2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben dogumdan sonra dusunemiyorum bu tip insanlari o lohusa kafasinda nasil cekilecekler cocugu ve esimi alip guney kutbuna falan mi kacirsam acaba

Amaan öylelerini kafaya takmayın ya. "Şu an 2.5 kilo nasipse 7 kilo olunca doğurmayı planlıyorum" deyin geçin. Bilimsel açıklamadansa daha fazla akılda kalır, belki başkalarının işine burunlarını sokmamayı da öğrenirler pek sanmasam da

Bu konuda ben şanslıyım.sanirim..eşim fitness eğitmeni gerçi şimdiye kadar bana bi faydası olmadi ama..normalde kilo almaya yatkin bir vucudum yok yerim yerim nereye gider bilmem..sadece hamilelik yarıyor bana o zaman kilo alıyorum ama sonrasında çok çabuk da kendi kendine gidiyor herhangi bisey yapmadan..

Zeytinliii canim sayfanin basina hic nakmamisim orda hamile olanlarin yaslari yaziyor 28 yasindaymissin ne guzel bu yasta 3. Yu de yapiyosun Allah bagislasin ilk bebeginde kac yasindaydin hep ozenmisimdir erken anne olanlara

Zeytinliii canim sayfanin basina hic nakmamisim orda hamile olanlarin yaslari yaziyor 28 yasindaymissin ne guzel bu yasta 3. Yu de yapiyosun Allah bagislasin ilk bebeginde kac yasindaydin hep ozenmisimdir erken anne olanlara
erken evlilik oldu biraz benimki 19 da evlendim 20 yaşında anne oldum.. Kızım da 23 yaşımda ondan sonra da düşüğüm oldu bundan önce dış gebelik de geçirdim şimdi de bi kızışm olcak 29 olcam o doğduğunda inşallah Oo atraksiyonlu geçmiş baya yazınca .. Erken geç farketmiyor yaa annelik öyle güzel bişey ki her yaşta da aynı güzellikte.. Bana biraz daha erken nasip oldu işte

Saclari cikiyo saclarii ondan (bana babaanemin koydugu teshis) gerci ilk 3 aydaki bulantilarima da ayni seyi soylemesti ama nyse

Gunaydinlarr iyi pazarlar olsun

Ahh ne saçmış banada aynısını diyor insanlar midem bulanıyor saçtan midem yanıyor saçtann ne keramet varmış saçlarda ahahah.

Pek iyi bir pazara başlamadım bugün :/ markete indim dönerken sitenin bahçesinde bir sokak köpeği sinmiş bir köşeye duruyordu seveyim diye yanına giderken baktım kapıda iki çocuk 10-12 yaşlarında. Köpeği işaret ediyorlar. Şüphelendim. Napıyorsunuz hadi dışarı dememe kalmadı başka bir köpeği soktular bahçeye allahım diğer köpek nereye kaçacağını şaşırdı. Otoparkın otomatik kapısının altında küçük bir boşluk var anca kedilerin rahatça geçebildiği bir boşluk köpek ordan kaçmaya çalışıyor sıkıştırdı kendini çocuklara bağırıyorum bir yandan alın şu köpeği gidin diye yok en sonunda saldırdı o kaçmaya çalışan köpeğe ayırmaya çalışıyorum tek başıma ayıramıyorum resmen sinir krizi geçirdim son çare koştum bahçe kapısını açtım hayvancağız öyle kaçabildi. Diğer köpekte peşinden gitti tabi akıbeti ne bilmiyorum ağlaya ağlaya yığıldım olduğum yere. Komşularım sesimi duydu balkondan bağırıyorlar bırak sen hamilesin gel hemen yukarı diye. İnsan nasıl durabilir ki.. Nasıl çocuk yetiştirmektir bu. Küçücük çocukta akıl almaz bir bencillik akıl almaz bir canilik kanım dondu. Merhametten eser yok kalplerinde. Yemin ederim çocuk falan dinlemeden öldürmek istedim onları ya. Olmaz olsun böyle çocuklar. Böyle canavar yetiştiren anne babaları da allah kahretsin. Hala kendime gelemedim. Çok iyi çocuklar yetiştirmeliyiz öyle buyuk adam olmalarına gerek falan yok insan olabilsinler merhamet sahibi olabilsinler her canlının yaşam hakkına saygı duyup sahip çıkabilsinler yeter. Geleceğe ve gelecek olan yeni nesile inanmaya ihtiyacım var.. Yoksa umutlarım tükeniyor birer birer.. Çok üzgünüm kızlar..

Kadrolusunuz heralde helal olsun ben hamileyken ogretmenlik yaptigimi dusunemiuorum gercekten cok zor ev islerini yetistirme kismi da zaten ayri sorundur... Gerci boyle de gun gecmiuo uzuyo
Kadroluyum 15.yılım ama gerçekten hamileyken zorlanıyorum. Her şeyi yetiştirebiliyorum desem yalan olur işte olduğu kadar ama yine de çok yorgunum her zaman enerjim çok düşük. Zaman işe gidince daha çabuk geçiyor o kısmı doğru. Allah hepimize kolaylık versin

Ne guzel canim Allah yuzlerini soldurmasin

Bosvee yetismedigi kalsin bize sanki madalya mi takiyolar biz bile yoruluyoruz evde oldugumuz halde evet Allah herkese kolayliklar versinncanim

Aynı şekilde canım benimde ikili testim güzel çıktı ikiz olduğu halde senin tek bebek mi ? Yaş riski var dedi 32 yaşındayım 35 olsaydım amniyosentez önerecekti şimdi takip edicez diyor haftaya tekrar çağırdı kalp çıkışına baktı 3 damar olması darlık olmamasıda fikir veriyormuş ama net göremediği için haftaya yine gidicem bende kötüyü düşünmek istemiyorum

Canik Allah saglik versin 32 yasta da mi yas riski oluyor yahu zaten gencsin anlamadim cok ilginc geldi

ya benimki yapiyor evet, on kez sordurtmazda, ama yaptigi devede kulak yani. sporda spor, yorulmus bi sekilde geliyo önce bi saat kahvesiyle keyif yapacakta ondan sonra kalkip yardim edecek. o zaman olana kadar ben evi on kez bastan sona temizlerim hamile halimle bile.

yorma o kadar kendini. kendine ayirdigin isleri yap supurge isini kocana birak
eve gelince supursun .. bana dr basya yasakladi. esimin gonlu olacak da yapacak diye bekliyrm.elim kolum bagli. ne yapayim yapcak bisi yok.
sukur bana oyle yasaklar yok, vucudunu dinle diyo doktorum hep. durabilsem ah keske. ben dustan ciktiktan sonra baktim camasir asiyo yine heyheylendim bagirdim birak ben asarim diye. oda bana heyheylendi simdide bindik arabaya annemlere gidiyoz

Bende sizinle aynı durumdayım uzun süre gezmiyorum çok yoruluyorum eve gelince acısı fena çıkıyor. En az iki saat dinlenmeden geçmiyorda bacak ağrısı o kadar olmuyorda inşallahta olmaz
ya acaba diyorum son haftalarda hamileyiz diye gereginden fazla mi dinlendik, yavastan agirdan aldik, o yüzden simdi hemen hamliyomuyuz?

Dun ormanlik alana gittik guya yurumeye bacagimin agrisindan uyuyamadim cok fazla yurumedime... Bi is yaptigimda sirtima oyle bi agri giriyoki bagirasim geliuo deli oluyorum o agriya
yok yok biz fazla dinlendirdik vucudu, birden hareket edince de error veriyo artik haha..kondisyonumu yukselticem yeniden.

En az bi yarim saat yurusek bile baya bi etkisi olur diye dusunuyorum yaw bu kadar harekrtsizlik ters etki yapti

Canik Allah saglik versin 32 yasta da mi yas riski oluyor yahu zaten gencsin anlamadim cok ilginc geldi
Evet elli defa dedi yaştan dolayı şekere dikkat et yaştan dolayı tuza dikkat et bende anlamadım valla hayır tip olarakta çok küçük görünüyorum 25 mi derler hep bana ama ilk hamileliğimle şimdikinin arasında dağlar kadar fark var demekki 30 dan sonra farklı oluyor

biraz abartmis dr.un cnm. ben ogluma 30umda gebe haldim. 31 de dogurdum. kac dr girdu 1i bile bana yas faktoru yas riski va demedi..

Benim eşim ingilzce öğretmeni bana faydası olmadığı gibi yalniz deglsn Ingltrede ne ogrendysem o hiç gelistrmdm. Hipotroid olunca metablzma calsmyr malsf Allah kimseye vermesin bu hastlgi sanslsn sen de yiyip yiyip almasm keskeee bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…