2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ilk kizim dogdugu gunden beri onlari kullaniyorum. Hic islak mendil kullanmadik. Saf suya gerek yok bence. Bir arkadas da demis. Cocugu yıkarken de normal suda yikiyoruz. Bir tane su akitmayan saklama kabim vardi pamuklarin ebadında. Ona pamuklari dolduruyorum. Ustune musluktan su ekliyorum. Sonra agzi kapali disarda falan her yerde kullaniyorum. Islak mendillerde kimyasal var. Saf su pamuk denilenlerde de bir koruyucu olmak zorunda yoksa yosunlasir kuflenir.

Sağ kolda cumhuriyet altini gibi morluk olunca tetanoz bana dokunmadi

Seni de yazdim listeme. Seni de sevmiyorum.

Almisiniz uzun kocalari bana nispet yapar gibi ahahah

Minnak oğlum benim ezik kaldı vay ben nirelere gideeemmmm
Ikuayko benimkide pek ufak 19+5 te 285gr 21 cm geldi

İğneden sonra hareket etti şükür, içim rahatladı.Daha kucağımıza almadan ufacık bişey de nasıl panik yapıyoruz ,çok garip bir duygu gerçekten .
Hafif parmağınla basınca bile tepki veriyorlar cnm baskıya tepki vermiştir sadece bazen hareketlerini hissetmeyince hafif dokunuyor yada salliyorum hemen pesine geliyor tekme :) aynen çok tuhaf acayip bir duygu hem korkutucu hem güzel :)

Bilinçli annesnz belki de 2. Sizin evladnz sanırım görüp ogrencngz biz de bana da öyle küçük geliyor ki kıyafetler 3 6 ay bile küçük sanki birde uzun zamandır minik bebek görmedim ondn

Bu gece hic rahat yatamadim. Kaburgalarimin gogus kafesimin agrisi ara ara uyandirdi. Ama suan feci yarim saatir ölüyorum ilk basta üşüttm sandim ama degl galiba cok kötüyüm doktora gitsem ne yapacak ilac vs vermiyolar offf bu kdr erken bu agrilar olur mu yaa aglicam

aynen iki aksamdır bende de oldu dün dayanamadım iyice kendinizi ısitin vücudu vücudumuz hassas bu aralar cabuk etkileniyoruz
iki battaniye uyumuşum ısınınca uyuyunca geçmiş benimki
sizinkide geçer insallah

aynen iki aksamdır bende de oldu dün dayanamadım iyice kendinizi ısitin vücudu vücudumuz hassas bu aralar cabuk etkileniyoruz
iki battaniye uyumuşum ısınınca uyuyunca geçmiş benimki
sizinkide geçer insallah

Sagolun size de gecmis olsun bir yarim saat 40dk surdu gecti cok şükür

Seninki iyi yazmış benimki de gerek yok dedi bende ona takıldım bu doktorların hepsi aynı eğitimi almıyor mu ben anlamadım ki bu işi :))
benimki tam kan sayimi yapti. demir iyi degil vermedi gecen ay. sadece relpax max diye vitamin verdi. folik asite de devam dedi. kan sulandirici ignem temel bas zaten.
Kızlar biraz önce kan sulandırıcı iğnemi yaparken tam yaptğım kısımdan bebeğim tekmeledi ve resmen iğne dışarı çıktı.Bebeğime bişey olmamıştır dimi
bisi olmaz cnm. igne ucu bebege ulasacak uzunlukta degil. korkma.
Bu arada uc ogun yemegi kestim kizlar ve ekmegi biraz kestim cunku kilom cok artmis soyleki her hafta bir bucuk kilo almaya basladim ha doyutomusun deseniz hayir ama yapacak bisey yok
ekmek neyse de 3 ogun yemegi kesmen tehlikeli canim. bence diyetisyene ya da kendi dr.una danisarak ögun atlamadan ama kuculterek beslenmelisin. bu sekilde ani tansiyon dusmesi ya da kan sekeri dusmesi yasayabilirsin.

Günaydın hepinize. Kızlar kaç gündür sol tarafımda kalbimin az aşağısı ve kol altına doğru ağrı oluyordu. Özellikle akşamları. Orada dalak var. Kesin bir problem var diye korkuyordum. Doktora gidince söyledim. Ultrason ile baktı ki gazmış. Taaa orada ne işi varsa gazın :))). Karnım kocaman geziyorum zaten kısa boy tombişlik ve gaz sayesinde. Geçen gün benim kv de karnı minicik oradan ne kadar bebek çıkabilir ki diye ezikliyor. Arkadaş sen istiyorsun ki ben bir manda doğurayım kendim de manda gibi olayım. Ablam (görümcem doktor olan ) diyor ki anne karnı bu gebelik haftası için büyük bile. Kadın hala yok yok oradan minicik bebek çıkar küçücük diyor. Güler misin ağlar mısın. Acaba bu gençler de bizi yaşlanınca bu kadar idare edecek mi? Biz de böyle olacak mıyız? Korkuyorum ben öyle yaşlılık huylarından olursam diye. Neyse sağlık olsun birincide idare ettik ikincide de edeceğiz artık. Neticede iyi niyetli bir insan kötülüğümüzü istemez. Sadece biraz sabır gerekiyor benimki için.

gecmis olsun cnm.
susmayi deneseler yetecek de iste olmuyor.
benimki de dun babasinin sismanlik genini alsin istedi. ben de almasin yazik dedim. kilo verecegiz diye canlari cikiyor. cok bozuldu kayinvalide. azarladi resmen ama aldi cevabini. eskiden olsa konusmazdim tepeme cikardi. artik yok oyle bir dunya onun icin... sabah sabah neyse seker

Kızlar günaydın. doktorum bana da demir ilacı olarak gynoferon verdi . birde vitamin olarak ımom omega verdi. 1 ay sonra tahlil vericem bakalım değiştircekmi yoksa ilavemi ettircek .

Ayy ciddi misin? Benimki zaten hep tombalam olsun ister. Oğlum normal kiloda ve küçükten beri onu şişmanlatma peşindedir. Gece kaldır ballı süt içir, bu çocuk çok zayıf, bana bırak ona kek börek hamur yapayım(ya da yapıp gönderir yesin diye) daha neler neler. Ben de oğluma şişmanlığın çok sağlıksız olduğunu işledim hep. Allahtan çok etkilenmedi. Zaten eşim de dahil iki görümcem şişmanlar. Kendi de şişman. Ama hala bir açlık kıtlık korkusu kadında anlatamam. Çocuklarını da öyle yetiştirmiş eşim bir gün aç kalsa depresyona giriyor yazık hiç diyet yapamıyor ve zayıflayamıyor. Yani doğurmaktan ziyade bunları yeniden idare etmek gözümde büyüyor da işte napalım. Oğlan büyümüştü ne güzel kendi yemek istemediğini falan söyleyip fazla ısrarda tepki gösteriyordu da artık fazla uzatamıyordu, karışamıyordu seviniyordum. Şimdi sil baştan bakalım nasıl yapacağım. Sağlık olsun.

Günaydın ay ne çok sayfa birikiyor. Kan ilaci,vitamin ve d vitamini kullanıyorum yakında omega da alicam Ben 2 çocuğunda da mustela kullandım gene tercihim mustela Bazen enerji patlaması yaşıyorken bi anda dibe çöküyorum yani koltuğa uyuyorum .Merdiven çıkmak zor olmaya başladı.Dislerimden hatta dis etide dâhil çekiyorum biktim vallahi Hareket olarak maşallah baya oynuyor bebegim.Hepimize Allah kolaylık versin

Guzel bir ozet "dogurmak degil de yeniden idare etmek"... Beni de o yoruyor. Coktan basladi kadin. Allah sonumuzu hayir etsin canim...

Bizim genel olarak toplumumuzda şişman cocuk sağlıklı cocuktur diye bir anlayış var..yada hasta iken cocuk dışarı çıkarılmaz diye bir algı var..şişman çocuğun önlem almazsan gelecek te obeziteye açık olduğunu hasta çocuğun.ise dışarı çıkıp açık hava da hava alması nin daha iyi olduğunu dr lar bastıra bastıra söylesede bizim bu büyüklere gore en yanlış olan şeyler malesef..onları bu sabit fikirdende vazgeçirmek imkansız..o yüzden hiç tartışma ya girmemek en güzeli ne desen anlamazlar çünkü.. he he diyip kendi bildiği ni yapacaksın şahsen öyle yaptım baktılar ki hep kendi dedigimi yapıyorum cok-da fazla karışamadılar..

Kızlar herkese günaydın özel hastanelerde şeker yüklemesinin ücreti ne kadar

Çok haklısın canım. Ben de hep he he dedim işte kötü olmamak lazım. Olur yediririm içiririm dedim çocuk istemediği sürece vermedim. Hamurlar zaten eşime de bana da zararlı kiloluyuz. Çocuğun canı çektikçe yaptım bitir diye zorlamadım. İyi de oldu. Lakin benimki anlamıyor yıllardır söylüyorum bu gelin yapmıyor demez ha bire yine söyler. Çocuk kendi kızıyor artık napsın:)). Dediğini yapmıyorum ama nedense söyledikçe de geriliyorum benimki de anlamsız bir gerilim aslında. Eskiler böyle işte. Yahu siz kendi bebelerinizi bir güzel büyütmüşsünüz işte bırakın biz de kendimizinkileri büyütelim. Zaten tecrübenize ihtiyaç duydukça sorarız biz. Biri sormadan akıl vermek çok büyük saygısızlık düşününce öyle değil mi?

Guzel bir ozet "dogurmak degil de yeniden idare etmek"... Beni de o yoruyor. Coktan basladi kadin. Allah sonumuzu hayir etsin canim...
İdare edeceğiz canım hiç sıkma canını daha tecrübeliyiz artık. Kötü de olmamak lazım. Eşinin annesi sonuçta. Oğlumu seven ana gelinini üzmez aslında ama madem onlar düşünemiyor biz diyeceğiz ki kocasını seven Mutluluğu isteyen kadın kv idare eder. Neticede kötülük olsun diye yapmıyorlardır herhalde diye düşünmeliyiz.

Kızlar dün lcw ye bakındık ama hiçbir şey yok mağazada çorap dahi alamadan çıktık :) online alışverişin gözünü seveyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…