guzel gunlerde kullanin insallah cok hos!Kızlar vatana millete hayırlı olsun, sonunda bebek arabamı aldım. Amcası aldıek olarak 550tl hediye çeki kazandım Eki Görüntüle 2257856
Sağ kolda cumhuriyet altini gibi morluk olunca tetanoz bana dokunmadi
Seni de yazdim listeme. Seni de sevmiyorum.
Almisiniz uzun kocalari bana nispet yapar gibi ahahah
Minnak oğlum benim ezik kaldı vay ben nirelere gideeemmmm
Bi metre alıp 50cmi ölçün once dd sonra şey edelim. İnsan tasiycak bunu insan!Sana teselli olsun canim;
Evvelsi gün Allah bagislasin nur topu gibi bi yegenim dogdu. Kardesim baba oldu
Kardesimin boyu uzun, esinin boyuda cok uzun herhalde bi 175 var en az fazlasini bilemem. Bebisleri 46 cm dogdu ufacik tefecik! kilosi 3300 olarak dogdu (simdi biraz zayifladi ama sisligi filan indi).
Yani anne babanin boyu ile alakasiz. Ben bizim geline ‘kasar peyniri ye, bolca muz ye, süt ic, badem findik ceviz ye ufaklik buyusun karninda’ dedikce bana ‘hepsinde bisuru yaglar var neyse bi bakiim’ diyodu kilo alma korkusundan.
Ben kiloya bu saatten sonra takmamaya karar verdim (bakalim basarili olcam mi..). Ogluma yarari olan ne varsa yiicem hemde hic hesap kitapsiz. Kilodan ziyade en az bi 50 cm doguversin bi zahmet dimi ama haha..
yahu 50 gayet ortalama bee hahah! ablam kizini 49 oglunu 51 cm dogurdu (normal dogumla). gayet normal ve mumkun yani tatlim.Bi metre alıp 50cmi ölçün once dd sonra şey edelim. İnsan tasiycak bunu insan!
cnm mustelayi da arastir bir istersen. ben en cok ondan memnun kaldim.Deterjan olarak baya bi arastirdigima gore unibaby den herkes cok memnun sivi seklinde... Sampuandi bakim setiydi falan onu bubchen alicam
o modelden bende de var. gece abisi uyandirinca hanim da uyaniyor. saga yatsam teksem sola oyle..sirt ustu yatsam havaya dogru. kaciyr uyku tabi. sabah 4ten beri ayaktayim bu yuzden.ya kızlar bebişi fazla hareket eden var mı, içerde futbol maçı var galiba sürekli tekmeler konuşuyoresmen bu gece uyuyamadım tekmeden
cnm ben oglani 51 cm dogurdumBi metre alıp 50cmi ölçün once dd sonra şey edelim. İnsan tasiycak bunu insan!
Gelin kaç kilo aldı hamileliğinde merak ettimSana teselli olsun canim;
Evvelsi gün Allah bagislasin nur topu gibi bi yegenim dogdu. Kardesim baba oldu
Kardesimin boyu uzun, esinin boyuda cok uzun herhalde bi 175 var en az fazlasini bilemem. Bebisleri 46 cm dogdu ufacik tefecik! kilosi 3300 olarak dogdu (simdi biraz zayifladi ama sisligi filan indi).
Yani anne babanin boyu ile alakasiz. Ben bizim geline ‘kasar peyniri ye, bolca muz ye, süt ic, badem findik ceviz ye ufaklik buyusun karninda’ dedikce bana ‘hepsinde bisuru yaglar var neyse bi bakiim’ diyodu kilo alma korkusundan.
Ben kiloya bu saatten sonra takmamaya karar verdim (bakalim basarili olcam mi..). Ogluma yarari olan ne varsa yiicem hemde hic hesap kitapsiz. Kilodan ziyade en az bi 50 cm doguversin bi zahmet dimi ama haha..
Ay ne desem yalan. Masallahi vardi boyu uzun oldugundan tatlica karni cikmisti kocaman. Aklimda 15/16 kalmis nedense, ben bi sorayim gordugumde!Gelin kaç kilo aldı hamileliğinde merak ettim
Az da almamış gibi meyveden cevizden bile uzak durmuş amaAy ne desem yalan. Masallahi vardi boyu uzun oldugundan tatlica karni cikmisti kocaman. Aklimda 15/16 kalmis nedense, ben bi sorayim gordugumde!
Bende oğlumda dalan kullanmıştım canm. Derin Lekeler üzerinde evet çok etkili değil. Topak konusun da da iki durulama yapmıştım sürekli. O zaman kalmıyordu. Eti bor marketlerde var mı artık dikkat etmedim hiç .tv de görüyorum reklamlarını çok öneren var. Bebe şampuanı ne alacaksınız?az öncecnm ben oglumda dalan roxy almistim. lekeleri cikarmadi hic. topak topak kaliyordu. sen biliyr musun ozel bir kullanim seklini? etibor u deneyeyim bakayim diyrm bir de.
benim doktorumda yoğurda kat kalsiyumda almış olursun dedi yoğurtla alıyorumBen onu ekmege damlatamiyorum igremc geliuo meywe suyuna karistiriyorum ama doktor bardakta kalir falan dedi de bi kere ekmege damlattim cok fena oldum
Sabah başlayıp tamamlayamadığım mesajım da iletilmiş. O yüzden “günaydın “ la başlamış yazım:))) emzik olarak ne aldınız acaba? Oğlum nuk almıştı ama kauçuk biraz ses çıkarıyordu. Lapçık lapçık sinir oluyordum geceleri
kızlar günlük çay kahve ne kadar tuketiyorsunuz ben normalde gunde 10 bardak cay içerdim ama tiksindiğim için 4 aydır içmiyorum
yeni yeni bi kupa türk kahvesi içiyorum zararı olurmu acaba
Filtre kahve içerim, süt oranini arttirdim 3 kupa iciyorum. Bir kupa 7gr ile demlenir ben 14gr kahveyi sütle 3 kupada içiyorum iste.kızlar günlük çay kahve ne kadar tuketiyorsunuz ben normalde gunde 10 bardak cay içerdim ama tiksindiğim için 4 aydır içmiyorum
Doktorum günde 1tane türk kahvesine izin verdi. Tabiki hergün içmiyorum haftada 2yi geçmez. Ama nescafe vs hepsinden uzak dur dedi. Çay da açık çay iç günde 2bardak en fazla dedi. Hergün içmiyorum yine çayıda içtiğim zamanda baya açık içiyorum. Bir kupa türk kahvesi biraz fazla geldi canım doktorda eminim fazla derkızlar günlük çay kahve ne kadar tuketiyorsunuz ben normalde gunde 10 bardak cay içerdim ama tiksindiğim için 4 aydır içmiyorum
Benimkı de çok hıçkırıyor seri halde pat pat hissediyorum. Bir de dönerken acayip oluyor bildiğin el mi ayak mı basıyor maşallah. Hoplatıyor kuzucuğum.
Ahanda benimkii ama geceleri yapmiyo sagolsun gunduz karate kid
Benim de aynii ayy diyorum bika. Saat karnimdan ciksa onu parka gotursem sonra tekrar gitse biraz yorulur icerde skiliyo demekii kucuk adam yaama sen gece daha da artmistir 24. Haftanmis
Cnm sırt üstü yatıyor musun? Ben yatılmaması gerek diye duymuştum bu da beni çok zorluyor yacnm mustelayi da arastir bir istersen. ben en cok ondan memnun kaldim.
ben yuksek alerjen gruptayim. dogum sonrasi patlamisti alerjilerim. o zaman bana da mustela sampuani onermisti dr.lar.
o modelden bende de var. gece abisi uyandirinca hanim da uyaniyor. saga yatsam teksem sola oyle..sirt ustu yatsam havaya dogru. kaciyr uyku tabi. sabah 4ten beri ayaktayim bu yuzden.
cnm ben oglani 51 cm dogurdum..
babasi 1.72 cm. ben 1.68 cm... kiz da uzun gidiyor simdilik. oglum hala yasitlarindan 1 yas onde gidiyor boyda. ama kiloda da 1 yas geriden geliyor..
Aynisini dedi.doktorum daDoktorum günde 1tane türk kahvesine izin verdi. Tabiki hergün içmiyorum haftada 2yi geçmez. Ama nescafe vs hepsinden uzak dur dedi. Çay da açık çay iç günde 2bardak en fazla dedi. Hergün içmiyorum yine çayıda içtiğim zamanda baya açık içiyorum. Bir kupa türk kahvesi biraz fazla geldi canım doktorda eminim fazla der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?