2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Genis efil.efil olanlar var ondan.giyersin.abartma ya

senin hiç bacakların birbirine sürtüp pişik oldun mu acaba hahah :)) elbise ne kadar geniş olsa da bacaklar kalın olunca yürürken birbirine sürtüyo bacım deodorant fln sürmek işe yarayabilir belki şansımı denicem

bir yayvan olmayan göbeğim vardı onu da benm kız halletti sağolsun:) sadece sola yatmak zorunda değilsin ben çoğunlukla sağa yatıyorum mesela arada dön sağa sola. krampların çoğalırsa günde 2 tane magnezyum içebilirsin demişti doktorum. ayrıca bol su iç, bacaklarına masaj yaptır aksamları, muz ve yğurt bol bol ye iyi gelecektir.

boxer giyiyorum öyle durumlarda:) hiç ince bacağım olmadı çünkü, elbise severim:)

Ben de evin hemen yakınında bir spor salonunda yarım saat koşu bandında hafif yürüyüş-yarım saat yüzme egzersizleri yapıyorum ama haftada ancak 2 kez falan. İş olmasa en az 4 gün giderdim ama çıkışlarda çok üşeniyorum valla. Öğle araları falan da yürüyebilirim aslında.

Evet abartılı pahalı bence de. Ya diyorum çocuğun giydiği haram yediği helaldir ama yine de dayanmıyorum, cicili kaliteli değişik olsun istiyorum.kaynamam oğlumda 6 sene önce 500 tl ile bir yığın hediye almıştı. Şimdi tadilat ve badana işleri var onlar bitsin daha çok odaklanacağım eşyalara. Bu arada indirimli ürün bulan alan olursa paylaşın lütfen fikir oluyor bizlere de.
Bir de bi arkadaş paylaşmıştı unuttum şimdi dinazorlu bir badi almıştı. HM miydi? Koton muydu?

daha önceden spor yapıyordun o zaman, çünkü ben daha önce yapmadığım için platese falan izin vermedi doktorum. sadece yürüyüş dedi

Aynısı aynısı
Başlamaz mı? Yatarkende ağırlıyor. Bir de kaburgalarımda batma başladı. Vücut resmen evrim geçiriyor.

Kızlar peki sizde de kalça ağrıları falan başladı mı yoksa bende erken mi oldu biraz? Bazen kanepeden ilk kalktığımda babanne gibi yürüyorum.

Aynen cnm densiz insan çok kulaklarımızı tıkayıp doktorlarımızı dinleyeceğiz su dönemde he deyip geçicek herkese ki canımız sıkılmasın elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum

sayfalar ucmus okuyacagim ...
sabah kontrol vardi. 22+4 bugun. guzel kizim 554 g olmus. boyu 29cm. uzun boylu olacak gibi diye konustuk doktorla. rahimde kanama hic kalmamis. rahim agzi kapaliymis. hepsine karin ultrasonu ile bakarak dedi. ev supurmen kesin yasak dedi yine. pihtilasmamdan dolayi hep riskli gruptaymisim . cikamadim bi oradan.. hersey yolunda giderse 38+1/2 yada 3 te alacagim dedi. yani 5-6-7 agustostan birinde. 6 haftada 1.5 kg almisim. ayda 1 kg ile gidiyorum. memnun oldu dr.
diger sorduklarimi yazayim. sizlerle konustugumuz ortak sorunlarimjz...
●ayak tabanlarimin gece yanmasi magnezyum eksikliginden olabilirmis. magnezyum verdi.
●kalcamdaki legen kemigi agrisi ve kitlenmesi icin de magnezyum gerekliymis.
●kan sulandirici igne icin en sevdigim yer gobek deligi etrafi. ama kol ya da bacaktan da yapman da sakinca yok dedi.
●meme ucu catlamasi icin bepanten vs krem surebilirsin ama sakin masaj yapma. erken dogumu tetikleme riskinden dedi.
●kardesim evlenecek. gelin hamamini sordum. izin vermiyoruz biz. gitmezsen iyi olur dedi.

simdilik bu kadar bakalim.

Hayırlı olsun sağlıkla kullansın bebiş

maşallah prensese:) ilk bebekte sezeryanmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…