2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya rahim ağrısı mı bilmiyorum ama sanki bebek çok aşağıda benim, onun baskısını hissediyorum. Ne zaman yukarı çıkacaklar bu bebişler?? Benimki mi geç kaldı?

Amannnn 62 idim 69'olmusum sallaaa veririz bebeklerimiz iyi olsun bosverrrrrr ben takmiyorun mutluyummm.sisko.anne.olmaktan
ayniymisiz ... boy 1.68 benim. hic de sisman degiliz
Yaw aile savligindaki doktor dahiliye yapiyo dedi ama bence kadin dogum yapiyodur gbime geliyo sen biliyomsn canim bu arada dogumuda mi dewlette yaptirican
devlette de kadin dogum yapiyor canim.

O zaman geldiğinde bizde ağustos kaynanaları diye grup açarız

Anladim canim sagolasin iyi oldu bu bilgi ben 24. Haftada giderim o zaman daha ozele para yatirmaktan gina geldi

Ya rahim ağrısı mı bilmiyorum ama sanki bebek çok aşağıda benim, onun baskısını hissediyorum. Ne zaman yukarı çıkacaklar bu bebişler?? Benimki mi geç kaldı?
Merak etme benımde daha asagıda ama doktoruna soyle rahım agzına baksın uzun olursa sorun olmuyormus. Daha gobegımın cevresınde hıssetmedım gobegımden bır ıkı parmak asagıda ve bazen taa asagıya vuruyor

Oz bakımını kim yaparsa çocuk onu sever ee demek ki kedi çocuğu da öyledir benim kuzum da oyleydi

Ay benimki de çok yukarıda sürekli mideme bir baskı çok fenayım. Rahim tepesinde bir de miyomum var küçük ama o da etkiliyor mu bilmem. Midem için yer yok resmen sürekli yanma sürekli hazımsızlık. Yani diyeceğim o ki yukarıda olması da kötü. Ben de aşağı inse diye bekliyorum

Bizimki de öyle beni babasindan kiskaniyor , ben yanina oturunca huysuzluk cikariyor , gözünün siyahini büyüte büyüte bana miyavliyor git yanimizdan diye esek sipasi

Merak etme benımde daha asagıda ama doktoruna soyle rahım agzına baksın uzun olursa sorun olmuyormus. Daha gobegımın cevresınde hıssetmedım gobegımden bır ıkı parmak asagıda ve bazen taa asagıya vuruyor
Benimki şuan gobegimin üstünde tepişiyo

Bende de aşırı hazımsızlık var çok Azda yesem siskinlikden nefes alamıyorum benim bebiş de baya yukarda ondan mı oluyormuş ki hazımsızlık

Bende de aşırı hazımsızlık var çok Azda yesem siskinlikden nefes alamıyorum benim bebiş de baya yukarda ondan mı oluyormuş ki hazımsızlık
Olabılır aslında belkı mıdeye baskı yapıyordur. Bende hazımsızlık gaz kabızlık olmadı Allaha sukur. Ama bende de asırı bır bel agrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…