2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Size bir sorum var?
Benim göbeğimin altında baskı oluyor sertleşiyor sanki bebek orada toplanıyor gibi yada itiyor gibi sonra geçiyor. Evdeyken olmuyo ama işteyken sürekli oturduğum için galiba arada oluyo kalkıp yürüyorum. Sizde de var mı böyle bir durum?

takma canim. kendini uzdugunle kalirsin.
ya herkes yaz diyor vs de kimse bu isin erken dogumu olabilir kismini dusunmuyor. tamam hamd olsun hepimiz bir sekilde 5 ayi devirdik de gerisi belli olmaz ki. tabi alacagiz birseyler. hersey hop diye alinamiyr da maddi olarak.

surekli ayni pozisyonda kalinca bir yerde toplanip sertlesiyor cnm.

Benim de ayni oluuor hatta sanki biri etimi cimciriyo icerde arada oyle bi his oluyor

arkadaşlar cuz alan ların ismini tekrar hatırlatacam okumayanlar varsa kandile yetiştirelim inşallah
dua resmini de atacam kandil günü buraya
Kandil gunune kadar bitirip duasini yapmak çok guzel olacak , insallah o güne bitiririz. Ayin 19unda sanirim. Ben yarin okuycam 21.cuzü. gene almak isterdim ama ev topluyoruz taşinma telaşindayiz , ahh ahh çok yorulucam ((

İyi akşamlar kızlar bebişin odasına şifonyer aldık. Dolabımız yetmedi çünkü. İçini de yine aynı mağazadan organizerler aldım. Sizede fikir olur belki
İlk gözü plastik düzenleyicilerle kapladım tamamen. Buraya ateş ölçer, pişik kremi, tarak, makas, burun aspiretörü, emzik vs koyacağım.

Diğer 2göze ise kumaş düzenleyici aldım. Body, çorap, şapka, müslin vs hepsi burada olacak boşuna dolapta yer kaplamaya gerek yok☺

Şifonyerin geri kalan çekmecelerine bez, ıslak mendil stoklarını yerleştireceğim

Kandil gunune kadar bitirip duasini yapmak çok guzel olacak , insallah o güne bitiririz. Ayin 19unda sanirim. Ben yarin okuycam 21.cuzü. gene almak isterdim ama ev topluyoruz taşinma telaşindayiz , ahh ahh çok yorulucam ((
oğluma hamileyken bende taşınmıştım. 4-5 aylıktım sanırım. gözümde nasıl büyümüştü hamile halimle nasıl olacak diye. her akşam ufak ufak koli yapıyordum. iyi bir şirketle anlaşmıştık. eşyaları bozup tekrar kurmuşlardı. hatta beyaz eşyaları kurmuşlardı. eşimle ufak ufak yerleşmiştik. hiç endişe etme ilk gün bile bayağı yerleşmişti. önemli olan her kolinin üstüne gideceği odayı ve açılma önceliğini yaz mesela mutfak önceliği 1 gibi. adamlar her koliyi ilgili odaya koyunca rahat oluyor.

çok güzel güle güle kullanın. yatak odamda var düzenleyici ilk çekmecemde ama sanırım bunlar daha derin. derinini nerden aldınız acaba

Güle güle kullansın canımm, çok güzel olmuş derli toplu düzenli ne hoş.

Ben odasını doğumdan sonra yapacağım, bi süre bizim yanımızda yatacak. Kıyafetlerini kendi dolabıma astım, dolabımı açtıkça mutlu oluyorum

bende oğlumun dolabından yer açacağım nasıl yapacaksam artık
büyüdükçe eşyalarda artıyor. çıldırcak gibi oluyorum bazen.

bende oğlumun dolabından yer açacağım nasıl yapacaksam artık
büyüdükçe eşyalarda artıyor. çıldırcak gibi oluyorum bazen.
Hepsi zamanla olur canım. Haklısın valla, biz evde 2 kişiyiz, 3+1 evimiz, ama ben her gün “bu eve sığamıyorum, bu eşyaları nereye koyacağım” diye isyan ediyorum. Eşim bana tuhaf tuhaf bakıyor
Ek bir dolap imkanın yok mu?

Kız ismi olarak biz Miray'a karar verdik. Çok hevesliydim meğer son 5 yılda en çok konulan isimlerden biriymiş
Bizde Nil'e karar verdik ve şu an hayatımda hiç görmediğim kadar Nil görmeye başladım. Sanırım patlama zamanına denk geldik. Herkesin Nil'i kendine dedim en son

detaylı testimiz temiz cıktı sukur
Tetanoz asımı da oldum.
Bugunu de böyle atlattık sukur.
Bebemiz komple baba:)
9 ay karnında tası babaya benzesin
Şükür canım,gözünaydın. Benim kız da babaya benziyor gibi bir dahaki muayene de iyice belli olur artık.

guzel gunlerde kullan cnm.
detaylı testimiz temiz cıktı sukur
Tetanoz asımı da oldum.
Bugunu de böyle atlattık sukur.
Bebemiz komple baba:)
9 ay karnında tası babaya benzesin
gozun aydin cnm.

Bende de oluyor canım özellikle sağ tarafıma yattığım da sanki göbek deliğimden çıkacak gibi oluyor.Toplanıyor gibi .Doktoruma sordum rahim büyüdüğü için oluyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…