misafirim olmasaydi yerimden kalkabilecek durumda degildim ama mecburiyetten yahu. yanliz degilmisim en azindan haha..Yalnız değilsin canım ben 1 mağazada pert oluyrm ve evde yemek olayına kadar gelmssn sonrasında iyisin bile
enerjim dusuk degil ama cabuk bitiyor ve yeniden yukleyemiyorum!moralini bozma hepsi gecici bir surec cnm. Ben su aralar yuksek enerjime kavustum. Gece az uyuyup cok sık uyanmama ve gunduz uyumamama ragmen masallahim var. Ben de sasiyorum kendime.
bi an önce hazirliklarini bitirmeye bak ozaman:) büyük esyalarda benimde bikac eksigim var ama asagi yukari istediklerim belli zaten. gidip siparisi vericem okadar:)Al benden de o kadar çok çabuk yoruluyorum üstelik daha da biz hazırlık yapmış değilim.. bo yaptığım bebek arabasi almak o kadar..insan ayakkabısı ni giyerken bile nefes nefese kalirmi
kontrolun ne zamandi? dr.a danissan mi acaba?Merhaba güzel anneler.. Vala şikayetler diz boyu anlat anlat bitmez halsizlik mi dersin hemencecik yorulma mı dersin mi de yanması mı dersin Hazımsızlık kabızlık bacak krampı mı dersin hepsi mevcut hele de baş ağrıları. . Rabbim kolaylaştırsın hepimize inşallah.. Sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah hepsi uçup gidecek doğumdan sonra.. Ben de annemlere geldim iki gündür sayfa birikmiş baya.. Ama dün açık kahve akıntı olmuş bende ya baya endişelendim açıkçası bütün gün kontrol ettim kendimi.. Bebiş hareket ediyor çok şükür inşallah sağlıkla tamamlarız hamileliklerimizi
iste benim enerji bitmiyor canim... saskinimmisafirim olmasaydi yerimden kalkabilecek durumda degildim ama mecburiyetten yahu. yanliz degilmisim en azindan haha..
enerjim dusuk degil ama cabuk bitiyor ve yeniden yukleyemiyorum!
bi an önce hazirliklarini bitirmeye bak ozaman:) büyük esyalarda benimde bikac eksigim var ama asagi yukari istediklerim belli zaten. gidip siparisi vericem okadar:)
ama evet giyinmek iskence! bazen giydigimi begenmeyip bide degismeye kalkiyorum, resmen maraton kosmusum sanki haha!
yarin is gunu, bu sefer ev temiz olmayinca kafam bosu bosuna dolu oluyor. acikcasi cuma gunu abla geldi evi tertemiz yapti ama ev isi nankör iste, bit-mi-yo! e dün misafir vardi ister istemez tozlandi biseyler ufalandi yerlere. camasiri bugüne birakmistim da hepsi basima kaldi iyi mi. bide bana ‘sabah tabak yikadim cayida demledim!’ diye cikisiyo. makineye atamadigim 8 adet cerezlik, 4 adet te tabak. yikadigi da bu. üfff. neyse ‘kilibik’ filmini actim Kemal Sunal in, is yaparken kulagim tv’de. karisindan tüyo aliyorum haha..elaide hayat.onlara güzel biz cefayi beyefendiler sefasini cekiyor yorma kendini benim.ev yıkılıyor kolum kalkmiyor vallahi amann agir agir yapariz bole bole
Canım ben hamilelk başlangıcında eşimde salona yazilmak istemsti dedim doğum yapaym beraber yazilrz yine. Çünkü benim göbüsum büyürken o zayiflyck yoook ben almim zaten hep istgm esimden zayıf olmaktı tam basardm hamile kaldmsabah sabah bi cinnet gecirdim ohhh afiyet olsun kocama:) yahu bu hafta iki gunu saatlerce spor yapmissin, yeter dimi. ‘saat cok gec olmus ben hemen sporuma gidiim’ diyince heyheylerim tavan yapti. sanirsin milli takim secmelerine katilacak yeter yaa. aklimdaki guya yatagin carsaflari degisecek, yardim eder (yatagim mumkun olan en buyuk boy yani yanliz yapilcak bi is degil). bisuru camasir toplanacak, utu birikti, beyazlar atilacak makineye onlari ben yaparken oda yerleri supuruverir sonra gezmemize cikariz varken spor demesi resmen cildirtti beni. elimde telefon bide saf saf ucak bileti ariyorum annesine ve kendisine. ‘malim ben yaa sana bide bilet bakiyorum ne halin varsa gör’ ile basladi, iyiki telefonumu yanlis yere firlatmadim o an kirilmadi hahah.
yine de gitti. bende inat ettim carsaf nevresim degistiyorum tek basima. neyse oynak bi muzik aciimda icim acilsin hahah..
Çalışan hamile kadının korkulu rüyası Pazar sendromuna girmişsin. Şimdi evi süpürmem lazım kocam da burada pek oralı değil ne yicez diye soruyor. Az kaldı ben de saracağım adamcağıza. Pazar günleri erkeklerin pijama esneme ya da keyfine göre hareket etme günü. Bizim ise temizlik ve gergin günümüz. Çok da kasma boşver. Erkekler böyle çok beklentiye girmemek lazım. İki tabağı makineye koysalar karısına çok yardım etmiş ama kıymeti bilinmemiş moduna bağlarlar. Karşı cins ilişkilerinde Ne kadar düşük beklenti o kadar az huzursuzluk bence.yarin is gunu, bu sefer ev temiz olmayinca kafam bosu bosuna dolu oluyor. acikcasi cuma gunu abla geldi evi tertemiz yapti ama ev isi nankör iste, bit-mi-yo! e dün misafir vardi ister istemez tozlandi biseyler ufalandi yerlere. camasiri bugüne birakmistim da hepsi basima kaldi iyi mi. bide bana ‘sabah tabak yikadim cayida demledim!’ diye cikisiyo. makineye atamadigim 8 adet cerezlik, 4 adet te tabak. yikadigi da bu. üfff. neyse ‘kilibik’ filmini actim Kemal Sunal in, is yaparken kulagim tv’de. karisindan tüyo aliyorum haha..
Yaw zaten ilk oğlum 3550gr 51 cm doğdu. Normal yani. Ne bekliyor ki bunlar. Yok canım bitmiyor ama işte hormonlar coştuğundan tahammül etmek zor oluyor aslında ciddiye bile almamak lazım
sor yine de cnm...Haftaya kontrol.. Bilemedim ya ben de öyle bekliyorum sorsam mı içim de huzursuz
yorma o kadar kendini. kendine ayirdigin isleri yap supurge isini kocana birakyarin is gunu, bu sefer ev temiz olmayinca kafam bosu bosuna dolu oluyor. acikcasi cuma gunu abla geldi evi tertemiz yapti ama ev isi nankör iste, bit-mi-yo! e dün misafir vardi ister istemez tozlandi biseyler ufalandi yerlere. camasiri bugüne birakmistim da hepsi basima kaldi iyi mi. bide bana ‘sabah tabak yikadim cayida demledim!’ diye cikisiyo. makineye atamadigim 8 adet cerezlik, 4 adet te tabak. yikadigi da bu. üfff. neyse ‘kilibik’ filmini actim Kemal Sunal in, is yaparken kulagim tv’de. karisindan tüyo aliyorum haha..
bilgim yok cnm.Kızlar slm uzun zamandır yazamıyordum ev ,dükkan ,tadilat derken fırsat olmadı herkes iyiymiş çok şükür .Bizde iyiyiz geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim kızlarım gayet iyiler ama dr bi tanesinin kalbinde kireçlenme var dedi çok önemli değil dedi 2 tane parlaklık vardı bizde gördük .Böyle birşeyle karşılaşan duyan varmı içimden bir his yoktur birşey diyor ama yinede acabalar peşimi bırakmıyor .Bu belirti %5 te olsa down sendromunun belirtisiymiş ama bu kireçlenmeye ek başka birşey yok dedi bize yani burun kemiği ,ense kalınlığı,el açma kapama gibi herşeyi normal diyor sadece bu var diye sendromlu diyemeyiz bekliycez takip edicez dedi
Ayni durumdayiz. Hamilelerin %5inde görülüyor, tek başına kromozom anomalisi demek degil. Tek bulguyla teshis koyamiyorlar. Yaş isin icine girince risk faktorunu arttiriyor (ben). Cogu insan bununla doguyor ve zamanla kendiliginden geciyor. Yasal olarak kromozom testi veya amniyosentez tavsiye etmek zorundalarKızlar slm uzun zamandır yazamıyordum ev ,dükkan ,tadilat derken fırsat olmadı herkes iyiymiş çok şükür .Bizde iyiyiz geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim kızlarım gayet iyiler ama dr bi tanesinin kalbinde kireçlenme var dedi çok önemli değil dedi 2 tane parlaklık vardı bizde gördük .Böyle birşeyle karşılaşan duyan varmı içimden bir his yoktur birşey diyor ama yinede acabalar peşimi bırakmıyor .Bu belirti %5 te olsa down sendromunun belirtisiymiş ama bu kireçlenmeye ek başka birşey yok dedi bize yani burun kemiği ,ense kalınlığı,el açma kapama gibi herşeyi normal diyor sadece bu var diye sendromlu diyemeyiz bekliycez takip edicez dedi
Dun daha 5-6 aylik bebegi olan biri "kac kilo simdi?" Dedi. Dedim ne kilosu gram daha 22.hafta. ay o zamanlar o kadar küçük mü oluyordu dedi. Sanki 40 yil gecmis hamileliginden.Yorumu görünce dayanamadım eşimin teyzesi bebek kaç kilo dedi dedim kilo derkenyani şimdi bilimsel bi açıklamaya yeltendim ama neyse dedim yok daha gram deyince he sen yemiyorsun ondan almıyo daha erkendi ya bu diyalog için doğunca değilmiydi o velhasıl 3 aylık performansı önden bekliyorlar sanırım12 haftamda hareket etmiyo mu demişti yetişemiyorum kadının hızına duymamak istiyorum bunları
Kullandığım multivitaminde magnezyum var benimde bir kere oldu kramp inşallah birdaha olmaz. Sizinde inşallah vitamin ile geçer tekrarlamaz.Mom Vital, omega royal fiyatları biraz yüksek ama faydalı olduğunu düşünüyorum. Bacak kramplarım da başladı magnezyum da içiyorum arada ilk hamileliğimide 8. Ayda olmuştu bu sefer 5. Ayda başladı
Bende sizinle aynı durumdayım uzun süre gezmiyorum çok yoruluyorum eve gelince acısı fena çıkıyor. En az iki saat dinlenmeden geçmiyorda bacak ağrısı o kadar olmuyorda inşallahta olmazgunaaaydin hanimlar! son bikac sayfayi okudum, kayinvalideler bolca konusulmus. ama genel olarak gayet pozitifiz, aferin bize:))) bende iyi anlasanlar sorun yasamayanlardanim. aramizda bi 3000 km var ama, bi zahmet anlasalim yani:) ama kararim kesin, dogumda yanimda istemiyorum. yakin zamanda gelecek ama galiba, bi 10 gün kalip gidecek. onu dusununce bile evde sonucta 10 gun istedigim gibi yatip kalkamama durumumunu, hafif icim sikiliyo ama susmam lazim galiba)
Hanimlar, eski enerjim yok. Dün kuzenimle alisverise cikalim dedik, bi 3 saat dolastik sanirim. Eve gelip birlikte yemegi hazirladik. Tüm aksam bacaklarim sizim sizim sizladi. Agridi. Kondisyonu performansi bukadar düsen bi ben degilim dimi? Acikcasi canimi cok sikti bu durum, her gün yuruyus sart oldu. Yorulmak normal ama tüm aksam bacak agrisi normal degil ki. bir iki saat sizla sonra normale dön dimi ama? Sizde durum nasil?
Ayni durumdayiz. Hamilelerin %5inde görülüyor, tek başına kromozom anomalisi demek degil. Tek bulguyla teshis koyamiyorlar. Yaş isin icine girince risk faktorunu arttiriyor (ben). Cogu insan bununla doguyor ve zamanla kendiliginden geciyor. Yasal olarak kromozom testi veya amniyosentez tavsiye etmek zorundalar
Detayliyi yapan beyin açıklaması buydu.
Hoş değil ama bir sorun olacagini ben düşünmüyorum. Artik ne cikarsa bahtimiza.
Dun daha 5-6 aylik bebegi olan biri "kac kilo simdi?" Dedi. Dedim ne kilosu gram daha 22.hafta. ay o zamanlar o kadar küçük mü oluyordu dedi. Sanki 40 yil gecmis hamileliginden.
İnek yavrusu mu dogurucaz ne bekleniyor acaba.
o zaman da bebegi obez yapmissin derlerdi. her zaman diyecek bir laf bulurlar..Keşke 5 kilo deseydim diyorum aldığım kiloları bebeğe yükleseydim görüyorsunuz kilo alan ben değilim o diye
Dun ormanlik alana gittik guya yurumeye bacagimin agrisindan uyuyamadim cok fazla yurumedime... Bi is yaptigimda sirtima oyle bi agri giriyoki bagirasim geliuo deli oluyorum o agriyagunaaaydin hanimlar! son bikac sayfayi okudum, kayinvalideler bolca konusulmus. ama genel olarak gayet pozitifiz, aferin bize:))) bende iyi anlasanlar sorun yasamayanlardanim. aramizda bi 3000 km var ama, bi zahmet anlasalim yani:) ama kararim kesin, dogumda yanimda istemiyorum. yakin zamanda gelecek ama galiba, bi 10 gün kalip gidecek. onu dusununce bile evde sonucta 10 gun istedigim gibi yatip kalkamama durumumunu, hafif icim sikiliyo ama susmam lazim galiba)
Hanimlar, eski enerjim yok. Dün kuzenimle alisverise cikalim dedik, bi 3 saat dolastik sanirim. Eve gelip birlikte yemegi hazirladik. Tüm aksam bacaklarim sizim sizim sizladi. Agridi. Kondisyonu performansi bukadar düsen bi ben degilim dimi? Acikcasi canimi cok sikti bu durum, her gün yuruyus sart oldu. Yorulmak normal ama tüm aksam bacak agrisi normal degil ki. bir iki saat sizla sonra normale dön dimi ama? Sizde durum nasil?
Kadrolusunuz heralde helal olsun ben hamileyken ogretmenlik yaptigimi dusunemiuorum gercekten cok zor ev islerini yetistirme kismi da zaten ayri sorundur... Gerci boyle de gun gecmiuo uzuyoGünaydın 24 tamamlanınca muaf olunuyormuş hem idare hem doktorum öyle dedi bana. Benim bu hafta son nöbetim. İdare kağıdı sonradan getirsen de olur dedi listeden çıkarttı beni. Doktor da 24 tamamlanmadan raporu yazamam dedi. Resmî evrak olduğundan ileri tarihli olmaz dedi. Sonraki randevumda yazı alacağım 24 hafta olduğuna dair.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?