Yok canım bence faZla dinlenip hamlamak yüzünden değil. Ben ağırlaşmamak için haftada en az 4 gün yürüyüş de yapıyorum. İşe de zaten gidiyorum. Erken kalkıyorum gün içinde uyuyacak yarım saatim Nadire’n oluyor onda da sağda solda baygın gibi içim geçtiğinden yatıp dinlenmek nerdee. Yine de ben eski ben değilim yok enerji bedenimde (motor şaseyi kaldırmıyor) Hareketsizlikten değil bedenimiz yorgun düşüyor. Kalp böbrek karaciğer her şeyimiz fazla çalışıyor. Biz yorulmayalım da kim yorulsun.ya benimki yapiyor evet, on kez sordurtmazda, ama yaptigi devede kulak yani. sporda spor, yorulmus bi sekilde geliyo önce bi saat kahvesiyle keyif yapacakta ondan sonra kalkip yardim edecek. o zaman olana kadar ben evi on kez bastan sona temizlerim hamile halimle bile.
sukur bana oyle yasaklar yok, vucudunu dinle diyo doktorum hep. durabilsem ah keske. ben dustan ciktiktan sonra baktim camasir asiyo yine heyheylendim bagirdim birak ben asarim diye. oda bana heyheylendi simdide bindik arabaya annemlere gidiyoz
ya acaba diyorum son haftalarda hamileyiz diye gereginden fazla mi dinlendik, yavastan agirdan aldik, o yüzden simdi hemen hamliyomuyuz?
yok yok biz fazla dinlendirdik vucudu, birden hareket edince de error veriyo artik haha..kondisyonumu yukselticem yeniden.
Evet elli defa dedi yaştan dolayı şekere dikkat et yaştan dolayı tuza dikkat et bende anlamadım vallahayır tip olarakta çok küçük görünüyorum 25 mi derler hep bana ama ilk hamileliğimle şimdikinin arasında dağlar kadar fark var demekki 30 dan sonra farklı oluyor
SöylerimSen bir de 40’dan sonrayı dene. Ne heyecanlar ne maceralar yaşıyoruz. Vuhhuuu. 32 yaşı riskli bulan doktoruna selam ederim.
Oda olabilir Tatlım . İlk aylarda zaten halsizlik vardı, şimdi de vücut ağırlaşıyor onunda etkisi var. Ben artık günlük egzersizler ve basit plates hareketleri yapmaya başladım tavsiye ederim. Ceyda Düvenci'nin YouTube kanalında videosu var bir bakın derim :)ya benimki yapiyor evet, on kez sordurtmazda, ama yaptigi devede kulak yani. sporda spor, yorulmus bi sekilde geliyo önce bi saat kahvesiyle keyif yapacakta ondan sonra kalkip yardim edecek. o zaman olana kadar ben evi on kez bastan sona temizlerim hamile halimle bile.
sukur bana oyle yasaklar yok, vucudunu dinle diyo doktorum hep. durabilsem ah keske. ben dustan ciktiktan sonra baktim camasir asiyo yine heyheylendim bagirdim birak ben asarim diye. oda bana heyheylendi simdide bindik arabaya annemlere gidiyoz
ya acaba diyorum son haftalarda hamileyiz diye gereginden fazla mi dinlendik, yavastan agirdan aldik, o yüzden simdi hemen hamliyomuyuz?
yok yok biz fazla dinlendirdik vucudu, birden hareket edince de error veriyo artik haha..kondisyonumu yukselticem yeniden.
İnşallah canım hiç sorun olmaz sen sıkma canını bunlara. Allah büyük. Sağlıkla gelecek bebiş bak göreceksin.Söylerim
Söylerimevet biraz abartıyor drum şu durum için bir dr daha gitmeyi istiyorum inşallah bi sorun yoktur gerçi varsa bile yapacak birşeyimiz yok Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
cnm ben de hipotiroid (hasimato) im yillardir. metabolizma olarak hic sorun yasamadim sukur. ilac dozu uygun ayarlandiktan sonra sifir problem ben deBenim eşim ingilzce öğretmeni bana faydası olmadığı gibiyalniz deglsn Ingltrede ne ogrendysem o hiç gelistrmdm. Hipotroid olunca metablzma calsmyr malsf Allah kimseye vermesin bu hastlgi sanslsn sen de yiyip yiyip almasm keskeee bende
Vallahi hayret ettim 32 yas dedigin ne ilk hamileligi zaten millet aetik 30 35 yas arasi yasiyor cok sasirticiEvet elli defa dedi yaştan dolayı şekere dikkat et yaştan dolayı tuza dikkat et bende anlamadım vallahayır tip olarakta çok küçük görünüyorum 25 mi derler hep bana ama ilk hamileliğimle şimdikinin arasında dağlar kadar fark var demekki 30 dan sonra farklı oluyor
Ben anasınıfı öğretmeniyim bizde nöbet yok hiç bilmiyorum canım ama anladığım kadarıyla 24+ olmasıgerekiyorGünaydın kızlar, öğretmen olanlara bir sorum var. Yarın 23.haftam bitiyor. Yönetmelikte 24.haftadan itibaren nöbet görevi verilmez yazıyor. Şimdi benim raporumda 24+ mı yazmalı 23+ olunca da kabul ediliyor mu acaba? Kafam karıştı bu hafta alabiliyor muyum ki raporuYönetmeliği ekliyorum.
Eki Görüntüle 2258418
Kadroluyum 15.yılım ama gerçekten hamileyken zorlanıyorum. Her şeyi yetiştirebiliyorum desem yalan olur işte olduğu kadar ama yine de çok yorgunum her zaman enerjim çok düşük. Zaman işe gidince daha çabuk geçiyor o kısmı doğru. Allah hepimize kolaylık versin
Tek bebek ve ikili üçlü herhangi bir test yaptirmadim. Zaten yaş riskim yüksek, down deseler koca aldormaya yanasmazdi diye düşündüm, bir de yaş 38Aynı şekilde canım benimde ikili testim güzel çıktı ikiz olduğu halde senin tek bebek mi ? Yaş riski var dedi 32 yaşındayım 35 olsaydım amniyosentez önerecekti şimdi takip edicez diyor haftaya tekrar çağırdı kalp çıkışına baktı 3 damar olması darlık olmamasıda fikir veriyormuş ama net göremediği için haftaya yine gidicem bende kötüyü düşünmek istemiyorum
Ya yapmayin ben normal halimle yarim saat yurumedim hic, hamileyken güldürmeyin beniEn az bi yarim saat yurusek bile baya bi etkisi olur diye dusunuyorum yaw bu kadar harekrtsizlik ters etki yapti
Benden de selamlar saygılar. Biz hastası olsak yandik demek :)))Sen bir de 40’dan sonrayı dene. Ne heyecanlar ne maceralar yaşıyoruz. Vuhhuuu. 32 yaşı riskli bulan doktoruna selam ederim.
Doguracagim 1 ay sonra 39 olacağımVallahi hayret ettim 32 yas dedigin ne ilk hamileligi zaten millet aetik 30 35 yas arasi yasiyor cok sasirtici
Kiz uyuyamiyom agridan bu seferde hareketsizlikten belim tutuluyo artik hawalar guzellesti sahilde 30 dakka yurusek kar kardid bide acilmam olmaz diye cok korkuyorum sezeryana kalirkm diye ondan da yurumek istiyorumTek bebek ve ikili üçlü herhangi bir test yaptirmadim. Zaten yaş riskim yüksek, down deseler koca aldormaya yanasmazdi diye düşündüm, bir de yaş 38
Ya yapmayin ben normal halimle yarim saat yurumedim hic, hamileyken güldürmeyin beni
Benden de selamlar saygılar. Biz hastası olsak yandik demek :)))
Doguracagim 1 ay sonra 39 olacağımhem de ilk gebelik
Benim doktorum çok rahat, attık kac bin tane cocuk dogurttuysa, ya umursamiyor ya strese sokmamak icin böyle. Bu kireclenme isinde de umursamadi. Gogsumde morluk var dedim normal dedi. Ne desem normal. Ya bi bakaydin belki bir sey vardi ama yok. Normal :)
Senin yaş grubu çok zor gerçekten. Hep aktif olmak ve onları bir amaç için organize tutmak gerekiyor yoksa ortalık birbirine girer biliyorum. Allah kolaylık versin. Bir de şu durumda bir sürü kanama vs atlattın allah korudu ve hep korusun. Yine de yardımcın varsa biraz ona devret çok da zorlama kendini. Sizin branş çok önemli olmasına rağmen hep hakkı yenen ve ne yapsanız kıymeti bilinmeyen branştır. Şu an senin ve bebeğin sağlığı ilk planda olmalı.udg06 branşın neydi senin bende artik okulda bitiyorum çocukların peşine koşmaktan teneffüs hakkimizda yok 5 saat ayakta geçiyor cogu zaman
kendi bedenim de cnm. gebelik oncesi gibi. M beden.Kızlar hamile pantolonlarını kendi bedeninizden mı alıyorsunuz yoksa büyük beden mi
Sizlere o kadar büyük bir saygı duyuyorum ki tarif bile edemem. Evde olduğum halde zorlanıyorum, çalışan Annelere Rabbim daha çok sabır ve dayanma gücü versin. Bazı kahramanların pelerine ihtiyacı yoktur, sizler gerçek kahramanlarsınız ♥ :)Senin yaş grubu çok zor gerçekten. Hep aktif olmak ve onları bir amaç için organize tutmak gerekiyor yoksa ortalık birbirine girer biliyorum. Allah kolaylık versin. Bir de şu durumda bir sürü kanama vs atlattın allah korudu ve hep korusun. Yine de yardımcın varsa biraz ona devret çok da zorlama kendini. Sizin branş çok önemli olmasına rağmen hep hakkı yenen ve ne yapsanız kıymeti bilinmeyen branştır. Şu an senin ve bebeğin sağlığı ilk planda olmalı.
Ben sosyal bilgiler öğretmeniyim. Ortaokul olduğu için iri yarılar ama çocukça hareket ediyorlar. Koridorlarda koşarlarken bir çapsalar bırak bebeği camdan uçarım. Yeni nesil hormonlu gıdalardan mı neyse çok iri. Erkek çocukları östrojen kalça ve memelerine sahip resmen. Derslerde de susturmak ve seslerini bastırmak için uğraşmak lazım nefesim yetmiyor. Zor yani her ne olursa olsun hamileyken çalışmak zor iş bence. Hayatımın her anında gerçekten çok sevmişimdir çalışmayı ama İnan şu an çok zor gidiyorum okula. Allah hepimize kolaylık versin.
Kendi bedenimde aldım hep oldu canım. Çok kilo alıyorum ya benim bile oldu yani. Kumaşı esnek olanlardan almaya gayret edersen daha rahat oluyor ve esneme payı olur ilerleyen aylarda.Kızlar hamile pantolonlarını kendi bedeninizden mı alıyorsunuz yoksa büyük beden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?