level başlasın. Yok hamilelik işi bana göre değil. Ben ben değilim kendi vücudum hem fiziksel hem ruhsal başka tepkiler veriyor. Sağda solda uyuyakalmalar, enerji düşüklüğü, duygusal çalkantılar oy beni beni.
Bu arada kızlar maşallah daha 3,5 ayımız var ve yatağından deterjanına kadar her bir şeyi düşündünüz. Size gıpta ediyorum. Sağlıkla gelsin bebişler inşallah ben de yazdıklarınızdan faydalanarak ihtiyaçlar oluştukça bir şeyler alacağım sanırım. Geçen bir kaç parça yenidoğan giysi aldım. Sonra dedim oooooo çooooook var daha bunları giymesine. Bana çok uzun geliyor.
Midem çok yanıyor. Sanırım ejderha gibi puff diye ateşler çıkaracağım yakında ağzımdan. Bir de gaz problemi hiç azalmadı. Piyasada da metsil yok aylardır. Ah o metsili ne özledim. Meğer ne kıymetli bir şeymiş. Hepinize sağlıklı mutlu günler dilerim. Üzgün arkadaşlara mutlu gözaydınlıkları, hasta ve kaygılı arkadaşlara acil şifalar olsun inşallah

Valla bizde de durumlar aynı çok geç hissettim kilomdan dolayı hiç umudum da yoktu ama maşallah benim oğlan beni baya şaşırttı pıtır pıtır hiç durmuyor

kızlar detaylı da bpd ölçümü haftasından önde giden var mı? ve doktorunuz bu konuda ne söyledi. benimki 2 hafta kadar önde çıktı ama kendi doktoruma gösteremediğim için bir sorun var mı yok mu kafama takıldı

Benim önde gidiyor kâğıtta gördüm cnm ama kendi doktruma gostermedim doktr sorun yok dedi olsaydı söylerdi herlde

Benim önde gidiyor kâğıtta gördüm cnm ama kendi doktruma gostermedim doktr sorun yok dedi olsaydı söylerdi herlde
detaylıyı başka doktorda yaptırdım bir sorun yok dedi bana da ama kontrolüm ayın sonunda önde gidince kafası büyük mü diye düşünmedim değil :)

bi yandan aynen boyle diyorum kendime, torunu heves ediyo diye, diger yandan ise rahat edemeyecegim ve ister istemez hormonlar sebebiyle normalde aldirmayacagim seyleri gozumde cok buyutecegimi dusununce ‘aman aman yok’ diyorum. neyse dogumdan kisa zaman sonra buyur ederim artik napayim. annem ise kalmaz zaten, gundelik gelir gider ilk zamanlarda okadar (zaten evi uzak).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…