kolay gelsin canim okuyabildiğini oku gerisini haber ver bana istersenKandil gunune kadar bitirip duasini yapmak çok guzel olacak , insallah o güne bitiririz. Ayin 19unda sanirim. Ben yarin okuycam 21.cuzü. gene almak isterdim ama ev topluyoruz taşinma telaşindayiz , ahh ahh çok yorulucam((
Çok şükür bebeğin iyiymiş bak annesi seninde için rahatlasın iyi bi dinlen bu akşam :)
Çok şükür canım çok sağol ♥ aynen öyle tv karşısında pineklicem bu akşam :)Çok şükür bebeğin iyiymiş bak annesi seninde için rahatlasın iyi bi dinlen bu akşam :)
amin cnm.İnşallah çok olurda alıp sağmak zorunda kalırız
limonlu sicak su cnm benim.Kızlar cay ıcmek ıstemıyorum yararı olmadıgı ıcın ama sıcak bıseyler ıcme ıstegı oluyor kahvede tüketmıyorum. Sıcak su bal lımon ıcsem sorun olur mu ya da sızın altarnetıflerınız var mı?
oh cokkk sukur .cok sevindim cnm. Allah baska sikinti gostermesin.
21 yaşında oldgna emin msnİyi akşamlar kızlar❤ bebişin odasına şifonyer aldık. Dolabımız yetmedi çünkü. İçini de yine aynı mağazadan organizerler aldım. Sizede fikir olur belki
İlk gözü plastik düzenleyicilerle kapladım tamamen. Buraya ateş ölçer, pişik kremi, tarak, makas, burun aspiretörü, emzik vs koyacağım.
Eki Görüntüle 2258842
Diğer 2göze ise kumaş düzenleyici aldım. Body, çorap, şapka, müslin vs hepsi burada olacak boşuna dolapta yer kaplamaya gerek yok☺
Eki Görüntüle 2258844 Eki Görüntüle 2258845
Şifonyerin geri kalan çekmecelerine bez, ıslak mendil stoklarını yerleştireceğim
Amiiin canım çok teşekkür ederim, cümlemize inşallah ♥oh cokkk sukur .cok sevindim cnm. Allah baska sikinti gostermesin.
Çok doğru yapıyorsun önemsememek en iyisi rabbim muhtaç etmesin kimseye zaten ihtiyaçtan değil ama kendi içinden gelerek yapınca karşı taraf insan seviniyor ister istemez..Hahahh çok değişikliymis senin ki
Benimde görümcem ve kayınvalidem daha hiç bişe almadılar. Bide aldiklarimin resmini hevesle atiyoruz ya da görüyorlar ilk kelime e daha erken niye aldiniz niye acele ettiniz. Yaz sıcağında yusyavarlak şekilde son 2 ayda herseyi halletmek zor olur bence fırsat oldukca alıyorum ben. Birsey almazlarsa da almazlar napayim :) beni dusunmeyeni dusunup uzulememartık takmıyorum
Gözün aydınnn rabbim gönül ferahlığı versin hepimize inşallah..
Minicik minicik ne güzeller rengarenk içim açıldı çok güzel yapmışsın eline sağlık güle güle kullanİyi akşamlar kızlar❤ bebişin odasına şifonyer aldık. Dolabımız yetmedi çünkü. İçini de yine aynı mağazadan organizerler aldım. Sizede fikir olur belki
İlk gözü plastik düzenleyicilerle kapladım tamamen. Buraya ateş ölçer, pişik kremi, tarak, makas, burun aspiretörü, emzik vs koyacağım.
Eki Görüntüle 2258842
Diğer 2göze ise kumaş düzenleyici aldım. Body, çorap, şapka, müslin vs hepsi burada olacak boşuna dolapta yer kaplamaya gerek yok☺
Şifonyerin geri kalan çekmecelerine bez, ıslak mendil stoklarını yerleştireceğim
Allah razı olsun canım amin inşallah.G
Gözün aydınnn rabbim gönül ferahlığı versin hepimize inşallah..
hamilelik artik tüm belirtileriyle hayatimizda:))Kızlar iyi geceler 2 gündür kötü geçiyo günlerimDün sarımsaklı yoğurt yedim tansiyonum aşırı düştü gözlerimi açamadım elim kolum kalkmadı midem bulandı eşim tuzlu ayran yaptı kendime geldim şükür. Bugünde ağzıma zehir gibi su geldi boğazım hala yanıyo midem ekşiyo ne zormuş ilk defa yaşıyorum bunları :/
cüz fazlan var mi canim, inanilmaz bi üsengeclikle elime almiyorum dogru düzgün Kuran’i..mecbur kalinca nasilsa okiicam:)doğuma kadar bi hatim daha yaparız insalalh bu hizla
Gule gule kullan ne güzel organize etmissin! Bizim odamizin gelmesine 8 hafta var...duvarimizi ramazandan sonra boyariz insallah..kafamda deli fikirler var duvarla ilgili..siz neler yaptiniz veya dusunuyozunuz bakalim:)))İyi akşamlar kızlar❤ bebişin odasına şifonyer aldık. Dolabımız yetmedi çünkü. İçini de yine aynı mağazadan organizerler aldım. Sizede fikir olur belki
Eki Görüntüle 2258842
Evett 98liyim ablalarım ahah21 yaşında oldgna emin msnmasallah canım sendeki hevesi düzeni görünce ben de yapaym diyorum örnek alyrm eline sağlık.
Evet duvar konusunda bende karar veremedim kağıt kaplatıcam sanırım istediğim bir desen var bulabilirsem tabiGule gule kullan ne güzel organize etmissin! Bizim odamizin gelmesine 8 hafta var...duvarimizi ramazandan sonra boyariz insallah..kafamda deli fikirler var duvarla ilgili..siz neler yaptiniz veya dusunuyozunuz bakalim:)))
Kardeşinden önce keşfediyor herş
eşimde bunları çok beğeniyor Pinterestten bulup atıyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?