Üzerimdeki xl hamile.tunigi zuhahaha arkadan kıstırarak daralttim ama.fotoda kucuk.cikmis normalde daha büyük 7 kg hakkini veriyor masallah
Eki Görüntüle 2259270
Kiz kemiklerim.sayiliyordu benim.oncedenAA benim normal göbekli halim gibisin maşallah..
Desene daha yeni normale dönmüşsünKiz kemiklerim.sayiliyordu benim.oncedenbunyeye ters geliyor suan sanki balina gibiyim
yok yavrum. gayet guzel karnin..Ayy yusyuvarlak yine de teşekkürler canım
ama minnos iste ne guzelÜzerimdeki xl hamile.tunigi zuhahaha arkadan kıstırarak daralttim ama.fotoda kucuk.cikmis normalde daha büyük 7 kg hakkini veriyor masallah
Eki Görüntüle 2259270
Çok tatlıı maşallahyok yavrum. gayet guzel karnin..
ama minnos iste ne guzel
benim boy 1.68cm. kg 69kg suan...
Eki Görüntüle 2259272
Hamilelikten önce kola icmeyen ben simdi asagi yukari haftada bir dikiyorum kafaya bi zero. Cok fena cok.Benimki uzaktan çekildi diye herhalde yoksam yusyuvarlak saklamak mümkün değil ama sen de kola bile içmişsin iyice şişirmiştir seni hayatım
Kiz kola icmesene senHamilelikten önce kola icmeyen ben simdi asagi yukari haftada bir dikiyorum kafaya bi zero. Cok fena cok.
Saka maka yok sizin karinlar masallah cok tatli olmasi gerektigi gibi. Beni goren herkesin ‘yahu masallah ne kadar cikmis karnin’ dedigi kadar var yani
hahaha ay icmeyim dimi. zero iciyorum ama?Kiz kola icmesene sensenin ic rahmin dardir canım olabilir gayet normal bakalim 10 gun sonra bizimkiler ne.olcak masallah bebisin saglikli gerisi.bos
Çılgın ya doktoruna sor.dicem.kesin izin verir hahahahahaha ay icmeyim dimi. zero iciyorum ama?
bana kendimi lutfen kotu hissettirme yahu nolcak bi kolayla.
Tamm canm büyük ihtimalle kaldırmışlar o zamanCanim ben subatta almistm sanirm baya oldu tesadufen gorup aldm yari yariya indirimliydi demek ki gecen sezonmus
Ayy çok tatlı olmuşsun yaSen misin 9 kilo alan, 40 beden böyle dapdar olur iste. ay sinirlerim bozuldu güzelim elbise fazla dar geldi yaa. Isten eve gelince en sevdigim sey siparis verdigim seylerin geldigini görmek, ama sevinemedim su anda yani. üfff siparisi geri gönder yenisini siparis et bi ton is varya
Ama elbise nefis bence dimi kizlar ahaha..
topshop sagolsun.
Eki Görüntüle 2259249
Yaa çok güzelmiş tekrar gelirmiki?Eki Görüntüle 2259017 Eki Görüntüle 2259018 Bende buna bakıyordum bugün bu hoşuma gitti normal de de.giyilebilir diye düşündüm ama.malesef tükenmiş.
Besigi ve sifonyeri ikeadan begenmistim bende canim benim begendigim 4 cekmeceli buna cok benziyor..7. Ay bir gelseydi ozaman alacagim hepsiniCute2019 bence bu ikea kullen sifonyer
Yatak Odaları | Komodin ve Şifonyerler | Şifonyerler | IKEA Türkiye
Yatak odanızda depolama alanı sunan şifonyer modelleri kolay alışveriş imkanıyla www.IKEA.com.tr'de!m.ikea.com.tr
masallah nasil kibar ve minnos bisey senin gobek! Saglikla gelsin bebisin insallah cok hossunnn!Üzerimdeki xl hamile.tunigi zuhahaha arkadan kıstırarak daralttim ama.fotoda kucuk.cikmis normalde daha büyük 7 kg hakkini veriyor masallah
Eki Görüntüle 2259270
Aaah sende cok hos olmussun masallah kiskibarsin! Allah saglikla kavustursun. Ay ama beni depresyona soktunuz valla.yok yavrum. gayet guzel karnin..
ama minnos iste ne guzel
benim boy 1.68cm. kg 69kg suan...
Eki Görüntüle 2259272
Ahahah haftaya gidicem sorcam ahahaha kesin izin verir; ‘vucudunu dinle’ der ahahah. Ay saka maka kizabilir. Sormayim bosver ahaha..Çılgın ya doktoruna sor.dicem.kesin izin verir hahaha
selulitli gibi cikmis diyo bide, yahu tatlim haytimda selulitsiz oldugumu hatirlamadigim icin ne desem bilemedim ona ahah!Ayy çok tatlı olmuşsun yavalla ben bugün LCW de beyaz bir pantolon deneyeyim dedim ağlayacaktım dizlerimden yukarısı bir garip ya uzun zamandır kendime aynada bakmamışım galiba. Baldırlarım selülitli gibi şişmiş. Çok kötü.
Senin elbise Bide yılan deseni gibi . Hani küçük prens diyor ya boa yılanı çizdim diyeo geldi aklıma
Canim hastaneye gelen olmasada ilk gunler evde aileler komsular falan ugrar soyle rahat edilcek alti sort olmayan birseyler istiyorum bendeBen de @peridrol84 ’ün aldığı gibi önü düğmelilerden almak istiyorum onlara bakıyorum ama hastanede giyilmez mi bunlar? Şortlusu değil de altı uzun pijamalı olanlar mesela? Gecelik mi giymemiz daha iyi olur? Kafam karıştı benim şimdi hastanede ne giycem benbizim memlekette hastaneye ziyarete gelmez kimse çocuk biraz ele avuca gelince eve gelirler o yüzden hastaneye de özenesim yok zaten keşke hemen eve gidebilsem hiç istemiyorum hastanede kalmayı
masallah nasil kibar ve minnos bisey senin gobek! Saglikla gelsin bebisin insallah cok hossunnn!
Aaah sende cok hos olmussun masallah kiskibarsin! Allah saglikla kavustursun. Ay ama beni depresyona soktunuz valla.
Ahahah haftaya gidicem sorcam ahahaha kesin izin verir; ‘vucudunu dinle’ der ahahah. Ay saka maka kizabilir. Sormayim bosver ahaha..
selulitli gibi cikmis diyo bide, yahu tatlim haytimda selulitsiz oldugumu hatirlamadigim icin ne desem bilemedim ona ahah!
Hangi kucuk prens ne diyo bilemedim ama elbisem güzel dimi yaa? Ofislik diye siparis verdim en fazla 1 ay giyilir buda. Bilmiyorum naapsam. Esimin fikrine göre geri göndericem yada giiycem artik. Bi beden buyugunu siparis versem mi acaba..ama icindeki likra inanilmaz rahat.
ps; dizi reklama girince ütüme ara verdim, sizin yuzunuzden gaza geldim varyaaa! Calistim tum gun yorgundum yaa ben ne ütüsü üfff nefret ediyorum kendimden bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?