2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar günlük çay kahve ne kadar tuketiyorsunuz ben normalde gunde 10 bardak cay içerdim ama tiksindiğim için 4 aydır içmiyorum
yeni yeni bi kupa türk kahvesi içiyorum zararı olurmu acaba
Ben kahve hiç içmedim çok sevdiğim halde direk plesantaya geçiyormuş diye geçen çok cnm istedi içtim birazcık.günde üç dört bardak çay içtiğim oluyor ama en küçük çay bardagiyla ve çok çok açık bı damla çay sadece

Herkese merhaba. Vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Demir ilacı kullanan var mı? Birde sağlık ocağının verdiği multivitamin ve d3 vitaminini kullanan var mı?

Herkese merhaba. Vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Demir ilacı kullanan var mı? Birde sağlık ocağının verdiği multivitamin ve d3 vitaminini kullanan var mı?
Mrb cnm ben vinelac diye bi vitamin kullaniyodum içind e sadce omega 3 yoktu diğer vitaminler yoktu sonra degistirdim ocean mummy diye vitamin aldm onda omega 3 de var bide kan hapi kullaniyorm bide kan sulandirici igne d3 kullanmıyorum ztn sağlık ocağı hiç tahlil yapmadı dha bana

gelmez tabi kiz.. sen uyuyamadim.alin su bebeyi diye yatiya gitme de ...

insan iyi anlastiktan sonra anne ya da kayinvalide farketmez. anlasamiyorsan hepsi sorun

saglikla kullanin hepsinjjj.
Ayni aileden 3 daireyiz biz bu binada. Koyucam çocuğu asansore hangi katta durursa artık
Ailedeki tek torun degil ama binadaki ilk torun olacak. Destek olurlar sağ olsunlar, hepsi de Cocuk sever.
Zaten biz kampa giden insaniz bak motora binen tipleriz cocuk yapmiyoruz derdi beyim annesi de tamam siz yapın ben bakıcam siz yine gidersiniz dedi kandırdı bizi
Previt positive omega 3
Coledan D damla

iyiki de kanmissjnjz annesj
asansor fikri super...

mumkun olan her vitamini kullaniyorum. hamileligin ikinci ve ucuncu döneminde kullanmam gereken buymus. eczaneden aldim, doktorum eksigim oldugunu soylemedi ama.
demir, magnezyum, D, omega 3 ve daha bisuru, tek bir vitamin hapinda toplamislar:

Minnaklar geldi. N11 de 3u 50 liraydi. Önce kendimde kullanmayı düşünüyorum, bepanthen losyon olmis bilmemkac gayme, bunu surecegim kendime. Egzamasi olanlar bilir, kuru kalmamak lazım.

Losyon ve yag muhendisinoglu onayli, sampuani incelemedi ne yazik ki.
Yanında broşür de gondermisler, bebekler icin çok çeşitli takviyeler, gaz damlalari da varmış.

biz gaz damlasini kullanmistik 5 yil once. bizimki kolikti işe yaramadi ama alerjide yapmadi. dr vermisti o zaman.

Benim kan değerlerim aslında normal seviyede kendi gittiğim kadın doğum doktoru hiç vitamin vermedi sadece kan sulandırıcı kullanıyordum ama bugün sağlık ocağı 3 farklı vitamin verince kafam karıştı biraz

Kalsiyum +d3 suda eriyen tablet. Kan ilaci maltofer, decavit, magnezyum, krilom omega3. D vitaminim cok dusuk ciktigi icin geçen ay devit3 kullandm.. Smdilik bu kdr

Hepsi kokusuz bu arada

Kalsiyum +d3 suda eriyen tablet. Kan ilaci maltofer, decavit, magnezyum, krilom omega3. D vitaminim cok dusuk ciktigi icin geçen ay devit3 kullandm.. Smdilik bu kdr
Sen baya çok vitamin içiyormuşsun benim 4 tane ilaç oldu eşim bunlar çok değil mi diyor seninkileri duysa ne der bilmem :))

kızlar günlük çay kahve ne kadar tuketiyorsunuz ben normalde gunde 10 bardak cay içerdim ama tiksindiğim için 4 aydır içmiyorum
yeni yeni bi kupa türk kahvesi içiyorum zararı olurmu acaba

Valla canım normalde bende günde 5 6 bardak çay, mutlaka 1fincan da kahve içerdim.Demir eksikliği olduğu için bende çayı günde iki bardağa düşürdüm onu da açık içiyorum.Kahveyi tamamen bıraktım sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…