Benim kopekler de kediler de babaya dustu sebebi belli kizlar ilgilenmiyoruz cunku sahsen.ben ilgilenmiyorum hijyen ve cekmelerinden.dolayi.babalarinin yollarini gozlemeler beklemeler beni.sallamamalar ama.kopegin biri.karnimi.yaliyor
Yaff kızlar sizlerde rahim ağrısı var mı.. benim oğlumda ilk 2 ay ve son ay çok ağrı olmuştu yürüyemeyecek kadar.. bu sefer yoktu ama yeni başladı.ozellikle oturduğumda ayağa kalkıyorum penguen gibi bi sağa bi sola devrilerek yürüyorum resmen bacak arası agrisindan
Ya rahim ağrısı mı bilmiyorum ama sanki bebek çok aşağıda benim, onun baskısını hissediyorum. Ne zaman yukarı çıkacaklar bu bebişler?? Benimki mi geç kaldı?
Yaw aile savligindaki doktor dahiliye yapiyo dedi ama bence kadin dogum yapiyodur gbime geliyo sen biliyomsn canim bu arada dogumuda mi dewlette yaptirican
Kadın Doğum doktoru yapıyor canım normal kan tahlili gibi önce kutu kola kadar bi şekerli bir şey içiyorsun sonra kan alıyorlar aç karnına yapılıyor bu sonuçlara da gene kendi doktorun bakıyor farklı olsa söylerdi doktorum. Evet şuanlık devlette yapmayı düşünüyorum. Çünkü bulunduğum ildeki kadın doğum hastanesinde tekli odada doğum yapıyorsun sancını da orada çekiyorsun. Sancı odasında başkalarının sesini duymuyorsun o yüzden devlette yapıcam :)
Ya rahim ağrısı mı bilmiyorum ama sanki bebek çok aşağıda benim, onun baskısını hissediyorum. Ne zaman yukarı çıkacaklar bu bebişler?? Benimki mi geç kaldı?
Merak etme benımde daha asagıda ama doktoruna soyle rahım agzına baksın uzun olursa sorun olmuyormus. Daha gobegımın cevresınde hıssetmedım gobegımden bır ıkı parmak asagıda ve bazen taa asagıya vuruyor
Benimki de hamile olduğumdan beri babacı oldu. Önceden peşimden ayrılmayan öptürmek için uğraşan hayvan şimdi babasına yapışıyor sülük gibi, inan adamın üstünden kaldıramıyoruz artık. Yemini suyunu kumunu baba hallediyor bir süredir. Ondan olabilir mi ki
Ay benimki de çok yukarıda sürekli mideme bir baskı çok fenayım. Rahim tepesinde bir de miyomum var küçük ama o da etkiliyor mu bilmem. Midem için yer yok resmen sürekli yanma sürekli hazımsızlık. Yani diyeceğim o ki yukarıda olması da kötü. Ben de aşağı inse diye bekliyorum
Özel hastaneler malesef ki adım atsan para özele de gittim devlette de gittim araştırma hastanesine de fark göremedim en azından bebeğimize harcarız o parayı dedik :)
Özel hastaneler malesef ki adım atsan para özele de gittim devlette de gittim araştırma hastanesine de fark göremedim en azından bebeğimize harcarız o parayı dedik :)
Benimki de hamile olduğumdan beri babacı oldu. Önceden peşimden ayrılmayan öptürmek için uğraşan hayvan şimdi babasına yapışıyor sülük gibi, inan adamın üstünden kaldıramıyoruz artık. Yemini suyunu kumunu baba hallediyor bir süredir. Ondan olabilir mi ki
Bizimki de öyle beni babasindan kiskaniyor , ben yanina oturunca huysuzluk cikariyor , gözünün siyahini büyüte büyüte bana miyavliyor git yanimizdan diye esek sipasi
Merak etme benımde daha asagıda ama doktoruna soyle rahım agzına baksın uzun olursa sorun olmuyormus. Daha gobegımın cevresınde hıssetmedım gobegımden bır ıkı parmak asagıda ve bazen taa asagıya vuruyor
Ay benimki de çok yukarıda sürekli mideme bir baskı çok fenayım. Rahim tepesinde bir de miyomum var küçük ama o da etkiliyor mu bilmem. Midem için yer yok resmen sürekli yanma sürekli hazımsızlık. Yani diyeceğim o ki yukarıda olması da kötü. Ben de aşağı inse diye bekliyorum