2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende de aşırı hazımsızlık var çok Azda yesem siskinlikden nefes alamıyorum benim bebiş de baya yukarda ondan mı oluyormuş ki hazımsızlık
Yani bence ondan oluyor midem sığmıyor iki lokma bile yesem çok darlanıyorum yanma zaten sürekli. İlerleten haftalarda aşağı inermiş ama o zaman belki azalır bu şikayetlerimiz yani inşallah

Bende çok fazla yeşil akıntı oluyor sizlerdede oluyormu bu kizlar

Yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi diye biliyorum, doktorunuza sordunuz mu?

Merak etme benımde daha asagıda ama doktoruna soyle rahım agzına baksın uzun olursa sorun olmuyormus. Daha gobegımın cevresınde hıssetmedım gobegımden bır ıkı parmak asagıda ve bazen taa asagıya vuruyor

valla üstten alttan her bir taraftan tepik yiyorum, 360 derece dönüyor içimde, içerde uçan tekme denemeleri yapıyor

Ya evet o da başka bir dert, çok haklısın. O mide yanması çok lanet bişey ilk 3 ay çok çektim, ben gene hiç sesimi çıkarmayayım iyisi

Yani bence ondan oluyor midem sığmıyor iki lokma bile yesem çok darlanıyorum yanma zaten sürekli. İlerleten haftalarda aşağı inermiş ama o zaman belki azalır bu şikayetlerimiz yani inşallah
O aşa inme olayı doğuma yakın oluyor galiba o zamanda sancilarimiz başlar

Yani zaten süreç hep böyle işliyor gebelikte bir yakınma bitiyor diğeri başlıyor. Sürekli bi action işte hep aynı şeyden şikayet edip sıkılmamış oluyoruz böylece. Şimdi son üç ay başka başka yeni yeni şikayet konularımız olacak. Doğum yapan anneler gruplarına bakıyorum onlar da gaz uykusuzluk dikişlerin düşmesi kanama ya da kanamama gibi bir sürü şeyler yazıyorlar. Bu heyecanlı hayat bizi 1 sene en az götürür. Sonra sıkıcı hayatımıza döneriz. Sağlıklı olalım da inşallah bebişlerimiz ve ailemizle sağlık ve mutlulukla sıkılalım şikayetimizin olmamasından . O güzel günleri görelim inşallah hep birlikte

Aynen zorlanmaya başladım özellikle merdivenleri çıkarken çok zorlanıyorum
zorlar cnm.
yok cnm... tepeye cikiyor..sonra az inip geri cikiyor. dalga gecer gibi. doguma yakin tekrar iniyor. yakin dedimse de oyle 2-3 gun degil. 2-3 hafta. oglumda oyleydim ben. 36da inmis yazmisim, 38+3te sezeryanla alindi.

Benim kiz da hep yukarida.. demek o yuzdn midem kotu azicik yesem sisiyorum reflu fln.. Nefesim daraliyo smdiden boyleyiz nolucuk halimizzz korkuyoruummm
korkma canim. oglum cok yukardaydi benim. migdem mahvediyordu. kizim daha asagida. ikinci gebelik oldugh icin daha asagida dedi dr.

ben 1 aydir sag kalcam agriyr diyrdum. kalkarken otururken saga sola donerken klilitleniyordu bazen. bugun oranin legen kemigim oldugunu yeni fark ettim ...
ilkinde 7.ci ayda baslayan agri bu kez 4.cu ayda basladi... kemikler doguma hazirlanmaya basladi bile

1 aydır aynı şekilde sağ kalcamda ve bacağımda ağrı vardı magnezyumum da iyi demek nedeni buymuş ilkinde hiç böyle birşey yasamadim

1 aydır aynı şekilde sağ kalcamda ve bacağımda ağrı vardı magnezyumum da iyi demek nedeni buymuş ilkinde hiç böyle birşey yasamadim
benim agri kemikten geliyormus ancak cozdum ... sanki normal dogurabilecegim de acilmaya calisiyorlar yavastan ...

Ya rahim ağrısı mı bilmiyorum ama sanki bebek çok aşağıda benim, onun baskısını hissediyorum. Ne zaman yukarı çıkacaklar bu bebişler?? Benimki mi geç kaldı?
Bilmiyorum ki cnm ama oğlumda aşağıda değildi hatta günüm gelmesine ragmen yola falan girmediğinden sezeryan oldum..10 gün so ra falan randevum var o zaman sorarım pozisyonunu bakalım ne dicek

Ne güzel bir önceki gebeliğinde her şeyi not mu almıştın. Keşke ben de yapsaymışım. Yıllar geçti çoğu şeyi unutmuşum. İlk çocuğum bu kadar yukarıda değildi benim. Karnım aşağıdaydı. Alta baskı hissederdim onu hatırlıyorum. Daha inip inip çıkabilir yani.

Cogu seyi yazmisim cnm. Gecen gun gecti elime. Dogma kadar yazmisim :)

Hatta bir test vardi. Yere oturuyorsun, sirtini dayiyorsun bir yere ama. Bacalarini birbirine yaklasiriyrsun. Sonra bacaklari kaldirmaya calisiyrsun zorlamadan. Eger bacaklar kalkmiyorsa ta ta taaammmm karin asagi inmis dogum geliyor demek :) cidden 36haftam bitti, bacaklarimi milim kaldiramiyordum

Aynen öyle biri bitiyor diğeri başlıyor. O yüzden 3 aydan sonrası hamileliğin balayısıdır diyenlerin ağzına kürekle vurasım var

Kızlar bu akşam ilk defa sütlü köpüklü nescafe ictim (kahveyle aram yoktur ) ve 5 aydir ilk defa bir akşam midem rahatsız değil ona mi bağlasam bilemedm cok mutluyum Allahım 5. Ay sonunda cekmeynler şuan yasadgma güler belki ama aşırı şekilde mutluyum. Darısı çeken kaderdas arkdslarima belki size de iyi gelir diye yazdm

arkadaş lar mide bulantısı tekrar başlatan varmı
bi ay olmuştu geçeli 2 gündür yine başladı

Benimde 4-5 gündür sabahları midem bulanmaya başladı canım tekrar. Demir ilacından diye düşündüm dün sabah içmedim yine bulandı. Umarım kısa süreli bir durumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…