2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kv aglatmistir kaç kere niye cocuk olmuyo diye kaldırıp durduk yere annen o kadar istiyordu ya yelekler orsun hazırlık yapsın diyor annem zaten hazirligini yapiyor kv umursamıyorum artık ne der desin
Ben tatlı yedigimdehiç durmuyorlar kiprasip duruyorlar dün akşam tatlı birşeyler yedim gene durmadılar eşim de diyo çok tatlı yiyip azdırma çocukları :))

Erkek olsaydılar erdem ve ömer isimlerinib dusunurdum kardeşim adem oğlumda erdem olurdu :)) şaka bi yana 3 erdem isimli tanıdığım var ikisi doktor idealist oluyorlar kafaya koyduğunu yapıyorlar
Erdem benim kocamın adı ve güzel isim gerçekten çocuklar zaten isimleri ile yaşıyorlar :))

Benimki de oyle valla daha ben demeden karnimi sevsin bebisi sorsun vs yok.. Aha bak tekme atti diyorum o zamn bile bi sakin icimi sisirdi yeminle... Gecen arkadaslarlaydik laf soktum o zamn dedi ki cok ustune dusmek istemiyorm bisey olur diye korkuyrm.

İstanbulda olan arkadaslar doktor/hastane önerisi verebilirim mi?

Medical park bahcelievler irina ergul'e gidiyodum bu haftaya kdr maalesef sigorta anlasmam yüzünden gidemiyorm cok iyi bir doktor. Smdi yine ayni hastanede suat suphan ersahin e gitmeye basladm.

arkadaşlar cuz alan ların ismini tekrar hatırlatacam okumayanlar varsa kandile yetiştirelim inşallah
dua resmini de atacam kandil günü buraya
ben henüz bitirmedim kandile yetiştiremeye bilirim süre doğuma kadar değil miydi yanlış mı hatırladım.
kusuruma bakmayın

arkadaşlar cuz alan ların ismini tekrar hatırlatacam okumayanlar varsa kandile yetiştirelim inşallah
dua resmini de atacam kandil günü buraya
Ben aldığım cüzü bitirdim ama tekrar alamayacağım.
Kendim okumayı bilmiyorum maalesef, bizim de bir katkımız olsun diye annemin okuyacağını düşünerek almıştım sağolsun anneciğim okudu.
Allah tüm okunanları kabul etsin inşallah

Hahahh çok değişikliymis senin ki
Benimde görümcem ve kayınvalidem daha hiç bişe almadılar. Bide aldiklarimin resmini hevesle atiyoruz ya da görüyorlar ilk kelime e daha erken niye aldiniz niye acele ettiniz. Yaz sıcağında yusyavarlak şekilde son 2 ayda herseyi halletmek zor olur bence fırsat oldukca alıyorum ben. Birsey almazlarsa da almazlar napayim :) beni dusunmeyeni dusunup uzulemem artık takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…