Göbüşlerinize maşallah kızlar
1,68 boy 67 kiloyum ben de
Evdeki tartıya göre 5 kilo. Doktora göre 3 kilo aldım. Benim iştah açılmadı. Bulantı olmadı hiç ama mide yanması başımın belası
Ayy maşallah göbüşler paylaşılmış Buda ben ve oğluşum 1.80 boy 81kg +1 kilodayım henüz. Bir kilo ile göbek göğüs büyüten bir ben varım herhalde, onunda yarım kilosu bebe
Ayy maşallah göbüşler paylaşılmış☺ Buda ben ve oğluşum❤ 1.80 boy 81kg +1 kilodayım henüz. Bir kilo ile göbek göğüs büyüten bir ben varım herhalde, onunda yarım kilosu bebe❤Eki Görüntüle 2259341
Göbüşlerinize maşallah kızlar
1,68 boy 67 kiloyum ben de
Evdeki tartıya göre 5 kilo. Doktora göre 3 kilo aldım. Benim iştah açılmadı. Bulantı olmadı hiç ama mide yanması başımın belası
Ayy maşallah göbüşler paylaşılmış☺ Buda ben ve oğluşum❤ 1.80 boy 81kg +1 kilodayım henüz. Bir kilo ile göbek göğüs büyüten bir ben varım herhalde, onunda yarım kilosu bebe❤Eki Görüntüle 2259341
MaşAllah canm boyumdan 10 kilo fazlam var benim . 1 kiloya o göbek o göğüs şanslısın valla
Gunaydinlarr
Aksam maskoya gittik dolap bakmaya ikea nin gozunu seveyim diyerek donduk o yuzdn bakamadim buralara gobek sov varmis hemen katilayim dedim
Teşekkür ederim tatlım fitliğimi progestan fitillerine ve iğnelerine borçluyum sanırım yata yata bu kadar oldu. Ben ki hamile kalmadan 2 yıl önce 43 kiloydum. Millet kilo verir hamile kalmadan önce ben 20 -21 kilo aldım sanırım şimdi ondan kilo almıyorum. 3 kilo ile 5. Aya geldik. Ama potansiyelim var son aylarda görüşelim
Zzhrazynep
30.cüzden 4 sayfa okudum kandil günü biraz daha okuyabilirim ama siz duayı erken yaparsanız gündüz yani sıkıntı olabilir. ben ancak cocukları uyutunca okuyabiliyorum canım
8 ayda geç olur. zaten hemen teslim etmiyorlar genelde. ve havalandırmak gerekiyor. boya kokusu çıksın diye. yok öyle boya kullanıyoruz yok böyle boya demesinler hepsi kokuyor. ankara sitelerde her bebek mobilyacısını gezdim hepsi kokuyor.
benim annem ebeydi. emekli oldu. her zaman söyler hamile oruçlu hastalar nst ye gelirlerdi der. nstleri hep kötü çıkardı bebeğin kalp atışları kötü çıkardı der. ben tutulmaması gerektiğini düşünüyorum.
Bir de dün akşam eşimle hastane çıkışı bakalım dedik. Oğlumda İdil baby kullanmış memnun kalmıştım. Şimdi fiyatları uçmuş inanamadım 10 lu setler 200-300 arası. Bir de baby mall ın star modelini beğendim 20 li bir seti vardı havlusu battaniyesi çok güzeldi 390 tl dedi. Ya bilmiyorum bunlar çok pahalı değil mi sizce de? Bana mı öyle geliyor? İnternetten baby mall biraz daha uygun 10 lü takımı 150 tl. Biraz daha bekleyeyim bakalım görümcem de bebeğe bir şeylerde alcam diyordu.
iki sene evvel oğluma alırken 150 civarıydı. kızıma e bebekten aldım bir takım 175 tl. bebek elbiseleri gerçekten pahalı. oğluma 3 parça eşya alıyorum kasada ödediğim para 200 den aşağı düşmüyor.
Erkek kedi alma bacım, bu hayvanların erkeği tuhaf oluyor. Koku bırakma huyları var. Milyon liraya çanta mont al kedin gelsin üstüne koku bıraksın. Al çöpe at. O koku asla çıkmıyor, asla. Tavsiye etmiyorum
Benim gobiste seninkinden azıcık fazladır geçen gün komşunun misafiri varmış çağırdı gittim kadın duyunca 23. Haftalık ikiz hamileyim sürat düştü diyo problemli mi bebekler çok mu küçükler hiç belli olmuyorlar dedim yok normal haftasıyla orantılı gidiyor kadın diyo o zmn sorun bebeklerde değil sende biz 5 aylıkken kocaman oluyordu gobegimiz diyo :)
Valla ağzına kürekle vurmak istedgm insanlar oluyor ya ne demek problemli mi densiz şey böyle soru sorulur mu anneye sen hiç canını skma böyle laflara bizim ikizlerimz gayet de sağlıklı . Arkdsm ikizlere hamile iken 5 kilo almsti gayet sağlıklı dogdular.
Herkesin bedeni kilosu vücut yapısı farklı benim 3 hafta öncesine kadar hiç yoktu birden cıktı ki şuan danışmanlga geldigm kurumda henüz kimse anlamadı hamile oldgmu mesela.
Kızlar herkese günaydın göbüşlerinizede maşallah benimki henüz o kadar çıkmadı :) kayınvalidemle alışverişe çıktık hastane çıkışını aldık civilde 50 tl idi organik pamuktan üretilmiş sizede fikir olur. Dedeside gezdiği yerlerden bişey alır mutlaka oda banyo seti aldı internette 145 tl e bebekte 109 tl kızlar