afroditi
canm gecelik fotolarını sen paylaşmıştın sanırım. Pentiye geldim o gri olan yok geçen sezonundu yeni sezonu var dedi 100 tl. Sen ne zaman aldın bunları yeni mi? Ona göre başka pentilere bakayım. Hastanede olmasa bile evde de çok rahat giyilir
İdil baby hastane çıkış boyları çok küçük olduğu içim artık çok tercih edilmiyor dedi kadın. Baby mall diye bir marka var onun 5 li takımları var kumaşı da çok hoş. Nette 40 tl idi.
Haketmiş :) bunlar fazla ilgiden şimdiye dek çok üstüne düştüm yapacak birseyim yoktu hep onla uğraştım kesin bunalıma girecekler çocuklar doğunca başlar artık benle ilgilenmiyon artık sevmiyon diye :) şimdiden tembihliyom sakin çocuklarını kıskanma saçma düşüncelere düşme diye alıştırmaya çalışıyorum zamanında kötü alıştırdım ama yapacak bisi yok oda yeni duruma alismak zorunda
Maalesef tutamayacagim..belki fiziksel dayanirim bilemiyorum ama bebege kiyamiyorum. Onun tam buyume doneminde oruc riskini goze alamam..avrupada iftar bide saat 8 bucuk filan gibi olacak galiba.
Ilk gün; kadir gecesi gunu ve son gun dusunuyorum niyetim var tutmaya ama:)
Haketmiş :) bunlar fazla ilgiden şimdiye dek çok üstüne düştüm yapacak birseyim yoktu hep onla uğraştım kesin bunalıma girecekler çocuklar doğunca başlar artık benle ilgilenmiyon artık sevmiyon diye :) şimdiden tembihliyom sakin çocuklarını kıskanma saçma düşüncelere düşme diye alıştırmaya çalışıyorum zamanında kötü alıştırdım ama yapacak bisi yok oda yeni duruma alismak zorunda
tabiii. bilemedin 5 olmadi 6...
11 olmasa da total 13te anlasalim. 13 kg ile bitiririz. buyutmeyin gozunuzde. ciddi kilolar alanlar ciddi yemek yiyenler hatirlatirim. 30-35kg alanlar oluyor.
ben cidden bu sekilde gidip 11kg ile tamamladim. hatta bebelerin kg lari bile ayni gidiyr. oysa 5 sene var aralarinda. istikrarliyim baya ... 19+5te oglum 350g imis. kizim da 340 g idi... ikisine de 62 kg ile gebe kaldim... daha ne olsun
Kilo hedefim toplamda 12 kgdi ama su an 15te olsa olur ya modundayim evde tarti bozuldu doktorda bu sefer tartmadi en son 4.5 kgdi ama kesin 1 kilo daha almisimdir. Lohusalikta gidiyo diyollaaa
Bir tanıdığım tam 30 kilo almış. Şimdi doğum yaptı ve incecik doğum yapalıda en fazla 8 9 ay olmuştur. O yüzden takılmayalım kızlar verilir kilolar :))