2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gunaydin anneler
biz bugun doktora gittik 630 gr olmuş benim paşam. Yüzünü gostermedi yüzü karnima dönüktü. Doktor hersey iyi dedi. bebegin duruşu tersti duzelmis. kendini bol bol kremle dedi. en az 50 faktör gunes kremi kullan hamilelik lekesi olabilirmis gunesten dolayi. Seker yuklemesine gerek görmedi.insulin direncim iyi çıktığından dolayi. kalsiyum verdi. haftada en az 1 kere muz ye dedi.kilom icin de gayet iyi dedi.

Günaydın hanımlar. Göbekler aşırı tatlı

Haftada en az bir kere muz demiş, muz benim resmen temel gıda maddem Her gün bir tane yiyor bile olabilirim. Yemesem mi o kadar acaba?

Günaydın hanımlar. Göbekler aşırı tatlı

Haftada en az bir kere muz demiş, muz benim resmen temel gıda maddem Her gün bir tane yiyor bile olabilirim. Yemesem mi o kadar acaba?
bebekler artik anneyi sömürmeye basliyormus o nedenle en az 1 tane ye dedi zaten cok faydaliymis. yiyen varsa aynen devam etsin.

Ben muZdan kasardan nefret ederim ya ben napcam

Kostebekpasta gune vurursak rekor yine ben de aramiza hosgeldin sinemist57 gozun aydin canim masallah
pratik45 valla cok.rahat ben de cikarmiyorum aynisinin defacto modeli var bir de giyiyorum surekli.miss

Son düzenleme:
lcw taytı can simidim dışarda da evde de 2 tane aldım.
ya hamile elbiselerine çok özeniyorum ama tontişlikten ötürü bacaklarım sürtecek giyemicem sıcaklarda (( taytla biter bu hamilelik..

Kızlar peki sizde de kalça ağrıları falan başladı mı yoksa bende erken mi oldu biraz? Bazen kanepeden ilk kalktığımda babanne gibi yürüyorum.
Ben sola yatarak uyuyorum.zorunlu istemesemde doktor.oyle.soyledi gece bir kramp sag bacagima ama yok.boyle.bir ağrı.mahvoldum.ya sabaha kadar agridi yastik.koydum.bacak.arama.nafile bas agrisi var bide bugun miss miss bel sirt bacak agrilarim.bir .haftadir baya fazlalasti mg ilaci.da.kullaniyorum.anlamadim ca artirmak.lazim.yogurt sut.kefir
afroditi gobek.seklinden.anladim o yuzden.yayvan duruyor kiz yayvan derler ya erkekler.topik benim.topum var

bebekler artik anneyi sömürmeye basliyormus o nedenle en az 1 tane ye dedi zaten cok faydaliymis. yiyen varsa aynen devam etsin.
ben ilk zamanlar resmen tek öğünüm muzdu diyebilirim. bulantıma ondan iyi gelen birşey bulamamıştım evde maymun besler gibi stok yapardık :) ama bu ara pek yiyemiyorum bebeğe kilo aldırıyor ve faydalıysa yiyeyim tekrardan :)

lcw taytı can simidim dışarda da evde de 2 tane aldım.
ya hamile elbiselerine çok özeniyorum ama tontişlikten ötürü bacaklarım sürtecek giyemicem sıcaklarda (( taytla biter bu hamilelik..
Genis efil.efil olanlar var ondan.giyersin.abartma ya

Evet sırt da çok fena.

evet sırt omuzlar.. yüz üstü ve sırt üstü dönememek rahat rahat gerinememekten tutuluyo :/ valla her akşam ovduruyorum kendimi eşime. ayağımı bacağımı sırtımı.. ağrımasa da istiyorum. şımarıklığın dibine vurdm size de tavsiye ederim. masaj çok iyi geliyo

Kızlar peki sizde de kalça ağrıları falan başladı mı yoksa bende erken mi oldu biraz? Bazen kanepeden ilk kalktığımda babanne gibi yürüyorum.
Memleketın nasıl bılmem ama guneslı hava yurumen lazm canm. Ben bazen kalkınca kalcam yerınden cıkmıs gıbı agrıyordu dısarda yürüdükce attm hatta gecelerı rahat yatmaya basladm. Malesef cok gunes gormeyen bır ıldeyız ama bırazcık gunes olsa yuruyorum hatta yandm bıle bes saat resmen oturdum gunesın karsısında. Her gıttıgımde doktorum onerıyor guneste yuru dıye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…