2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki uzaktan çekildi diye herhalde yoksam yusyuvarlak saklamak mümkün değil ama sen de kola bile içmişsin iyice şişirmiştir seni hayatım
Hamilelikten önce kola icmeyen ben simdi asagi yukari haftada bir dikiyorum kafaya bi zero. Cok fena cok.
Saka maka yok sizin karinlar masallah cok tatli olmasi gerektigi gibi. Beni goren herkesin ‘yahu masallah ne kadar cikmis karnin’ dedigi kadar var yani

Kiz kola icmesene sen senin ic rahmin dardir canım olabilir gayet normal bakalim 10 gun sonra bizimkiler ne.olcak masallah bebisin saglikli gerisi.bos

Camasirlari toplayim yenilerini makineye atayim diye kalktim ki kocam camasirlari sabah toplayip gitmis ise, yerim onu ben. Bende makineye camasir atip ütü yapayim bari. Harekette bereket var misali, hazir kocam gec gelecek rahat rahat dizimi izleyip ütümü bitireyip. Sizin göbekleri gördükten sonra yerleride silerim birazdan bu gidisle...

Ayy çok tatlı olmuşsun ya valla ben bugün LCW de beyaz bir pantolon deneyeyim dedim ağlayacaktım dizlerimden yukarısı bir garip ya uzun zamandır kendime aynada bakmamışım galiba. Baldırlarım selülitli gibi şişmiş. Çok kötü.
Senin elbise Bide yılan deseni gibi . Hani küçük prens diyor ya boa yılanı çizdim diye o geldi aklıma

Kızlarrr çok tatlı göbişleriniz maşallah bende başlangıç 54, sonra 49 a düştüm şimdide 56 kiloyum valla nasıl aldım bu kadar bende inanamıyorum bakalım doktor başlangıçtan mı sayıcak yoksa 49 dan mı öyleyse 7 kilo almış oluyorum

Bu da benim minnoş kızımla fotoğrafımm

Üzerimdeki xl hamile.tunigi zuhahaha arkadan kıstırarak daralttim ama.fotoda kucuk.cikmis normalde daha büyük 7 kg hakkini veriyor masallah
Eki Görüntüle 2259270
masallah nasil kibar ve minnos bisey senin gobek! Saglikla gelsin bebisin insallah cok hossunnn!

yok yavrum. gayet guzel karnin..

ama minnos iste ne guzel

benim boy 1.68cm. kg 69kg suan...

Eki Görüntüle 2259272
Aaah sende cok hos olmussun masallah kiskibarsin! Allah saglikla kavustursun. Ay ama beni depresyona soktunuz valla.

Çılgın ya doktoruna sor.dicem.kesin izin verir hahaha
Ahahah haftaya gidicem sorcam ahahaha kesin izin verir; ‘vucudunu dinle’ der ahahah. Ay saka maka kizabilir. Sormayim bosver ahaha..

selulitli gibi cikmis diyo bide, yahu tatlim haytimda selulitsiz oldugumu hatirlamadigim icin ne desem bilemedim ona ahah!
Hangi kucuk prens ne diyo bilemedim ama elbisem güzel dimi yaa? Ofislik diye siparis verdim en fazla 1 ay giyilir buda. Bilmiyorum naapsam. Esimin fikrine göre geri göndericem yada giiycem artik. Bi beden buyugunu siparis versem mi acaba..ama icindeki likra inanilmaz rahat.

ps; dizi reklama girince ütüme ara verdim, sizin yuzunuzden gaza geldim varyaaa! Calistim tum gun yorgundum yaa ben ne ütüsü üfff nefret ediyorum kendimden bazen.

Canim hastaneye gelen olmasada ilk gunler evde aileler komsular falan ugrar soyle rahat edilcek alti sort olmayan birseyler istiyorum bende

Ütünü bitiriyon işte daha ne ayy ben evde dura dura mayıştım Bi oğlumu okula götürürken hareketleniyorum yoksa full yatış çok tembelim ben bu hamilelikte yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…