@greyfurt_ sana öpücük
hepsi geçecek annem. Anneler en kiymetlilerimiz. Bunu da atlatacaksiniz.
Efelihayat
sen bahtsız çıktın, bende hala acı yok rakiii
olsa da ne yapim zaten amaaan (60 70 80 yandan 100) Evet üç gramlık zekam da gitti
400gr 28 cm olan kimdi? Sen voleybolcu olan uzun kızsın dimi? Benim psikolijimi bozdun kardesim 22cm 329gr dediler benimkine. Sen boy kilo yazdigin mesajlarda kendi boyunu da yaz, biz pigmeler uzulmeyelim
1.58 anadan anca bu kadar çocuk oluyor demek ahah
Bebek camasir deterjani; zararli madde icermeyenleri muhendisinoglu hesabindan bakarsak bazilari granul. Granullerde önce sıcak suda açma eritme yapıp öyle makinaya eklersek erimeme sorunu kalmaz diye düşünüyorum. Tabi hayaller, hayatlar. Göreceğiz. Minoris mi ne var, sanırım sıvı, hem zararsiz hem seveni çok, ona da bakabiliriz. Ben rossman dan dalan zeytinyağlı granül almıştım. Onunla başlayacağım.
Rossman ya gözümün bebeği. Kur ebesinin horekesine çıkmamış olsa nasıl mutlu olacaktik. Bebek ağız bezi 10lu 15 liraydi, dün aldim. Muslin 30 lira arkadasim hediye aldı, lcw den aldiklarimdan daha yumusak.
Hic kiyafet almamis veya gelmemislere h&m ile marks&spencer a bakmalarini oneririm. 5-7-10 lu ustler falan var. Fiyatlar da indirimle can acitmayacak duzeyde.
Gece yine uyumadim pek, hareket ettikce sancim vardi uyandim. Sonuc bas agrisiyla baslanan bir gün. Sabah yatarken düşündüm, şu aniyla kalsa buyumese dogmasa razıyım. Baya alıştım karnimda alien var fikrine. Minnos bebegim leveline henüz gelmesek de
artık dogsa da yasatirlar hastanede, bu düşünce rahatlatiyor.
Sampuan losyon yağ nurse harvey's organik siparis verdirdim beyime. 50 gayme 3lu set. Once kendimde kullanmayi bile düşünüyorum :)))
Alt silmek kare pamuklar ve bir kapta içme suyu, usengeclik seviyeme gore yine zararsiz dedigi islak mendiller.
Gönlüm her aksam bebegi yikayip yagla masajlayip pijama giydirip uyutmak. Bir düzeni olsun, yikaninca aha uyku vakti geliyor desin. Tabi bu da hayaller hayatlar olabilir. Kusmuklu pijamalarla koltukta sizabiliriz birlikte. Sonucta neredeyse 40 yasinda anne olacagim, o popo zor kalkar