- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ben dogumdan sonra dusunemiyorum bu tip insanlari o lohusa kafasinda nasil cekilecekler cocugu ve esimi alip guney kutbuna falan mi kacirsam acabaYorumu görünce dayanamadım eşimin teyzesi bebek kaç kilo dedi dedim kilo derkenyani şimdi bilimsel bi açıklamaya yeltendim ama neyse dedim yok daha gram deyince he sen yemiyorsun ondan almıyo daha erkendi ya bu diyalog için doğunca değilmiydi o velhasıl 3 aylık performansı önden bekliyorlar sanırım12 haftamda hareket etmiyo mu demişti yetişemiyorum kadının hızına duymamak istiyorum bunları
Amaan öylelerini kafaya takmayın ya. "Şu an 2.5 kilo nasipse 7 kilo olunca doğurmayı planlıyorum" deyin geçin. Bilimsel açıklamadansa daha fazla akılda kalır, belki başkalarının işine burunlarını sokmamayı da öğrenirler pek sanmasam daYorumu görünce dayanamadım eşimin teyzesi bebek kaç kilo dedi dedim kilo derkenyani şimdi bilimsel bi açıklamaya yeltendim ama neyse dedim yok daha gram deyince he sen yemiyorsun ondan almıyo daha erkendi ya bu diyalog için doğunca değilmiydi o velhasıl 3 aylık performansı önden bekliyorlar sanırım12 haftamda hareket etmiyo mu demişti yetişemiyorum kadının hızına duymamak istiyorum bunları
Bu konuda ben şanslıyım.sanirim..eşim fitness eğitmeni gerçi şimdiye kadar bana bi faydası olmadi ama..normalde kilo almaya yatkin bir vucudum yok yerim yerim nereye gider bilmem..sadece hamilelik yarıyor bana o zaman kilo alıyorum ama sonrasında çok çabuk da kendi kendine gidiyor herhangi bisey yapmadan..Canım ben hamilelk başlangıcında eşimde salona yazilmak istemsti dedim doğum yapaym beraber yazilrz yine. Çünkü benim göbüsum büyürken o zayiflyck yoook ben almim zaten hep istgm esimden zayıf olmaktı tam basardm hamile kaldmşükür henüz hamilelkte verdgm kilolari bile almadm ama sonuçta yaplym yine.
Zeytinliii canim sayfanin basina hic nakmamisim orda hamile olanlarin yaslari yaziyor 28 yasindaymissin ne guzel bu yasta 3. Yu de yapiyosun Allah bagislasin ilk bebeginde kac yasindaydin hep ozenmisimdir erken anne olanlara
Saclari cikiyo saclarii ondan (bana babaanemin koydugu teshis) gerci ilk 3 aydaki bulantilarima da ayni seyi soylemesti ama nyse
Gunaydinlarr iyi pazarlar olsun
Kadroluyum 15.yılım ama gerçekten hamileyken zorlanıyorum. Her şeyi yetiştirebiliyorum desem yalan olur işte olduğu kadar ama yine de çok yorgunum her zaman enerjim çok düşük. Zaman işe gidince daha çabuk geçiyor o kısmı doğru. Allah hepimize kolaylık versinKadrolusunuz heralde helal olsun ben hamileyken ogretmenlik yaptigimi dusunemiuorum gercekten cok zor ev islerini yetistirme kismi da zaten ayri sorundur... Gerci boyle de gun gecmiuo uzuyo
Ne guzel canim Allah yuzlerini soldurmasinerken evlilik oldu biraz benimki 19 da evlendim 20 yaşında anne oldum.. Kızım da 23 yaşımda ondan sonra da düşüğüm oldu bundan önce dış gebelik de geçirdim şimdi de bi kızışm olcak 29 olcam o doğduğunda inşallah Oo atraksiyonlu geçmiş baya yazınca .. Erken geç farketmiyor yaa annelik öyle güzel bişey ki her yaşta da aynı güzellikte.. Bana biraz daha erken nasip oldu işte
Bosvee yetismedigi kalsin bize sanki madalya mi takiyolar biz bile yoruluyoruz evde oldugumuz halde evet Allah herkese kolayliklar versinncanimKadroluyum 15.yılım ama gerçekten hamileyken zorlanıyorum. Her şeyi yetiştirebiliyorum desem yalan olur işte olduğu kadar ama yine de çok yorgunum her zaman enerjim çok düşük. Zaman işe gidince daha çabuk geçiyor o kısmı doğru. Allah hepimize kolaylık versin
Aynı şekilde canım benimde ikili testim güzel çıktı ikiz olduğu halde senin tek bebek mi ? Yaş riski var dedi 32 yaşındayım 35 olsaydım amniyosentez önerecekti şimdi takip edicez diyor haftaya tekrar çağırdı kalp çıkışına baktı 3 damar olması darlık olmamasıda fikir veriyormuş ama net göremediği için haftaya yine gidicem bende kötüyü düşünmek istemiyorumAyni durumdayiz. Hamilelerin %5inde görülüyor, tek başına kromozom anomalisi demek degil. Tek bulguyla teshis koyamiyorlar. Yaş isin icine girince risk faktorunu arttiriyor (ben). Cogu insan bununla doguyor ve zamanla kendiliginden geciyor. Yasal olarak kromozom testi veya amniyosentez tavsiye etmek zorundalar
Detayliyi yapan beyin açıklaması buydu.
Hoş değil ama bir sorun olacagini ben düşünmüyorum. Artik ne cikarsa bahtimiza.
Dun daha 5-6 aylik bebegi olan biri "kac kilo simdi?" Dedi. Dedim ne kilosu gram daha 22.hafta. ay o zamanlar o kadar küçük mü oluyordu dedi. Sanki 40 yil gecmis hamileliginden.
İnek yavrusu mu dogurucaz ne bekleniyor acaba.
Canik Allah saglik versin 32 yasta da mi yas riski oluyor yahu zaten gencsin anlamadim cok ilginc geldiAynı şekilde canım benimde ikili testim güzel çıktı ikiz olduğu halde senin tek bebek mi ? Yaş riski var dedi 32 yaşındayım 35 olsaydım amniyosentez önerecekti şimdi takip edicez diyor haftaya tekrar çağırdı kalp çıkışına baktı 3 damar olması darlık olmamasıda fikir veriyormuş ama net göremediği için haftaya yine gidicem bende kötüyü düşünmek istemiyorum
ya benimki yapiyor evet, on kez sordurtmazda, ama yaptigi devede kulak yani. sporda spor, yorulmus bi sekilde geliyo önce bi saat kahvesiyle keyif yapacakta ondan sonra kalkip yardim edecek. o zaman olana kadar ben evi on kez bastan sona temizlerim hamile halimle bile.Kirli de tonla çamaşır var daha onları halledicem bir sürü işim var diyip diyip duruyordu bi gittim 4 5 tane kıyafet anca varütüleneceklerde birikmiş güya yardım ediyor.. valla bazen sırf çenende senin bu yardımların diyesim geliyor. Adam ben yanında olmadan iş yapmıyor. Ben yanında olcam dürtcem onu sürekli yada yapmaya kalkınca hemen bıraktırıyor sen otur ben yaparım. E ben yokken yapsaydın be gülüm o zaman.. Valla delleniyorum bende artık.. elaide
sukur bana oyle yasaklar yok, vucudunu dinle diyo doktorum hep. durabilsem ah keske. ben dustan ciktiktan sonra baktim camasir asiyo yine heyheylendim bagirdim birak ben asarim diye. oda bana heyheylendi simdide bindik arabaya annemlere gidiyozyorma o kadar kendini. kendine ayirdigin isleri yap supurge isini kocana birak
eve gelince supursun.. bana dr basya yasakladi. esimin gonlu olacak da yapacak diye bekliyrm.elim kolum bagli. ne yapayim yapcak bisi yok.
ya acaba diyorum son haftalarda hamileyiz diye gereginden fazla mi dinlendik, yavastan agirdan aldik, o yüzden simdi hemen hamliyomuyuz?Bende sizinle aynı durumdayım uzun süre gezmiyorum çok yoruluyorum eve gelince acısı fena çıkıyor. En az iki saat dinlenmeden geçmiyorda bacak ağrısı o kadar olmuyorda inşallahta olmaz
yok yok biz fazla dinlendirdik vucudu, birden hareket edince de error veriyo artik haha..kondisyonumu yukselticem yeniden.Dun ormanlik alana gittik guya yurumeye bacagimin agrisindan uyuyamadim cok fazla yurumedime... Bi is yaptigimda sirtima oyle bi agri giriyoki bagirasim geliuo deli oluyorum o agriya
En az bi yarim saat yurusek bile baya bi etkisi olur diye dusunuyorum yaw bu kadar harekrtsizlik ters etki yaptiya benimki yapiyor evet, on kez sordurtmazda, ama yaptigi devede kulak yani. sporda spor, yorulmus bi sekilde geliyo önce bi saat kahvesiyle keyif yapacakta ondan sonra kalkip yardim edecek. o zaman olana kadar ben evi on kez bastan sona temizlerim hamile halimle bile.
sukur bana oyle yasaklar yok, vucudunu dinle diyo doktorum hep. durabilsem ah keske. ben dustan ciktiktan sonra baktim camasir asiyo yine heyheylendim bagirdim birak ben asarim diye. oda bana heyheylendi simdide bindik arabaya annemlere gidiyoz
ya acaba diyorum son haftalarda hamileyiz diye gereginden fazla mi dinlendik, yavastan agirdan aldik, o yüzden simdi hemen hamliyomuyuz?
yok yok biz fazla dinlendirdik vucudu, birden hareket edince de error veriyo artik haha..kondisyonumu yukselticem yeniden.
Öyle inanki ilk aylar halsizlik ti bulantıydı yattık hep hamladık baya kaslar işlevini yitirecek nerdeyse yarım saat yürüyüş çok iyi gelecek gerçekten..En az bi yarim saat yurusek bile baya bi etkisi olur diye dusunuyorum yaw bu kadar harekrtsizlik ters etki yapti
Evet ilk uc ay progestan kullanmak durumunda kalmistim bide doktor hep yat dedi iyice hamlanmis vucutÖyle inanki ilk aylar halsizlik ti bulantıydı yattık hep hamladık baya kaslar işlevini yitirecek nerdeyse yarım saat yürüyüş çok iyi gelecek gerçekten..
Evet elli defa dedi yaştan dolayı şekere dikkat et yaştan dolayı tuza dikkat et bende anlamadım vallaCanik Allah saglik versin 32 yasta da mi yas riski oluyor yahu zaten gencsin anlamadim cok ilginc geldi
biraz abartmis dr.un cnm. ben ogluma 30umda gebe haldim. 31 de dogurdum. kac dr girdu 1i bile bana yas faktoru yas riski va demedi..Evet elli defa dedi yaştan dolayı şekere dikkat et yaştan dolayı tuza dikkat et bende anlamadım vallahayır tip olarakta çok küçük görünüyorum 25 mi derler hep bana ama ilk hamileliğimle şimdikinin arasında dağlar kadar fark var demekki 30 dan sonra farklı oluyor
Benim eşim ingilzce öğretmeni bana faydası olmadığı gibiBu konuda ben şanslıyım.sanirim..eşim fitness eğitmeni gerçi şimdiye kadar bana bi faydası olmadi ama..normalde kilo almaya yatkin bir vucudum yok yerim yerim nereye gider bilmem..sadece hamilelik yarıyor bana o zaman kilo alıyorum ama sonrasında çok çabuk da kendi kendine gidiyor herhangi bisey yapmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?