2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben renk aldın canm? Resmini atsana
Ben baktım hep ekran ve beyaz var dı biraz renkli farklı olsun istedim.
Kutusunu çekmiştim telefonda duruyormuş resmi. 10lu bu. Ben bembeyaz istemiştim ama orada hepsini açıp inceleyince bunu beğendim mavili beyazlı.

Bir tane de şu 3lü beyaz takımdan aldım ebebek bu da, bunu da hastaneye götüreceğim.

Eklentiler

• AC421C0D-07EC-452C-8647-FBDF18EEF85E.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 0CCA3DAB-F579-46B1-A137-0F80714E3DAA.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 61
afroditi canm gecelik fotolarını sen paylaşmıştın sanırım. Pentiye geldim o gri olan yok geçen sezonundu yeni sezonu var dedi 100 tl. Sen ne zaman aldın bunları yeni mi? Ona göre başka pentilere bakayım. Hastanede olmasa bile evde de çok rahat giyilir

Tamm canm saol. Hediye çekim de var e bebekten. Bakayım tekrar oraya.

Idil baby cok tatli ve kaliteli mallari var. Fakat pahali. Ya bana hastane cikisi da gereksiz geldigi icin ayri ayri takim yaptim iki adet :))
İdil baby hastane çıkış boyları çok küçük olduğu içim artık çok tercih edilmiyor dedi kadın. Baby mall diye bir marka var onun 5 li takımları var kumaşı da çok hoş. Nette 40 tl idi.

Bunlara bakmıştım 20 li seti 390 dedi. Bu takımın aynısına 70 dedi. Nette 40. Kumaşı çok güzeldi %100 pamuk

Eklentiler

• 2EA6B840-08C8-4725-9FC2-B3D0672E9C13.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 5840E8D2-3754-4DE7-B72F-426C0F1F6EBA.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 37
Zuhahah yalniz degilsin canim geçen bagiriyor ben de mutlaktayım ne.oldu diye.korkarak.geldim kumandayi uzatirmisin dedi kafasina caktim.kumandayi
Haketmiş :) bunlar fazla ilgiden şimdiye dek çok üstüne düştüm yapacak birseyim yoktu hep onla uğraştım kesin bunalıma girecekler çocuklar doğunca başlar artık benle ilgilenmiyon artık sevmiyon diye :) şimdiden tembihliyom sakin çocuklarını kıskanma saçma düşüncelere düşme diye alıştırmaya çalışıyorum zamanında kötü alıştırdım ama yapacak bisi yok oda yeni duruma alismak zorunda

kızlar ramazanda nasıl yapmayı düşüyorsunuz? tutabilir miyiz acaba?
Maalesef tutamayacagim..belki fiziksel dayanirim bilemiyorum ama bebege kiyamiyorum. Onun tam buyume doneminde oruc riskini goze alamam..avrupada iftar bide saat 8 bucuk filan gibi olacak galiba.

Ilk gün; kadir gecesi gunu ve son gun dusunuyorum niyetim var tutmaya ama:)

Bir de.o.kısım var haa kesin.depresyona girerler zuhahaha

Ben son haftalarda iyice cozutup 3 er kilo alırım en az her aydan

Ben mi acayibim acaba . Dogum bitti ne sarkan gobegim vardi ne baska bisi. Kim korkutuyor sizleriiiii... 30-35kg alirsan o ayri sanirim..
Bir tanıdığım tam 30 kilo almış. Şimdi doğum yaptı ve incecik doğum yapalıda en fazla 8 9 ay olmuştur. O yüzden takılmayalım kızlar verilir kilolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…