2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
uni baby i tercih ederim

Eki Görüntüle 2259263 Bende hamıleyım ıste neden cıkmadı anlamadm ya sızı görünce bende mı garıplık var.suan kı halım yemek yemıs
Masallah nasil mütevazi bi gobek o öyleee! Bebek iyi buyuyosa napican koca göbegi, yahu egilmek gittikce zorlasiyo artik! Saglikla gelsin insallah minigin!

İşlemeyen kişi sayısı baya bi azaldı bu ara
bende kayınvalide değilde onun ayarında elti var bilendiğim sayılıyor mu o:) daha şimdiden sütün olacak mı bakalım, normal doğuracak mısın bakalım diye psikolojimi bozmaya başladı. şu ara görüşmüyorum
[/QUOTE]
Elticiklerle 4 aydır görüşmüyorum Kafam çok iyi valla en iyisi uzak durmak sürekli kendileriyle kıyaslıyorlar hiç çekilmiyor cidden

Bence senin iç karnın geniş çok daha iyi ya çatlamazsın işte kolay kolay.. Benim göbek son ayda inanılmaz büyüyo
Ben daha once catladıgım ıcın catlamam galıba 14 yasında kortızon kullandım rahatsızlıgım vardı o zaman cok guzel catladm. Herkes oyle dıyor az kılo aldm bırde ondam cıkmadı galıba. Daha son ay tecrubem olmadı ama bırden de cıkabılır

Cok tatlisiniz masallah
Ama;
kendi karnimi cok kotu hissettiriyosunuz vallahi. lutfen en az benim boyda bi göbek gorebilir miyim??
Benimki uzaktan çekildi diye herhalde yoksam yusyuvarlak saklamak mümkün değil ama sen de kola bile içmişsin iyice şişirmiştir seni hayatım

Küçük göbüşlü çok hamile gördüm rahatsın işte daha ne ben şimdiden eğilince falan sıkışıyor garibim zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…