2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İkinci ogunde elma falan yiyorum artik cNim nodmal ogun degilde ama yine de dedgin gbi danismakta fayda war
yok oyle olmaz cnm. kilo almayim derken dengen bozulur. elma ara ogun olur ancak ikinci olmaz. kahvalti da 2 dilin 50g oluyor tam bugday ekme. 1 yumurta. 40-50 g az yagli peynir. 5-6 zeytin misal... ara o gun 1 elma 3 kasik yogurt oluyor misal. vs vs...
Anne 7 kg almis kiz zuhahahaha doktor.mahvetti.beni
ben 7 kg aldim cnm. dr bana bisi demiyor

ben en baştan beri hepsini yapıyordum, tuvalette ağlayacak duruma geliyordum:) neyse doğurduğumuz günleri görelimde, burdan devam tecrübeleri paylaşmaya:)

Benim doktor kilo dusmani kendisi.yoktu sagolsun telefonda fircaladi

Bize gore öyle de geçmişin insanları hep susmuşlar eşlerinin ailelerine karşı hep onlar ne dediyse boyun eğmişler..şimdi de onlar büyük oldu ve bizden ayni tepkileri bekliyorlar ama devir o devir degil malesef..sen cocugunu nasil yetistirirsen kim ne derse desin onlarin dedigini yapmaz zaten..sen çocuğu örgütlemeye bakgeçen eşimin babası bu sefer ben koyucam adını dedi şaka ile karışık bende dedim 3 tane cocuk yapmışsın onların adını koymuşsun bırak bunlarida biz koyalım dedim ama 3 cu olurda sen koyarsin dedim düşünmediğim için

Al tabi akıllarını hamilelikti emzirmeydi ne zorluklarla yaptık biz onları. Ehehe şaka bir yana insan merak ediyor nasıl kızlardan hoşlanacak acaba diye. o yüzden gizlice gittim ben de. Ancak şaşırdım çünkü kız çok ciddi görünümlüydü. Biz evde hep gırgır şamata tipleriz. Hele ben çok şebek şebek şeyler yaparım ona. Ama beğendiği kız böyle gözlüklü ciddi bir tipti. Ayy öyle gelinim olursa ondan çok çekinirim ben ya. Biraz gözüm korktu vallahi. Öğrencilerimde bile öyle ciddi çocuklar olunca şaşıyorum hallerine. Sınıfta espri yapıyorum herkes gülüyor mesela onlar beğenmiyor bişiy gülmüyorlar ya da azıcık gülümsüyorlar mesela. Çok garip benim için bu.

Krizi
çok iyi idare etmişsin beklesin 3. Bebiş olursa diye. Kapıları da kapatmamışsın. Tebrik ederim. Öyle tabi devir değişti. İdare etmek de bize düşüyor. İnşallah bizler yaşlanıp aynı hatalara düşmeyiz.

Pınar Telli Celtemen'e gidiyorum. Ben bana daha yakın diye Medikal parka geçtim yoksa irem hanımdan da memnundum
Pinar hanimi duydum cok memnundu arkadasim deniz hanima.1 kere gittim.uzak.geldi bana.orasi senle ayni durumda kalmisiz hahaha irem hanim.çok.iyi sağolsun

Bu büyüklerin karışmaları herşeye müdahaleleri kötulukten değil zaten kendilerince iyi yaptıklarını düşünüyorlar ama bi takım şeyler geçmişle aynı değil artik devir değişti herşey değişti.. onların anlamadıkları sadece bu..biz ne kadar yaş alsak da büyüklerin gözünde malesefki birer cahiliz..o yüzden bu saatte sonra onları değiştiremeyiz idare ediceksin he diyip kendi istediğini yapacaksin

Kimbilir belki de ilerde gençlerin yaptıkları bize ters gelecek..Ama ne olursa olsun öyle karışan gorusen bi kv olmak istemem..2 gelinim olacak iyi gecinmek lazim..

Bilinçli annesnz belki de 2. Sizin evladnz sanırım görüp ogrencngz biz de bana da öyle küçük geliyor ki kıyafetler 3 6 ay bile küçük sanki birde uzun zamandır minik bebek görmedim ondn
Her sey zamanla tecrube ediliyor. Aldigim bazi seylere aciyorum. Keske almasaydim diyorum. Bazi seyleri de keske alsaydim diyorum. Evet minicik kiyafetleri. Yikayip asmak ayri bir zevk verecek.

Enniyisini yapiyosun wallahi bende kan degerlerimi falan hep devlette yaptiriyorum bitek detayliyi ozelde yaptirmis bulundum keske onu da yaptirmasaydim ozelde elime ne gectiyse... Devlette dahiliye mi bakiuo acaba bu seker yuklemeye oyle duydum
Kadin dogum bakiyo yine canim sekere de. En son oyleydi degismediyse.

Yaff kızlar sizlerde rahim ağrısı var mı.. benim oğlumda ilk 2 ay ve son ay çok ağrı olmuştu yürüyemeyecek kadar.. bu sefer yoktu ama yeni başladı.ozellikle oturduğumda ayağa kalkıyorum penguen gibi bi sağa bi sola devrilerek yürüyorum resmen bacak arası agrisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…