Canım bol suyu yemek vaktı ıcme yanı mıde cok dolu olmayacak olunca yemek borusuna asıt gıdıyor ondan yanıyor zaten yemegını ye ıkı saate su ıc mıden dolu olmayacak mantık o. Suyuda yudum yudum ıcıceksın yanı bır ıcıse yarım lıtre ıcme o daha cok tetıklıyor.
Kızartma asitli içecek kahve hiç yemiyorum nerdeyse.Yastığımı da hep yüksek tutuyorum,bol su da içmeye çalışıyorum ama yok İnşAllah madensuyu iyi gelir.
Ben 2018 ramazani bitirdim bayramda hastalandim. Meger benim oruc tutmam yasakmis. Reaktif hipoglisemi cikti. Kan sekerim 38e indi dunyam dondu ... O nedenle tutamiyorum ki gebelikte de tutulmasi gerekli diye biliyorum. Artik bebekler buyudu, besin ve su surekli gerekiyor. Yine de icine sinmeyen arkadaslar dr.larina danissin derim.
Arkadaşlar -3 kilodym ama kilolu oldgm için ve midem bulanip, yanip hala k.tugum için almyrm bence daha ilk 3 ayda verdklerimi bile almdm.
Hani almamk iyi ama k.mak ve bulantı yerine az da olsa almayi tercih ederdim.
Bu hafta bir egitim kurumuna danismanlik için gidiyrum ama inanın o kadar zor gidiyrm ki calisanlara Allah sabır ve kolaylik versin.
Kızlar soda mide yanmama fayda etmiyor ama faydalıymış diye günde bir içiyorum bi tanıdık ucuz doğurdu doktoru hergun 2 - 3 tane iç demiş kadın özellikle tembihledi mutlaka maden suyu iç diye :)
Ben 2018 ramazani bitirdim bayramda hastalandim. Meger benim oruc tutmam yasakmis. Reaktif hipoglisemi cikti. Kan sekerim 38e indi dunyam dondu ... O nedenle tutamiyorum ki gebelikte de tutulmasi gerekli diye biliyorum. Artik bebekler buyudu, besin ve su surekli gerekiyor. Yine de icine sinmeyen arkadaslar dr.larina danissin derim.
Bir de dün akşam eşimle hastane çıkışı bakalım dedik. Oğlumda İdil baby kullanmış memnun kalmıştım. Şimdi fiyatları uçmuş inanamadım 10 lu setler 200-300 arası. Bir de baby mall ın star modelini beğendim 20 li bir seti vardı havlusu battaniyesi çok güzeldi 390 tl dedi. Ya bilmiyorum bunlar çok pahalı değil mi sizce de? Bana mı öyle geliyor? İnternetten baby mall biraz daha uygun 10 lü takımı 150 tl. Biraz daha bekleyeyim bakalım görümcem de bebeğe bir şeylerde alcam diyordu.
Cnm hastane çıkışı için ebebek’tekileri cok beğendim ben. İnternetten değil gidip mağazadan incelemeni tavsiye ederim. 10lu seti 120ye aldım %100 pamuk ve kaliteli.
Cnm hastane çıkışı için ebebek’tekileri cok beğendim ben. İnternetten değil gidip mağazadan incelemeni tavsiye ederim. 10lu seti 120ye aldım %100 pamuk ve kaliteli.