2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bundan sonra dikkat edicem canım,çok sağol.

kız yakın olsam elinden su içerdim. maşallah yaaa 2 bebeğinde de daim olsun canım:)
amin canim cumlemizin :)

Kızartma asitli içecek kahve hiç yemiyorum nerdeyse.Yastığımı da hep yüksek tutuyorum,bol su da içmeye çalışıyorum ama yok İnşAllah madensuyu iyi gelir.
beslenmene engelse dr ilac verebilir canim.

R Rzg14 el ver bize el masallah mAsalLah idolüm sensin nokta.
Verdim gitti

Ben 2018 ramazani bitirdim bayramda hastalandim. Meger benim oruc tutmam yasakmis. Reaktif hipoglisemi cikti. Kan sekerim 38e indi dunyam dondu ... O nedenle tutamiyorum ki gebelikte de tutulmasi gerekli diye biliyorum. Artik bebekler buyudu, besin ve su surekli gerekiyor. Yine de icine sinmeyen arkadaslar dr.larina danissin derim.

Arkadaşlar -3 kilodym ama kilolu oldgm için ve midem bulanip, yanip hala k.tugum için almyrm bence daha ilk 3 ayda verdklerimi bile almdm.
Hani almamk iyi ama k.mak ve bulantı yerine az da olsa almayi tercih ederdim.

Bu hafta bir egitim kurumuna danismanlik için gidiyrum ama inanın o kadar zor gidiyrm ki calisanlara Allah sabır ve kolaylik versin.

Yazim hatasi olmus. Gebelikte tutulmamali diye biliyorum.

Aynenn canım çoraplarda ortada hatta diğer odada oturup çay getir diye boguren bi öküzüm var malesef :))
Zuhahah yalniz degilsin canim geçen bagiriyor ben de mutlaktayım ne.oldu diye.korkarak.geldim kumandayi uzatirmisin dedi kafasina caktim.kumandayi

Cnm hastane çıkışı için ebebek’tekileri cok beğendim ben. İnternetten değil gidip mağazadan incelemeni tavsiye ederim. 10lu seti 120ye aldım %100 pamuk ve kaliteli.

Son düzenleme:
Cnm hastane çıkışı için ebebek’tekileri cok beğendim ben. İnternetten değil gidip mağazadan incelemeni tavsiye ederim. 10lu seti 120ye aldım %100 pamuk ve kaliteli.
Ben renk aldın canm? Resmini atsana
Ben baktım hep ekran ve beyaz var dı biraz renkli farklı olsun istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…