2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canim benim elimde kiler bitti okuyamayan arkadaşlar varsa onlar dan haber bekleyelim canim bu arada kandil cuma

Erkeklerde bir odunluk var. Bi benimki oyle saniyodum ama degil. Bebegi buyuyene kadar idrak edemiyolar.

Kız bende kadına acayip bileniyorum bu ara kadının ağzı var dili yok ne söylese ne yapsa batıyor ya.. dün düğüne gittik araba da gelirken benim gelinim çok güzeldi en güzel oydu falan demeye başladı. Allah’ım ona bile bi kulp buldum kadının beni övmesi bile sinirime dokunuyor.. önceden böyle değildim ben ona karşı..

Çok güldüm ya kız iltifatı mı beğenmedin

bilenme canim. iltifat etmis sana...

Çok güldüm ya kız iltifatı mı beğenmedin
Yapmacık geliyo kadın ne yapsa bende 2 tane de elti var evlerden ırak onların yanında susar hiç konuşmaz onlar yokken ver gazı greyfurt’a ay valla bende sorun arıyorum işte eşim diyo sen kaostan besleniyosun ben anladım artık seni R Rzg14

İsim bulamayan var mı? Hiçbiri içime sinmiyo. Eşim Gökçe diyo İrem diyo İpek diyo. Ben çok takıntılıyım bu konuda
Eşim de Gökçe ve İpek olabilir diyor ben Mercan ismini de çok tatlı bulmaya başladım sürekli fikir değiştiriyorum bakalım sonunda ne olacak kızımın adı
Kızlar mochi süt pompası diye bişey keşfettim instada. Bilgisi olan var mı? Manuel ama pompalı değil.
Videosunu ekleyebilirim inşallah. Çalışma tekniğini gösteriyor
Canım ben bunu kesin alacağım biraz araştırma yaptım videoları filan izledim içime sindi vallahi. Diğer pompalar çok itici geliyor bana bunu emzirirken de takabiliyorsun vakumluyor kendi kendine. Hem fiyat olarak da diğerlerine göre uygun. İnşallah sütümüz olur da işe yarar
Ben cok severim tatlıyı ama ilk 3 ay ağzıma süremedim midem bulandı önceden eksiyle pek aram yoktu sürekli ekşi yiyordum hala eksiyi canım daha çok çekiyor ama şimdi tatlı da yiyorum
Aynı ben İlk 14 hafta filan hiç yemedim herhalde çok tiksinmiştim ne güzeldi o günler şimdi canım sürekli çikolata istiyor kendime hakim olamıyorum yiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum

Bende keşfettiğimden beri araştırıyorum sanırım bende alıcam

cok endiseliyim yaa, cuma gunune kdr zaman var daha bugun basladik yetisecekmi, bitene kadar ne hale gelicem
Bugun yere oturarak kanepelerin altini topladim yavas yavas. Gunduz tek basima ne yapabilirsem artik aksam iptal haldeyim. Bel agrisi, burun tikanikligi mahvediyor. Evet hepsini yazicam üstüne. Yoksa arapsaçina döner iyice..

Canim cok guzel gorunuyor bende şifonyer alayacagim markasını ve fiyatini ogrenebilirmiyim? Birde tamamini cekip atabilirmisin zahmet olmassa

Işte buna gebelik sendromu diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…