2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kandil gunune kadar bitirip duasini yapmak çok guzel olacak , insallah o güne bitiririz. Ayin 19unda sanirim. Ben yarin okuycam 21.cuzü. gene almak isterdim ama ev topluyoruz taşinma telaşindayiz , ahh ahh çok yorulucam ((
kolay gelsin canim okuyabildiğini oku gerisini haber ver bana istersen

Çok şükür bebeğin iyiymiş bak annesi seninde için rahatlasın iyi bi dinlen bu akşam :)

İnşallah çok olurda alıp sağmak zorunda kalırız
amin cnm.
bana Montofon Inegi diyorlardi .
limonlu sicak su cnm benim.

oh cokkk sukur .cok sevindim cnm. Allah baska sikinti gostermesin.

21 yaşında oldgna emin msn masallah canım sendeki hevesi düzeni görünce ben de yapaym diyorum örnek alyrm eline sağlık.

Bizde isim olarak Aras Buğra'ya karar verdik. Aras'ı ben Buğra'yı eşim istedi fikir değişikliği olmazsa ismimiz bu olacak :)
Kuzey, Efe, Yiğit, Ayaz beğendiğim diğer isimler.
Kız olarakta Simran, Eylül, Mira, Arya bu isimlere bayılıyorum :) Belki fikir olur sizlerede :)

Çok doğru yapıyorsun önemsememek en iyisi rabbim muhtaç etmesin kimseye zaten ihtiyaçtan değil ama kendi içinden gelerek yapınca karşı taraf insan seviniyor ister istemez..

G
Gözün aydınnn rabbim gönül ferahlığı versin hepimize inşallah..

Minicik minicik ne güzeller rengarenk içim açıldı çok güzel yapmışsın eline sağlık güle güle kullan

hamilelik artik tüm belirtileriyle hayatimizda:))

doğuma kadar bi hatim daha yaparız insalalh bu hizla
cüz fazlan var mi canim, inanilmaz bi üsengeclikle elime almiyorum dogru düzgün Kuran’i..mecbur kalinca nasilsa okiicam:)

Kandil pazar gunuymus bu arada, ona yetistiririm insallah biraz kendimi sikarsam..

Gule gule kullan ne güzel organize etmissin! Bizim odamizin gelmesine 8 hafta var...duvarimizi ramazandan sonra boyariz insallah..kafamda deli fikirler var duvarla ilgili..siz neler yaptiniz veya dusunuyozunuz bakalim:)))

Gule gule kullan ne güzel organize etmissin! Bizim odamizin gelmesine 8 hafta var...duvarimizi ramazandan sonra boyariz insallah..kafamda deli fikirler var duvarla ilgili..siz neler yaptiniz veya dusunuyozunuz bakalim:)))
Evet duvar konusunda bende karar veremedim kağıt kaplatıcam sanırım istediğim bir desen var bulabilirsem tabi

Kimler neler aldi muhabbetine mi girmisiz ay hic dusunmemistim kimin ne aldigini henüz hahah!

Ilk hediyemiz bitanecik teyzemizden gelmisti, güzel bi takim, oyun halisi cingirakli ve bebegin ultrason fotolari icin güzel minik bir cerceve almisti.
Annem ücüncü kadife baddaniyesini ördü sagolsun, biri gri, biri kahve sonuncuda krem. Benim kendi halamda yesil rengini örüyor. Renkleri kendim almistim bu arada cooook güzel oldular yumusacik bakin sonuncu bu:

Ayrica annem iki tanede yelek ördü onlara takim bide patik gelecek:)) ayrica annemle babam diger iki kardesime (yeni bebekleri oldu) 500er euro hediye ettiler bebek esyalarina destek baabinda, bana da aynindan hazirmis. Sagolsunlar hic ama hic gerek yok ama sonucta eşitlik lazim.

Kayinvalidem ‘carsaf hazirliicam’ dedi ama ne oldugunu tam anlatamadi, hazirla dedim. Cok beceriklidir igne oyasi konusunda bayagi bi performans bekliyorum ama simdilik bisey anlatmadi (onlar turkiyede biz yurtdisinda). Kayinpederim su anda pek bi yukseklerden atiyor, bu hafta kayinvalidem maaşlarini cekmek icin Almanya ya bize gelecek. Beklentim yok ama uygun olan güzel bi hediyedir, bebek arabasi filan gibi. Sanmasamda görecegiz, teklif ederse ediş sekline bagli, agiz dolusu kararli olursa almalarina izin veririm. Kimseden destege ihtiyacimiz yok sukur ama ogullarindan ilk torun ve onlar icin erkek olmasi ekstra bir önem tasiyordu (evet bu maalesef bi gercek). Durumlari gayet iyi, gorcez bakalim:))

Görümcelerimden biride bebegimize oyuncaklar almis, sürme arabasi filan:)) fotografini atmis aynindan alma emi diye. Diger üc görümceden haberim yok, hic ama hicbir sekilde kesinlikle bir beklentimde yok.

B Bluemom44 cok.guzel olmus odaniz gule gule kullansin saglikla prens seytan ayrintida gizli kediniz benim golgemin aynisi kucuk.panter
Simran_ cok sevindim.tatlim.gozun aydın artik derin.nefes al tadini cikar
Kardeşinden önce keşfediyor herş
eşimde bunları çok beğeniyor Pinterestten bulup atıyor sürekli Çok hoşlar canım mint rengi favorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…