Herkese merhaba. Vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Demir ilacı kullanan var mı? Birde sağlık ocağının verdiği multivitamin ve d3 vitaminini kullanan var mı?
Canım sıcak su torbasını ayağına koy üstüne de çek yorganı.. en ufak bi soğuk almasında benimde başlıyor hemen ağrılarımBu gece hic rahat yatamadim. Kaburgalarimin gogus kafesimin agrisi ara ara uyandirdi. Ama suan feci yarim saatir ölüyorum ilk basta üşüttm sandim ama degl galiba cok kötüyüm doktora gitsem ne yapacak ilac vs vermiyolar offf bu kdr erken bu agrilar olur mu yaa aglicam
İkinci ogunde elma falan yiyorum artik cNim nodmal ogun degilde ama yine de dedgin gbi danismakta fayda warbenimki tam kan sayimi yapti. demir iyi degil vermedi gecen ay. sadece relpax max diye vitamin verdi. folik asite de devam dedi. kan sulandirici ignem temel bas zaten.
bisi olmaz cnm. igne ucu bebege ulasacak uzunlukta degil. korkma.
ekmek neyse de 3 ogun yemegi kesmen tehlikeli canim. bence diyetisyene ya da kendi dr.una danisarak ögun atlamadan ama kuculterek beslenmelisin. bu sekilde ani tansiyon dusmesi ya da kan sekeri dusmesi yasayabilirsin.
Enniyisini yapiyosun wallahi bende kan degerlerimi falan hep devlette yaptiriyorum bitek detayliyi ozelde yaptirmis bulundum keske onu da yaptirmasaydim ozelde elime ne gectiyse... Devlette dahiliye mi bakiuo acaba bu seker yuklemeye oyle duydumBen devlette yaptiricam. Ozeldeki fiyatlari duyuyorum burda cok fazla geldi. Zaten ekstra bir sey de yapmiyolar. Hem ozel hem devlet birlikte gidiyorum. Testleri devlette yaptiriyorum hep. Sonuclari ozele gosteriyorum.
Canım sıcak su torbasını ayağına koy üstüne de çek yorganı.. en ufak bi soğuk almasında benimde başlıyor hemen ağrılarımayaklarını belini hep sıcak tutmaya çalış çok hassas bir dönemdeyiz nem kapıyoruz herşeyden maalesef
Yegenimi sevdim, en birinci yegenim o olduIkuayko benimkide pek ufak 19+5 te 285gr 21 cm geldi
Kayinvalidem 5kg, 4900 ve 4.950 dogurmus. Hep söyler anneye yük, bosuna tasirsin, benimkiler ikizlerini yedi kesin içerdeGünaydın hepinize. Kızlar kaç gündür sol tarafımda kalbimin az aşağısı ve kol altına doğru ağrı oluyordu. Özellikle akşamları. Orada dalak var. Kesin bir problem var diye korkuyordum. Doktora gidince söyledim. Ultrason ile baktı ki gazmış. Taaa orada ne işi varsa gazın :))). Karnım kocaman geziyorum zaten kısa boy tombişlik ve gaz sayesinde. Geçen gün benim kv de karnı minicik oradan ne kadar bebek çıkabilir ki diye ezikliyor. Arkadaş sen istiyorsun ki ben bir manda doğurayım kendim de manda gibi olayım. Ablam (görümcem doktor olan ) diyor ki anne karnı bu gebelik haftası için büyük bile. Kadın hala yok yok oradan minicik bebek çıkar küçücük diyor. Güler misin ağlar mısın. Acaba bu gençler de bizi yaşlanınca bu kadar idare edecek mi? Biz de böyle olacak mıyız? Korkuyorum ben öyle yaşlılık huylarından olursam diye. Neyse sağlık olsun birincide idare ettik ikincide de edeceğiz artık. Neticede iyi niyetli bir insan kötülüğümüzü istemez. Sadece biraz sabır gerekiyor benimki için.
Kilit nokta "sormadan akıl vermek" kesin biz de böyle olacağız ahahah Gorumceme soruyorum ben aklima takilanlari vs. Ona da soyledim sen sorunca soyluyorsun, daha adimi bilmeyen komsu normal mi sezeryan mi doguracaksin diye sokak ortasında sorabiliyor.Çok haklısın canım. Ben de hep he he dedim işte kötü olmamak lazım. Olur yediririm içiririm dedim çocuk istemediği sürece vermedim. Hamurlar zaten eşime de bana da zararlı kiloluyuz. Çocuğun canı çektikçe yaptım bitir diye zorlamadım. İyi de oldu. Lakin benimki anlamıyor yıllardır söylüyorum bu gelin yapmıyor demez ha bire yine söyler. Çocuk kendi kızıyor artık napsın:)). Dediğini yapmıyorum ama nedense söyledikçe de geriliyorum benimki de anlamsız bir gerilim aslında. Eskiler böyle işte. Yahu siz kendi bebelerinizi bir güzel büyütmüşsünüz işte bırakın biz de kendimizinkileri büyütelim. Zaten tecrübenize ihtiyaç duydukça sorarız biz. Biri sormadan akıl vermek çok büyük saygısızlık düşününce öyle değil mi?
Yahu icimizden zaten en fazla.ne cikicak Hulk gbi bisey cikma ihtimali en fazla nedirkiGünaydın hepinize. Kızlar kaç gündür sol tarafımda kalbimin az aşağısı ve kol altına doğru ağrı oluyordu. Özellikle akşamları. Orada dalak var. Kesin bir problem var diye korkuyordum. Doktora gidince söyledim. Ultrason ile baktı ki gazmış. Taaa orada ne işi varsa gazın :))). Karnım kocaman geziyorum zaten kısa boy tombişlik ve gaz sayesinde. Geçen gün benim kv de karnı minicik oradan ne kadar bebek çıkabilir ki diye ezikliyor. Arkadaş sen istiyorsun ki ben bir manda doğurayım kendim de manda gibi olayım. Ablam (görümcem doktor olan ) diyor ki anne karnı bu gebelik haftası için büyük bile. Kadın hala yok yok oradan minicik bebek çıkar küçücük diyor. Güler misin ağlar mısın. Acaba bu gençler de bizi yaşlanınca bu kadar idare edecek mi? Biz de böyle olacak mıyız? Korkuyorum ben öyle yaşlılık huylarından olursam diye. Neyse sağlık olsun birincide idare ettik ikincide de edeceğiz artık. Neticede iyi niyetli bir insan kötülüğümüzü istemez. Sadece biraz sabır gerekiyor benimki için.
Ben sorduydum onden bi 50 tl aliyolar sonra 3 kere kan aliyolar onun da parasini veriyomussjnKızlar herkese günaydınözel hastanelerde şeker yüklemesinin ücreti ne kadar
Mamayi otomatik mama kabı veriyor da ben koymasam o da veremez (dürüst anne)Dün gece yine bin kere uyandım. Kedilerden biri tahminim gardirobu tirnakliyordu, ona bir bagirdim dovucem sizi artık diye (Dovemedi). Diger uyanma sebeplerimi bilmiyorum. Lohusa uykusuzluğun hazırlık bu kadar erken mi basliyor yahu.
Baktim olmuyor aldim 3 bacakli kedimi salonda sarildim yattim. Kirkir yapti kardeşine, sonra o da kaçtı. Terkedildim. Mama veren ben, bokunu temizleyen ben, uyutulmayan yine ben.
Analık işte
Yok gurban. İlk baslarda vardi, koltukta oturuken uyuya kaliyordum. Simdi deliksiz gece uykum yok. Ama sabah gec kalkıyorum. Gerci işi biraktigimdan beri sabah kalkmiyorum :)
:))) çok doğru toplumda genel bir karışma ve sormadan fikir beyan etme eğilimi var. Bir yere gidersin şişmanlamışsın derler, onu ye bunu yeme akıl verirler. Her bişeyini anlatmanı isterler falan filan. Aramızda kalsın ben de kendimin kayınvalide olacağım zamanları düşünüyorum kara kara. Oğluşuma kimseleri layık göremem ki. Oğlum okulda bir kızdan hoşlanmıştı gizlice gidip kimmiş diye baktım ki ayyy çirozzz leylekkkk amanın dedim. Ama söz verdim kendime karışmıycam neticede oğlumun Mutluluğu. Ne demişler HAPPY WİFE HAPPY LİFEYegenimi sevdim, en birinci yegenim o oldu
Kayinvalidem 5kg, 4900 ve 4.950 dogurmus. Hep söyler anneye yük, bosuna tasirsin, benimkiler ikizlerini yedi kesin içerde
Dogunca yemek konusunda neler olacak bilmiyorum ama 3-3.5kg en iyisi diyor. Kocam da bebek küçük olacak diyordu bir ara, bir iki sikayet etsem ona da soylenir sen tasiycaksin sanki karisma diye
Kilit nokta "sormadan akıl vermek" kesin biz de böyle olacağız ahahah Gorumceme soruyorum ben aklima takilanlari vs. Ona da soyledim sen sorunca soyluyorsun, daha adimi bilmeyen komsu normal mi sezeryan mi doguracaksin diye sokak ortasında sorabiliyor.
Sanane güzel kelime de kullanamiyoruz.
Bizim gruplardan birinin etkinliginde hamile oldugumu ogrenen kizlar ay neden bize soylemedin dedi, korunmasiz sevistigimi neden size soyliyim dedim. Öyle garip cevaplari hep vermiyorum şükür, insan iliskilerim sıfır sıfır sıfır
Ve kayinvalidelik. Bu gidisle tek cocugum olacak o da erkek. Elin bi karis etekli kızı gelip alcak oglumu ben de nalet kayinvalide olucam nihahoha!
Günaydın leydis. Bugün bir nikaha katilmam lazim. Hadi pantolon var da üstüme dogru dürüst bir seyim yok. 15dk icin de almak istemiyorum. Calismayan hamile olmanin avantajiyla hamile alisverisini ne güzel atlatmistim. Yaza da kociskomun tisortlerine göz koydum; xxl
Yaw zaten ilk oğlum 3550gr 51 cm doğdu. Normal yani. Ne bekliyor ki bunlar. Yok canım bitmiyor ama işte hormonlar coştuğundan tahammül etmek zor oluyor aslında ciddiye bile almamak lazımYahu icimizden zaten en fazla.ne cikicak Hulk gbi bisey cikma ihtimali en fazla nedirkidoktor olan kizina bile inanmiyosa sana hic inanmaz... Ne diim yorumlar ne dogmadan once ne dogduktan sonra demekki bitmiyor
A aaa gizlice gelini gozetlemeler falan ov may gadnis! Ben şok!:))) çok doğru toplumda genel bir karışma ve sormadan fikir beyan etme eğilimi var. Bir yere gidersin şişmanlamışsın derler, onu ye bunu yeme akıl verirler. Her bişeyini anlatmanı isterler falan filan. Aramızda kalsın ben de kendimin kayınvalide olacağım zamanları düşünüyorum kara kara. Oğluşuma kimseleri layık göremem ki. Oğlum okulda bir kızdan hoşlanmıştı gizlice gidip kimmiş diye baktım ki ayyy çirozzz leylekkkk amanın dedim. Ama söz verdim kendime karışmıycam neticede oğlumun Mutluluğu. Ne demişler HAPPY WİFE HAPPY LİFE
Anne 7 kg almis kiz zuhahahaha doktor.mahvetti.beniMaşallah çok iyi:)
ben "yorum yok" yazayim cnm. gecmisimiz baya kotu. o yuzden bosverİdare edeceğiz canım hiç sıkma canını daha tecrübeliyiz artık. Kötü de olmamak lazım. Eşinin annesi sonuçta. Oğlumu seven ana gelinini üzmez aslında ama madem onlar düşünemiyor biz diyeceğiz ki kocasını seven Mutluluğu isteyen kadın kv idare eder. Neticede kötülük olsun diye yapmıyorlardır herhalde diye düşünmeliyiz.
Anne 7 kg almis kiz zuhahahaha doktor.mahvetti.beni
Tartilmiyorum. Nisan başı 5kg daydim.Anne 7 kg almis kiz zuhahahaha doktor.mahvetti.beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?