Herkese merhaba. Vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Demir ilacı kullanan var mı? Birde sağlık ocağının verdiği multivitamin ve d3 vitaminini kullanan var mı?
Ben 1 ay demir hapı kullandım şimdi bıraktırdı doktorum.Tahlil istedi sonuca göre tekrar yazıcak. Günlük olarak sadece imom omega alıyorum o kdr canım.
İkili yok canım tek tek, ikili olanlar zaten ayrı ayrı çıkartıp takılmıyor. Bebek arabasının ön tarafına takıyorsun ana kucağını devasa birşey oluyor. İnternetten bakabilirsin bir takılan arabalara eminim vazgeçersin görünce canım
Herkese merhaba. Vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Demir ilacı kullanan var mı? Birde sağlık ocağının verdiği multivitamin ve d3 vitaminini kullanan var mı?
Bu arada uc ogun yemegi kestim kizlar ve ekmegi biraz kestim cunku kilom cok artmis soyleki her hafta bir bucuk kilo almaya basladim ha doyutomusun deseniz hayir ama yapacak bisey yok
Iyı yapmıssın canm hftalık bır bucuk kılo cok gercekten. Dıkkat etmek lazım hem agırlasıyoruz zaten hemde bırden organlarımız yaglanmasn dogumumuz da kolay olur Mysonismysun
Ben 1 ay demir hapı kullandım şimdi bıraktırdı doktorum.Tahlil istedi sonuca göre tekrar yazıcak. Günlük olarak sadece imom omega alıyorum o kdr canım.
Ben hicbir ilac kullanmıyorum suan.verdı doktor ama be kan tahlılı yapmadı oylece hepsını yzdı bebege bakarak vermıs olabılır gercı bır duzenlı folık asıt aldm onuda gıdalardan pek alamıyomusuz ondn.
Iyı yapmıssın canm hftalık bır bucuk kılo cok gercekten. Dıkkat etmek lazım hem agırlasıyoruz zaten hemde bırden organlarımız yaglanmasn dogumumuz da kolay olur Mysonismysun
Benim kan değerlerim aslında normal seviyede kendi gittiğim kadın doğum doktoru hiç vitamin vermedi sadece kan sulandırıcı kullanıyordum ama bugün sağlık ocağı 3 farklı vitamin verince kafam karıştı biraz
bende decavit, kan hapi ve magnezyum iciyorum. doktorum gelmeden once kan tahlili yap getir dedi yaptirdim carsamba gunu gidecegim bakalim ekleme yapacak mi? yarin sabahta klinige gidip insulin direnci icin kan verecegim. sonucu da yine doktoruma goturcem duruma gore şeker yuklemesi yapilcak galiba bende tam bilmiyom
Eksik olan şeylerdi 0-3ay çok çabuk giyilp kaldrlyr diye iade dusunmdm havlu bile doğru duzgn bulamdm yanı. Beklentm çoktu belki de ondan. Bu arada BBluemom44
dedgn arabaya baktm ama agir geldi görünüşü bana ama sen sırf sana ergnmk diye dusundgn için alacgni soylemstn hayırlı olsn şimdiden.
Para ustu tamamlamak icin alinacak en guzel sey atlet bence. Yaz, kis giydiriliyor. Ebebeginkiler piyasadaki en ucuzu bence. 5 al 4 ode kampanyasi var uzun süredir. Zaten cocuk eskitemeden hemen buyuk boya geçiyorsun. Atlete cok para vermeye gerek yok. O yuzden hep ordan aliyorum. Ince askili, kalin askili ve kisa kollu karisik aliyorum. Hepsi yerine gore lazim oluyo. Havlu uzun sure kullanilan bir urun. Ona daha cok para verilip guzeli alinabilir bence.
Icine sinmeyenleri degistir bence de. Illa 0-3 ay dusunme. O zaman bile cogu seyi buyuk giyebiliyolar. Ilk aylarda 3-6 ay kiyafetler de uyabiliyo. Her kiyafet ustunde yazan aya ait olmuyo. Bilerek kucuk yazdıklarıni dusunuyorum artik.
Ben devlette yaptiricam. Ozeldeki fiyatlari duyuyorum burda cok fazla geldi. Zaten ekstra bir sey de yapmiyolar. Hem ozel hem devlet birlikte gidiyorum. Testleri devlette yaptiriyorum hep. Sonuclari ozele gosteriyorum.