2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gule gule giyin canım ben beyazdan korkuyorum yaa kan falan olur die renkkiler tercihim

Canm ya elbise çok güzel fakat rahat mısın içinde? Baya sarmalamış rahatsız etmesin karnını. Ben daha çok göğüs altından valonlaşan tarzlar giyiyorum. Küçük prens oğlumun çok sevdiği bir kitabın ismi. Ben de okudum gerçi de. Orda boa yılanı resmî çiziyor falan.
Valla bu kızların göbekler çok minnoş ben çekersem sabah çekeyim daha az şişik oluyor gece şişkinliğim artıyor

Üzerimdeki xl hamile.tunigi zuhahaha arkadan kıstırarak daralttim ama.fotoda kucuk.cikmis normalde daha büyük 7 kg hakkini veriyor masallah
Eki Görüntüle 2259270
Valla gerçekten maşAllahın var. Benim normalde de böyle bir göbeğim var dı zaten.
Geçen eczaneye gittim. Kız dedi ki sizin az kalmış ben de hamileyim ama benim daha 5 aylık.....
Ay öyle kötü oldum ki yok hemen hemen aynıyız dedim bakmadan çıktım

muazzam rahat, asiri esnek!

haaayir sayilmaz aksam at, hala göbegi benden büyük birinin fotosunu bekliyorum fena bozuldum hepinize valla.

Eki Görüntüle 2259263 Bende hamıleyım ıste neden cıkmadı anlamadm ya sızı görünce bende mı garıplık var.suan kı halım yemek yemıs
Benim gobiste seninkinden azıcık fazladır geçen gün komşunun misafiri varmış çağırdı gittim kadın duyunca 23. Haftalık ikiz hamileyim sürat düştü diyo problemli mi bebekler çok mu küçükler hiç belli olmuyorlar dedim yok normal haftasıyla orantılı gidiyor kadın diyo o zmn sorun bebeklerde değil sende biz 5 aylıkken kocaman oluyordu gobegimiz diyo :)

Bır yandan ıyı bır yandan kotu ınsan endılesıyor tabı bebısler ıyı gıttıdıgımde doktorda guzel dedı kılo alısın fılan. Bebıste ıyıymıs herkes bana sen evlenınce cok kılo alırsın hele hamılelıkte sısersın demıstı onları sımdılık yanıltım

muazzam rahat, asiri esnek!

haaayir sayilmaz aksam at, hala göbegi benden büyük birinin fotosunu bekliyorum fena bozuldum hepinize valla.
Tamm seni mi kırcam.

Elbise giysem daha belli olurdu Burada bile az çıkmış bence

Eklentiler

• D28EB52D-0550-4097-909E-1C89220E8EFF.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 90
Aynen bn de endiseleniyordum ama ayrıntılı ultrasyondan sonra biraz daha rahat etti içim ama şu 3-4 gündür günden güne fark etmeye başladı bundan sonra hızla sisicez sanırım:)

Göbüşlerinize maşallah kızlar
1,68 boy 67 kiloyum ben de
Evdeki tartıya göre 5 kilo. Doktora göre 3 kilo aldım. Benim iştah açılmadı. Bulantı olmadı hiç ama mide yanması başımın belası

Eklentiler

• 58C9686A-04E1-4DCE-892C-14C99AF6B36E.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…