Benimde 4-5 gündür sabahları midem bulanmaya başladı canım tekrar. Demir ilacından diye düşündüm dün sabah içmedim yine bulandı. Umarım kısa süreli bir durumdur.
Günaydın 24 tamamlanınca muaf olunuyormuş hem idare hem doktorum öyle dedi bana. Benim bu hafta son nöbetim. İdare kağıdı sonradan getirsen de olur dedi listeden çıkarttı beni. Doktor da 24 tamamlanmadan raporu yazamam dedi. Resmî evrak olduğundan ileri tarihli olmaz dedi. Sonraki randevumda yazı alacağım 24 hafta olduğuna dair.Günaydın kızlar, öğretmen olanlara bir sorum var. Yarın 23.haftam bitiyor. Yönetmelikte 24.haftadan itibaren nöbet görevi verilmez yazıyor. Şimdi benim raporumda 24+ mı yazmalı 23+ olunca da kabul ediliyor mu acaba? Kafam karıştı bu hafta alabiliyor muyum ki raporuYönetmeliği ekliyorum.
Eki Görüntüle 2258418
Sismez mi, sis parmaklar ayaklar bacaklarla uyaniyorum, gün icinde hafif toparliyor, aksama yenide. Dün ayak ve bacak spreyi aldim. Siktim ayagima bacagima aksam bikac kez, ohh mis ferahlatiyor sicagini aliyor. Abone olcam o spreye haha..Gunaydin gunaydin annecikler ve yavrucuklarr
elaide sislik.yok mu ayaklarim.şişiyor benim.de sizliyor yurumek sart ama iki.adim.atinca nefes.nefese kaliyorum agir vasita
Yalnız değilsin canım ben 1 mağazada pert oluyrm ve evde yemek olayına kadar gelmssn sonrasında iyisin bilegunaaaydin hanimlar! son bikac sayfayi okudum, kayinvalideler bolca konusulmus. ama genel olarak gayet pozitifiz, aferin bize:))) bende iyi anlasanlar sorun yasamayanlardanim. aramizda bi 3000 km var ama, bi zahmet anlasalim yani:) ama kararim kesin, dogumda yanimda istemiyorum. yakin zamanda gelecek ama galiba, bi 10 gün kalip gidecek. onu dusununce bile evde sonucta 10 gun istedigim gibi yatip kalkamama durumumunu, hafif icim sikiliyo ama susmam lazim galiba)
Hanimlar, eski enerjim yok. Dün kuzenimle alisverise cikalim dedik, bi 3 saat dolastik sanirim. Eve gelip birlikte yemegi hazirladik. Tüm aksam bacaklarim sizim sizim sizladi. Agridi. Kondisyonu performansi bukadar düsen bi ben degilim dimi? Acikcasi canimi cok sikti bu durum, her gün yuruyus sart oldu. Yorulmak normal ama tüm aksam bacak agrisi normal degil ki. bir iki saat sizla sonra normale dön dimi ama? Sizde durum nasil?
Evet benimde aklımda çoktandır girmiyor..inşallah bir sorun yoktur..B bilgevisne den hala hiç mesaj göremedim. Onu merak ediyorum benim mi gözümden kaçtı acaba? Umarım iyidir.
moralini bozma hepsi gecici bir surec cnm. Ben su aralar yuksek enerjime kavustum. Gece az uyuyup cok sık uyanmama ve gunduz uyumamama ragmen masallahim var. Ben de sasiyorum kendime.gunaaaydin hanimlar! son bikac sayfayi okudum, kayinvalideler bolca konusulmus. ama genel olarak gayet pozitifiz, aferin bize:))) bende iyi anlasanlar sorun yasamayanlardanim. aramizda bi 3000 km var ama, bi zahmet anlasalim yani:) ama kararim kesin, dogumda yanimda istemiyorum. yakin zamanda gelecek ama galiba, bi 10 gün kalip gidecek. onu dusununce bile evde sonucta 10 gun istedigim gibi yatip kalkamama durumumunu, hafif icim sikiliyo ama susmam lazim galiba)
Hanimlar, eski enerjim yok. Dün kuzenimle alisverise cikalim dedik, bi 3 saat dolastik sanirim. Eve gelip birlikte yemegi hazirladik. Tüm aksam bacaklarim sizim sizim sizladi. Agridi. Kondisyonu performansi bukadar düsen bi ben degilim dimi? Acikcasi canimi cok sikti bu durum, her gün yuruyus sart oldu. Yorulmak normal ama tüm aksam bacak agrisi normal degil ki. bir iki saat sizla sonra normale dön dimi ama? Sizde durum nasil?
Ben de sukur sislik vs hic olmuyor cnm.Gunaydin gunaydin annecikler ve yavrucuklarr
elaide sislik.yok mu ayaklarim.şişiyor benim.de sizliyor yurumek sart ama iki.adim.atinca nefes.nefese kaliyorum agir vasita
Al benden de o kadar çok çabuk yoruluyorum üstelik daha da biz hazırlık yapmış değilim.. bo yaptığım bebek arabasi almak o kadar..insan ayakkabısı ni giyerken bile nefes nefese kalirmigunaaaydin hanimlar! son bikac sayfayi okudum, kayinvalideler bolca konusulmus. ama genel olarak gayet pozitifiz, aferin bize:))) bende iyi anlasanlar sorun yasamayanlardanim. aramizda bi 3000 km var ama, bi zahmet anlasalim yani:) ama kararim kesin, dogumda yanimda istemiyorum. yakin zamanda gelecek ama galiba, bi 10 gün kalip gidecek. onu dusununce bile evde sonucta 10 gun istedigim gibi yatip kalkamama durumumunu, hafif icim sikiliyo ama susmam lazim galiba)
Evet öyleymiş. 32 olunca çalışabilir alacağız. Bizim okulda bir arkadaşın geldiği yerde yaz tatili diye sonradan aktardığı iznini saymamışlar. Yani şimdi biz 37 ye kadar çalışacağız ya. 34/35 sonrası yaz tatili oluyor. O kısmı aktarmasına izin vermemişler sonradan. İzni yanmış. Hiç idareye falan bundan bahsetmeyelim ama sizin orada böyle bir uygulama yok değil mi diye ben de sana sormak istiyorum. Duyunca çok şaşırdım ben. O arkadaşin çalıştığı ilçenin gıcıklığı mı yoksa böyle uygulanagelen bir şey var mı acaba? Resmî olarak böyle bir şeyden bahseden evrak da bulamadım. İdareye izni aktarma raporunu verip ses etmeyeceğim bakalım inşallah sorun çıkmaz.udg06 teşekkür ederim bizim idare 3’e bölünmüş durumda daha birbirleriyle anlaşamıyorlar hiç muhattap olmak istemiyorum o yüzden. Doktorumla da kararsız kaldık o da emin olamadı o yüzden sorayım dedim. Ben de bu hafta son kez tutayım o zaman 3 kat in çık çok yoruyor ama napalım o zaman aynı mantıkla çalışabilir raporu da 32+0’da alınıyor demek ki
udg06 teşekkür ederim bizim idare 3’e bölünmüş durumda daha birbirleriyle anlaşamıyorlar hiç muhattap olmak istemiyorum o yüzden. Doktorumla da kararsız kaldık o da emin olamadı o yüzden sorayım dedim. Ben de bu hafta son kez tutayım o zaman 3 kat in çık çok yoruyor ama napalım o zaman aynı mantıkla çalışabilir raporu da 32+0’da alınıyor demek ki
O zaman kötü haberi vereyim şimdi araştırırken öğrendim ben deEvet öyleymiş. 32 olunca çalışabilir alacağız. Bizim okulda bir arkadaşın geldiği yerde yaz tatili diye sonradan aktardığı iznini saymamışlar. Yani şimdi biz 37 ye kadar çalışacağız ya. 34/35 sonrası yaz tatili oluyor. O kısmı aktarmasına izin vermemişler sonradan. İzni yanmış. Hiç idareye falan bundan bahsetmeyelim ama sizin orada böyle bir uygulama yok değil mi diye ben de sana sormak istiyorum. Duyunca çok şaşırdım ben. O arkadaşin çalıştığı ilçenin gıcıklığı mı yoksa böyle uygulanagelen bir şey var mı acaba? Resmî olarak böyle bir şeyden bahseden evrak da bulamadım. İdareye izni aktarma raporunu verip ses etmeyeceğim bakalım inşallah sorun çıkmaz.
Mom Vital, omega royal fiyatları biraz yüksek ama faydalı olduğunu düşünüyorum. Bacak kramplarım da başladı magnezyum da içiyorum arada ilk hamileliğimide 8. Ayda olmuştu bu sefer 5. Ayda başladıHerkese merhaba. Vitamin olarak neler kullanıyorsunuz? Demir ilacı kullanan var mı? Birde sağlık ocağının verdiği multivitamin ve d3 vitaminini kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?