Benimki de oyle valla daha ben demeden karnimi sevsin bebisi sorsun vs yok.. Aha bak tekme atti diyorum o zamn bile bi sakin icimi sisirdi yeminle... Gecen arkadaslarlaydik laf soktum o zamn dedi ki cok ustune dusmek istemiyorm bisey olur diye korkuyrm.
Benim kv aglatmistir kaç kere niye cocuk olmuyo diye kaldırıp durduk yere annen o kadar istiyordu ya yelekler orsun hazırlık yapsın diyor annem zaten hazirligini yapiyor kv umursamıyorum artık ne der desin
Ben tatlı yedigimdehiç durmuyorlar kiprasip duruyorlar dün akşam tatlı birşeyler yedim gene durmadılar eşim de diyo çok tatlı yiyip azdırma çocukları :))
Tatlı yiyince bizimkide hareketleniyor. Ama işin ilginç yanı hamileligimden önce tatlıyı sene de bir kere yesem aklıma gelmezdi o kadar aram yoktu. Şimdi hafta da iki kere yiyorum resmen ye tatlıyı çıkar hakkıyı modundayım :)))
tecrubeli anneler ya da bilgisi olan arkadaslar
ben oglumda kullanmadigim icin bilmiyorum. ama kolik bebek zor bebek. bu alet kolige iyi geliyormus vs... gunluk kullanimda boyle bisi işe yarar mi yoksa bosa para mi dersiniz? kararsizim. tiny love 3 in 1 olan anakucagi.
Kızlar mochi süt pompası diye bişey keşfettim instada. Bilgisi olan var mı? Manuel ama pompalı değil.
Videosunu ekleyebilirim inşallah. Çalışma tekniğini gösteriyor
Bu markanın değil ama başka markanın bu mantıkla çalışan pompalar var. Elektrikli olanlar daha kullanışlı geliyor bana ama bunlarda iş görür. Elektrikli olanların fiyatları daha yüksek.
Bu markanın değil ama başka markanın bu mantıkla çalışan pompalar var. Elektrikli olanlar daha kullanışlı geliyor bana ama bunlarda iş görür. Elektrikli olanların fiyatları daha yüksek.
Tatlı yiyince bizimkide hareketleniyor. Ama işin ilginç yanı hamileligimden önce tatlıyı sene de bir kere yesem aklıma gelmezdi o kadar aram yoktu. Şimdi hafta da iki kere yiyorum resmen ye tatlıyı çıkar hakkıyı modundayım :)))
Ben cok severim tatlıyı ama ilk 3 ay ağzıma süremedim midem bulandı önceden eksiyle pek aram yoktu sürekli ekşi yiyordum hala eksiyi canım daha çok çekiyor ama şimdi tatlı da yiyorum
Kızlar mochi süt pompası diye bişey keşfettim instada. Bilgisi olan var mı? Manuel ama pompalı değil.
Videosunu ekleyebilirim inşallah. Çalışma tekniğini gösteriyor
Bunu bende inceliyorum bir suredir cok hosuma gitti kullanici yorumu pek yok ne yazik ki almayi dusunuyorum ama ise yarar mi emin olamiyorm.. yeni cikmis galiba. Elektrikliler beni biraz irite ediyo sağan arkadasimi gormustm o bızztt bızztt sesi yok muu
ben arkadasimdan almistim gogus pompasini. elektirikli idi. hem can acitmiyordu hem sesi fena degildi. markasini unuttum ama ;(
eklediginiz manuel pompayi bilmiyorum ne yazik ki...
Selam kızlar, ancak okudum yazdıklarınızı ben sabah iş gereği yola çıktım, hala yoldayım. Yollar virajı ve kötü, ilk defa midem bulandı. Gergin ve yorucukızımıda hiç hissetmedim bugün tempodan eve gidince dinleyeceğim prensesimi
Bunu bende inceliyorum bir suredir cok hosuma gitti kullanici yorumu pek yok ne yazik ki almayi dusunuyorum ama ise yarar mi emin olamiyorm.. yeni cikmis galiba. Elektrikliler beni biraz irite ediyo sağan arkadasimi gormustm o bızztt bızztt sesi yok muu
ben arkadasimdan almistim gogus pompasini. elektirikli idi. hem can acitmiyordu hem sesi fena degildi. markasini unuttum ama ;(
eklediginiz manuel pompayi bilmiyorum ne yazik ki...
Evdeyim çalışmıyorum. Elektrikli almaya değer mi emin değilim. O yüzden kararsızım. Benimde arkadaşım verecek makine aslında ama çok sık kullanmış. Bi süre sonra çekim gücü azalıyormuş elektriklilerin.
Yeni gelmiş türkiyeye sanırım. O yüzden yorum yok galiba.
Evdeyim çalışmıyorum. Elektrikli almaya değer mi emin değilim. O yüzden kararsızım. Benimde arkadaşım verecek makine aslında ama çok sık kullanmış. Bi süre sonra çekim gücü azalıyormuş elektriklilerin.
cok fazla bilgim yok cnm. manuellerle zor oluyor diyrlardi tabi 5 sene onceki konu bu. arkadasimda cok kullanmisti ama ben de sorunsuz kullanmistim. ben de evdeydim. ama sutumun masallahi vardi. emzirsem bile sagmam gerekiryordu. yoksa catliyordum agridan.
cok fazla bilgim yok cnm. manuellerle zor oluyor diyrlardi tabi 5 sene onceki konu bu. arkadasimda cok kullanmisti ama ben de sorunsuz kullanmistim. ben de evdeydim. ama sutumun masallahi vardi. emzirsem bile sagmam gerekiryordu. yoksa catliyordum agridan.
Kızlar cay ıcmek ıstemıyorum yararı olmadıgı ıcın ama sıcak bıseyler ıcme ıstegı oluyor kahvede tüketmıyorum. Sıcak su bal lımon ıcsem sorun olur mu ya da sızın altarnetıflerınız var mı?
Ben cok severim tatlıyı ama ilk 3 ay ağzıma süremedim midem bulandı önceden eksiyle pek aram yoktu sürekli ekşi yiyordum hala eksiyi canım daha çok çekiyor ama şimdi tatlı da yiyorum
Kendi doktoruma göründüm çok şükür herşey yolunda herhangi bir risk görmüyorum dedi. Bebek aşağı inmemiş olması gerektiği yerde suyu iyi açılmanda yok dedi. Çok şükür ya içimi baya rahatlattı. Progestanı bitene kadar kullan ikinci kutuyu alma gerek yok dedi. Çok çok çok şükür RRzg14