2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sen misin 9 kilo alan, 40 beden böyle dapdar olur iste. ay sinirlerim bozuldu güzelim elbise fazla dar geldi yaa. Isten eve gelince en sevdigim sey siparis verdigim seylerin geldigini görmek, ama sevinemedim su anda yani. üfff siparisi geri gönder yenisini siparis et bi ton is varya

Ama elbise nefis bence dimi kizlar ahaha..
topshop sagolsun.

Canim ben subatta almistm sanirm baya oldu tesadufen gorup aldm yari yariya indirimliydi demek ki gecen sezonmus

Bir tanıdığım tam 30 kilo almış. Şimdi doğum yaptı ve incecik doğum yapalıda en fazla 8 9 ay olmuştur. O yüzden takılmayalım kızlar verilir kilolar :))
ayni fikirdeyim. dert etmeye gerek yok
dogum sonrasi giyersin cnm.

Erkek mi annesi ayy cok tatlı gobusun

Yaa masallah, gerçekten motive edici oldu o kadar kisa surede tasinmaniz hem de bebekle. Ben de merakli bir kediyle tasinma mucadelesi veriyorum kolilerin içine giriyor ben cikartiyorum o bi daha giriyor çilginnnn tesekkur ederim

Evet hem odayi hem icinde ne oldugunu yaziyorum kucuk olarak. Superman im kocamla bu işin ustesinden gelicez insallah
Hepiniz sagolun kizlar

Ayy nasil tombik bi gobek yaa ben de istiyorumm benim kizim minnos bir gobek yaptirdi annesine

dogum sonrasi giyersin cnm.
Acaba öyle mi yapsam hakkaten, ben bunu en az bir ay giyerim su anda, sonrada saklasam dogum sonrasina dimi?

Erkek mi annesi ayy cok tatlı gobusun
evettt, ve karnimin cok büyük oldugunun da ayrica farkindayim. en az 6 bucuk 7 aylik gibiyim Allah yardimcim olsun gercekten ahaha..

Ayy nasil tombik bi gobek yaa ben de istiyorumm benim kizim minnos bir gobek yaptirdi annesine
hahah dur hemen istemeee birbucuk ay sonra filan iste!!

Elbise çok çekici amma göbüşsüz giyilmesi lazım.. Maşallah ben de senden halliceyim

bu suan kı halın mı kendımı atsam sasarsın dumduzum hamıle oldugum bellı bıle degıl Oyle olmasıda kotu

Kızlar bugün detayli da doktor bebegin eşi çok aşağıda kanaman olabilir dedi dogumda normal dogum olmayabilir dedi bir de sağ uterin arterde direnç varmış 2 günde bir tansiyon baktır dedi
Hmm.. İnşallah hiç bişeycik de olmaz sağlıkla büyüsün bebiş vakitlice gelsin inşallah normal sezeryan farketmez yaa tansiyon için de dikkat et kontrol ettir Bi için rahatlasın

Elbise çok çekici amma göbüşsüz giyilmesi lazım.. Maşallah ben de senden halliceyim
yahu elbise maternity koleksiyonundan amaaaaa üff yaa. tam tarzim. gobuslu bile giyilir gibi, tarzima uygun. ay aksam esim geldiginde bide ona sorayim bari.
e hadi fotonu görelim benden hallice halini haha!

bu suan kı halın mı kendımı atsam sasarsın dumduzum hamıle oldugum bellı bıle degıl Oyle olmasıda kotu
tam olarak 45 dk önceki halim haha..Aksam yemegim bi hamburger, cheesburger, patates kizartmasi, chickennuggets ve kolaydi. Karnim ondan daha cok cikmis olabilir mi?

e hadi at senin gobeginide görelim yahu!!

Kızlar bugün detayli da doktor bebegin eşi çok aşağıda kanaman olabilir dedi dogumda normal dogum olmayabilir dedi bir de sağ uterin arterde direnç varmış 2 günde bir tansiyon baktır dedi
Plesanta doğum kanalinin onunde olursa evet normal doğum zor. Alttan muayne de yapamazlar plesanta orda olunca.
Ama bunu düşünme. Herkes vajinal doğum yapacak diye bir şey yok. Üstüne onun büyümesi yeterli olsun da gerisi boş.

Bu da benim göbüsum güzel anneler 1.67 boy 1
çok büyük diye bişey yok canım naif orantılı vucudn masallah. En sevilir zamanmz şimdi bence sev o gobusu

Bu da benim göbüsum güzel anneler 1.67 boy 82 kg saglk ocagi ölçümlerine göre.
çok büyük diye bişey yok canım naif orantılı vucudn masallah. En sevilir zamanmz şimdi bence sev o gobusu

Eklentiler

• 20190416_194735.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 88
Size stok icin zararsiz iki seçenek

Tanesi 15kurus

Tanesi 10kurus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…