2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkese merhaba. Vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Demir ilacı kullanan var mı? Birde sağlık ocağının verdiği multivitamin ve d3 vitaminini kullanan var mı?
Canım sıcak su torbasını ayağına koy üstüne de çek yorganı.. en ufak bi soğuk almasında benimde başlıyor hemen ağrılarım ayaklarını belini hep sıcak tutmaya çalış çok hassas bir dönemdeyiz nem kapıyoruz herşeyden maalesef

İkinci ogunde elma falan yiyorum artik cNim nodmal ogun degilde ama yine de dedgin gbi danismakta fayda war

Ben devlette yaptiricam. Ozeldeki fiyatlari duyuyorum burda cok fazla geldi. Zaten ekstra bir sey de yapmiyolar. Hem ozel hem devlet birlikte gidiyorum. Testleri devlette yaptiriyorum hep. Sonuclari ozele gosteriyorum.
Enniyisini yapiyosun wallahi bende kan degerlerimi falan hep devlette yaptiriyorum bitek detayliyi ozelde yaptirmis bulundum keske onu da yaptirmasaydim ozelde elime ne gectiyse... Devlette dahiliye mi bakiuo acaba bu seker yuklemeye oyle duydum

Haklisin canm sagol daha dikkat edicem ölüyorum sandim o acidan.. zaten bogazim batmaya basladi sabahtn beri kesin usuttum bn.. Bi de dun cok yordm kendimi hic oturmadm (aferm bana madalya taktilar cunku) zencefilli limonlu balli cayimi ictm oturcam butun gun

Ikuayko benimkide pek ufak 19+5 te 285gr 21 cm geldi
Yegenimi sevdim, en birinci yegenim o oldu
Kayinvalidem 5kg, 4900 ve 4.950 dogurmus. Hep söyler anneye yük, bosuna tasirsin, benimkiler ikizlerini yedi kesin içerde
Dogunca yemek konusunda neler olacak bilmiyorum ama 3-3.5kg en iyisi diyor. Kocam da bebek küçük olacak diyordu bir ara, bir iki sikayet etsem ona da soylenir sen tasiycaksin sanki karisma diye
Kilit nokta "sormadan akıl vermek" kesin biz de böyle olacağız ahahah Gorumceme soruyorum ben aklima takilanlari vs. Ona da soyledim sen sorunca soyluyorsun, daha adimi bilmeyen komsu normal mi sezeryan mi doguracaksin diye sokak ortasında sorabiliyor.

Sanane güzel kelime de kullanamiyoruz.
Bizim gruplardan birinin etkinliginde hamile oldugumu ogrenen kizlar ay neden bize soylemedin dedi, korunmasiz sevistigimi neden size soyliyim dedim. Öyle garip cevaplari hep vermiyorum şükür, insan iliskilerim sıfır sıfır sıfır

Ve kayinvalidelik. Bu gidisle tek cocugum olacak o da erkek. Elin bi karis etekli kızı gelip alcak oglumu ben de nalet kayinvalide olucam nihahoha!

Günaydın leydis. Bugün bir nikaha katilmam lazim. Hadi pantolon var da üstüme dogru dürüst bir seyim yok. 15dk icin de almak istemiyorum. Calismayan hamile olmanin avantajiyla hamile alisverisini ne güzel atlatmistim. Yaza da kociskomun tisortlerine göz koydum; xxl

Yahu icimizden zaten en fazla.ne cikicak Hulk gbi bisey cikma ihtimali en fazla nedirki doktor olan kizina bile inanmiyosa sana hic inanmaz... Ne diim yorumlar ne dogmadan once ne dogduktan sonra demekki bitmiyor

Dün gece yine bin kere uyandım. Kedilerden biri tahminim gardirobu tirnakliyordu, ona bir bagirdim dovucem sizi artık diye (Dovemedi). Diger uyanma sebeplerimi bilmiyorum. Lohusa uykusuzluğun hazırlık bu kadar erken mi basliyor yahu.

Baktim olmuyor aldim 3 bacakli kedimi salonda sarildim yattim. Kirkir yapti kardeşine, sonra o da kaçtı. Terkedildim. Mama veren ben, bokunu temizleyen ben, uyutulmayan yine ben.

Analık işte

I ikuayko bayılıyorum yorumlarına:) gündüz uyuyor musun, belki düzeninde bozulmuş olabilir. ben mevsim değişikliğininde verdiği yetkiye dayanarak eve geldiğim gibi kafamı koycak yer arıyorum:)

Mamayi otomatik mama kabı veriyor da ben koymasam o da veremez (dürüst anne)

I ikuayko bayılıyorum yorumlarına:) gündüz uyuyor musun, belki düzeninde bozulmuş olabilir. ben mevsim değişikliğininde verdiği yetkiye dayanarak eve geldiğim gibi kafamı koycak yer arıyorum:)
Yok gurban. İlk baslarda vardi, koltukta oturuken uyuya kaliyordum. Simdi deliksiz gece uykum yok. Ama sabah gec kalkıyorum. Gerci işi biraktigimdan beri sabah kalkmiyorum :)

Yine de hamileligin balayi gercekse artık ondayim diyorum. Yemek yapabiliyor, yiyebiliyorum. Tuvalete de cikiyorum ki bu insanlik icin küçük bagirsaklarim icin büyük bir gelişme.

Dogumdan sonra da cok eğlenceli mesajlarim olacak.

:))) çok doğru toplumda genel bir karışma ve sormadan fikir beyan etme eğilimi var. Bir yere gidersin şişmanlamışsın derler, onu ye bunu yeme akıl verirler. Her bişeyini anlatmanı isterler falan filan. Aramızda kalsın ben de kendimin kayınvalide olacağım zamanları düşünüyorum kara kara. Oğluşuma kimseleri layık göremem ki. Oğlum okulda bir kızdan hoşlanmıştı gizlice gidip kimmiş diye baktım ki ayyy çirozzz leylekkkk amanın dedim. Ama söz verdim kendime karışmıycam neticede oğlumun Mutluluğu. Ne demişler HAPPY WİFE HAPPY LİFE

Yahu icimizden zaten en fazla.ne cikicak Hulk gbi bisey cikma ihtimali en fazla nedirki doktor olan kizina bile inanmiyosa sana hic inanmaz... Ne diim yorumlar ne dogmadan once ne dogduktan sonra demekki bitmiyor
Yaw zaten ilk oğlum 3550gr 51 cm doğdu. Normal yani. Ne bekliyor ki bunlar. Yok canım bitmiyor ama işte hormonlar coştuğundan tahammül etmek zor oluyor aslında ciddiye bile almamak lazım

A aaa gizlice gelini gozetlemeler falan ov may gadnis! Ben şok!

Daha beterini yapicam! Elimde zincir sallayarak anaokuluna giricem. Kim ulan o oglusuma yan bakan?! Aklımı alicam o kizlarin! Sonra böyle bi kız getirecek biz evlendik diye

ben "yorum yok" yazayim cnm. gecmisimiz baya kotu. o yuzden bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…