2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar günlük çay kahve ne kadar tuketiyorsunuz ben normalde gunde 10 bardak cay içerdim ama tiksindiğim için 4 aydır içmiyorum
yeni yeni bi kupa türk kahvesi içiyorum zararı olurmu acaba
Cnm 1 kupa mı 1 fincan mı içiyorsun? 1 kupa ise çok. Ben günde 1 tane sabahları içiyorum. Doktorum günde 1 fincana müsade etti ama bazı akşamlar ortam ve muhabbet çok tatlı olduğu zaman yasakları delip akşam da içiyorum :))) tabi bu söylediğim iki haftada bir oluyor. çay ise günde 2 bardak o da oldukça açık olmak şartıyla.

mustela sampuan canim. ben emzik hic almadim oglumda. yine almayacagim.

zorlar tabi cnm. normalde sola yatilmasi saglikli olani. gece donerken sagdan sola, sirt ustu 2 dk yatiyorum. oyle nerde uzun uzun yatayim . onda da durmuyor hanim.

mustela sampuan canim. ben emzik hic almadim oglumda. yine almayacagim.

zorlar tabi cnm. normalde sola yatilmasi saglikli olani. gece donerken sagdan sola, sirt ustu 2 dk yatiyorum. oyle nerde uzun uzun yatayim . onda da durmuyor hanim.
Ben kesin sabaha kadar o pozisyonda uyuyakalırım diye yatmıyorum hiç sırt üstü :)))) Hamile değilken de sırt üstü yatmazdım ama şimdi resmen özledim yani. Dediğin gibi sol taraf iyiymiş cnm

ben kahvenin hicbir turunu icmiyorum. sevmedigim icin.

ama cay seviyorum. sabah aksam iciyorum. dr gunde 5-6 bardak fazla dedi ama 6 bardak oluyor sanirim toplam.

Mustela nin cok iyi oldugunu ben de duymustum ona da bakim canim bu bubcheni cok tawsiye eden olmus ondan bebegnmistim

Werecegi cevaba gorr bakarsin canim esini de kirmadan anneciginle idare edeesiniz artik benim annemin de ewi yakin

Allah bağışlasın anali babali buyutsun hayırlı ömürler versin ins darısı başımıza :)

Annesi gelsin istemeyen bir ben varım sanırım. Ona da soyledim strese gireceksin, ses olacak, gelen giden olacak, rahat sigara icemeyeceksin, sen gelme. Ayrica ona efor sarfetmek istemiyorum. Ki zaten 75 yaşında, kendilerine bakabilsinler başka arzum yok ailemden :)

Kayinvalidemle aynı binadayim. Nokta.

nokta derken?? :))

kızlar günlük çay kahve ne kadar tuketiyorsunuz ben normalde gunde 10 bardak cay içerdim ama tiksindiğim için 4 aydır içmiyorum
yeni yeni bi kupa türk kahvesi içiyorum zararı olurmu acaba
Canim brn haftada bir bi fincan turk kahvesi gunlukte 4 5 bardak çay iciyorum o kadarciktan birşey olmaz sanırım

çoklu alıntı yapamadim kızlar hergun içmiyorum bende canim sadece türk kahvesi istiyor
süt 4 aydır içmiyorum çaydan da hala tiksinti duyuyorum
kahveyide artik iki gund3 bir idare edicem
doktara yakın gidecek varsa sorabilir mi ne kadar i zarar a geçer diye

detaylıyı başka doktorda yaptırdım bir sorun yok dedi bana da ama kontrolüm ayın sonunda önde gidince kafası büyük mü diye düşünmedim değil :)
Bnde düşündüm cnm bi sorun olsaydı söylerdi diye düşünüyodum benmde kafama taktın simdi

Kızlaar iyi akşam
Bizde e bebekten bebek arabımızı (casual vista) ve park yatağımızı aldık kazandığımız hediye çekiyle ben göğüs kremi, pişik kremi, bebek havlusu, emzik, park yatağın içine yatak vs aldık.

Eklentiler

• BC008131-D40F-469B-893E-4F887787D399.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 35
  • 3D4FACC5-0837-42C7-BF6C-E8234B89D14F.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 36
Yatıya gelmez herhalde yani sanki bence ama bilemedim de
gelmez tabi kiz.. sen uyuyamadim.alin su bebeyi diye yatiya gitme de ...

insan iyi anlastiktan sonra anne ya da kayinvalide farketmez. anlasamiyorsan hepsi sorun
saglikla kullanin hepsinjjj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…