2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
B
Boyuna posuna göbüşüne maşallah nasıl 1 kilo yaa maşallah bacım taktir tebriklerimi gönderiyorum

Gunaydinlarr
Aksam maskoya gittik dolap bakmaya ikea nin gozunu seveyim diyerek donduk o yuzdn bakamadim buralara gobek sov varmis hemen katilayim dedim
Maşallah şimdi daha belirgin ama ya yine de olması gereken sizin ki sanki bana baksana. Millete 5 aylık demeye utanıyorum 6 ay diyorum
Ahaha bende 6 diyorum asagisi kldirmiyo

Eklentiler

• 20190417_071219_HDR.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 89
  • 20190417_071154_HDR.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 79
Valla maşAllahın var gayet fit hamilesin. Benim bacaklarım çok şişti
Gel yamacıma seninde en az 6 ay var hiçç şeaapmaa

Valla maşAllahın var gayet fit hamilesin. Benim bacaklarım çok şişti

Gel yamacıma seninde en az 6 ay var hiçç şeaapmaa

Teşekkür ederim tatlım fitliğimi progestan fitillerine ve iğnelerine borçluyum sanırım yata yata bu kadar oldu. Ben ki hamile kalmadan 2 yıl önce 43 kiloydum. Millet kilo verir hamile kalmadan önce ben 20 -21 kilo aldım sanırım şimdi ondan kilo almıyorum. 3 kilo ile 5. Aya geldik. Ama potansiyelim var son aylarda görüşelim

bebek odası ne zaman alınmalı acaba. Daha erken sanırım, 8. ay da geç mi olur? yorumları alabilir miyim? alan var mı?
8 ayda geç olur. zaten hemen teslim etmiyorlar genelde. ve havalandırmak gerekiyor. boya kokusu çıksın diye. yok öyle boya kullanıyoruz yok böyle boya demesinler hepsi kokuyor. ankara sitelerde her bebek mobilyacısını gezdim hepsi kokuyor.

kızlar ramazanda nasıl yapmayı düşüyorsunuz? tutabilir miyiz acaba?
benim annem ebeydi. emekli oldu. her zaman söyler hamile oruçlu hastalar nst ye gelirlerdi der. nstleri hep kötü çıkardı bebeğin kalp atışları kötü çıkardı der. ben tutulmaması gerektiğini düşünüyorum.

iki sene evvel oğluma alırken 150 civarıydı. kızıma e bebekten aldım bir takım 175 tl. bebek elbiseleri gerçekten pahalı. oğluma 3 parça eşya alıyorum kasada ödediğim para 200 den aşağı düşmüyor.

ya benim kedim erkek biraz asi oluyorlar ama koku bırakmadı hiç. ama tabi minnoş bir pisicik de değil. atarlı çocuğum.

Valla ağzına kürekle vurmak istedgm insanlar oluyor ya ne demek problemli mi densiz şey böyle soru sorulur mu anneye sen hiç canını skma böyle laflara bizim ikizlerimz gayet de sağlıklı . Arkdsm ikizlere hamile iken 5 kilo almsti gayet sağlıklı dogdular.
Herkesin bedeni kilosu vücut yapısı farklı benim 3 hafta öncesine kadar hiç yoktu birden cıktı ki şuan danışmanlga geldigm kurumda henüz kimse anlamadı hamile oldgmu mesela.

Kızlar herkese günaydın göbüşlerinizede maşallah benimki henüz o kadar çıkmadı :) kayınvalidemle alışverişe çıktık hastane çıkışını aldık civilde 50 tl idi organik pamuktan üretilmiş sizede fikir olur. Dedeside gezdiği yerlerden bişey alır mutlaka oda banyo seti aldı internette 145 tl e bebekte 109 tl kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-17-09-52-59.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2019-04-17-09-52-55.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2019-04-17-09-57-31-1.webp
    16 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…