giyersinnnn. gebeler icin uzun pacali ic camasiri var... onunla bacaklarin hic surtmez birbirine.lcw taytı can simidim dışarda da evde de2 tane aldım.
ya hamile elbiselerine çok özeniyorum ama tontişlikten ötürü bacaklarım sürtecek giyemicem sıcaklarda(( taytla biter bu hamilelik..
gecmjs olsun cnm.Günaydın kızlar göbüsler çok tatlı maşallah hepinize ben kaç gündür hastaydım hala öksürüğüm var geçer insallah:) bende birazdan foto atarim
evet cnm. cati darligindan normal dogum kismet olmadi. o yuzdem bu kez de sezeryan.maşallah prensese:) ilk bebekte sezeryanmıydı?
Sağol kuzm bendede pıhtılaşma var doktra sordum normal doğum olabilir öncesinden iğneyi kescez zaten dedi ama nasl hesaplical 1 ay oncedenmi kescek bilemedim :)giyersinnnn. gebeler icin uzun pacali ic camasiri var... onunla bacaklarin hic surtmez birbirine.
gecmjs olsun cnm.
evet cnm. cati darligindan normal dogum kismet olmadi. o yuzdem bu kez de sezeryan.
. zaten pihtilasmam var diye riske de atmak istemiyorlar... igneyi kesme gunumu rahat ayarliyorlar bu sekilde.
Yürümek de önemlı ama güneste yürümek daha önemlıBen de evin hemen yakınında bir spor salonunda yarım saat koşu bandında hafif yürüyüş-yarım saat yüzme egzersizleri yapıyorum ama haftada ancak 2 kez falan. İş olmasa en az 4 gün giderdim ama çıkışlarda çok üşeniyorum valla. Öğle araları falan da yürüyebilirim aslında.
Aynen cok rahat tayt gibisi yok zatntutkuu85 kotondu alan arkadas kimdi.hatirlamiyorum.ama
B bebegim-gel ayni tayttan.ben de de var cok.rahatlar
R Rzg14 oooooo masallah nankor.degil.beben hakkini vermis kilolarin masallah hadi bakalim gecmis olsun
MaşAllah canm çok güzel büyümüş kızın. Gözünaydın. Bizim de yarın akşam kontrol var.sayfalar ucmus okuyacagim...
sabah kontrol vardi. 22+4 bugun. guzel kizim 554 g olmus. boyu 29cm. uzun boylu olacak gibi diye konustuk doktorla. rahimde kanama hic kalmamis. rahim agzi kapaliymis. hepsine karin ultrasonu ile bakarak dedi. ev supurmen kesin yasak dedi yine. pihtilasmamdan dolayi hep riskli gruptaymisim. cikamadim bi oradan.. hersey yolunda giderse 38+1/2 yada 3 te alacagim dedi. yani 5-6-7 agustostan birinde. 6 haftada 1.5 kg almisim. ayda 1 kg ile gidiyorum. memnun oldu dr.
diger sorduklarimi yazayim. sizlerle konustugumuz ortak sorunlarimjz...
●ayak tabanlarimin gece yanmasi magnezyum eksikliginden olabilirmis. magnezyum verdi.
●kalcamdaki legen kemigi agrisi ve kitlenmesi icin de magnezyum gerekliymis.
●kan sulandirici igne icin en sevdigim yer gobek deligi etrafi. ama kol ya da bacaktan da yapman da sakinca yok dedi.
●meme ucu catlamasi icin bepanten vs krem surebilirsin ama sakin masaj yapma. erken dogumu tetikleme riskinden dedi.
●kardesim evlenecek. gelin hamamini sordum. izin vermiyoruz biz. gitmezsen iyi olur dedi.
simdilik bu kadar bakalim.
Canım merhaba naptınız herşey yolundamiAmiiin inşallah bugun bende bunlari duyunca cok uzüldüm birde burun kemigi kucuk dedi down sendromu riski yuksek oluyormus amniyosentez onerdi ama yaptirmayacagım Allah büyük dua edelim bol bol zor bu sürecler gercekten bugun sabahtan bu saate üzüntüden başım ağrıyor..Bu arada benim bebegim bugun 19 hafta 5 günlükdü boyu 21cm 285gr ağırlığında haftasıyla uyumlu dedi şimdilik bir gerilik yok gelisiminde dedi diğer organlarda da bir sıkıntı yok dedi bu arada benimde kızım olacak
1 ay once kesmez cnm. muhtemelen nts de sanci vs cikarsa ya da rahimde acilma varsa vs ancak o zaman kesebilir. bazilari hic kesmiyor. hatta dogum sonrasi da devam ettiriyor.Sağol kuzm bendede pıhtılaşma var doktra sordum normal doğum olabilir öncesinden iğneyi kescez zaten dedi ama nasl hesaplical 1 ay oncedenmi kescek bilemedim :)
saol cnm.tutkuu85 kotondu alan arkadas kimdi.hatirlamiyorum.ama
B bebegim-gel ayni tayttan.ben de de var cok.rahatlar
R Rzg14 oooooo masallah nankor.degil.beben hakkini vermis kilolarin masallah hadi bakalim gecmis olsun
saol cnm. oglum ruzgar kizim yagmurMaşAllah canm çok güzel büyümüş kızın. Gözünaydın. Bizim de yarın akşam kontrol var.
İsim düşündünüz mü kıza?
e ben dedim sanaBen okeyim taamm mi tam olmusum zuhaaha gidiyim.yemek.yiyim.kimse bana sisko demesin yahuuu
Ben dun aksam dedimki ,hamilelik uygulamamda,babası belki onunla konusmayı deneyebilir ,isitme duyusu artk cok hassas yazıyor dedim.Sen.neden.boyle donsun tepkisizsin diye kiziyorum Babalık kucaga alinca baslarmis senin kadar bag aramizda henuz kurulmadi diyor kizincaama hakkini yemiyim yeme.icme konusunda herseyi.aliyor zorla yediriyor dinlen birak.is yapma dikkat edin.kendinize modunda
Ben okeyim taamm mi tam olmusum zuhaaha gidiyim.yemek.yiyim.kimse bana sisko demesin yahuuu
İyi bari, üst sınırlarda da olsa ben de olması gereken kadar olmuşumBen okeyim taamm mi tam olmusum zuhaaha gidiyim.yemek.yiyim.kimse bana sisko demesin yahuuu
Canim merhaba suan yaptigim birsey yok tek yaptigim bebegimin saglikli dogmasi icin dua etmek.down sendromu riskini takmiyorum artik sadece burunla belli olmuyormus sonucta benim burnumda minicik herkes sana cekmistir diyor.Kordonundaki damar eksikligine gelincede ona yapilacak birsey yokmus sanirim varsin 300-500 gr eksik dogsun dogumdan sonra iyi beslenirse hemen alirmis kilo.Kendimi böyle teselli ediyorum işte sen naptın canım?Canım merhaba naptınız herşey yolundami
sayfalar ucmus okuyacagim...
sabah kontrol vardi. 22+4 bugun. guzel kizim 554 g olmus. boyu 29cm. uzun boylu olacak gibi diye konustuk doktorla. rahimde kanama hic kalmamis. rahim agzi kapaliymis. hepsine karin ultrasonu ile bakarak dedi. ev supurmen kesin yasak dedi yine. pihtilasmamdan dolayi hep riskli gruptaymisim. cikamadim bi oradan.. hersey yolunda giderse 38+1/2 yada 3 te alacagim dedi. yani 5-6-7 agustostan birinde. 6 haftada 1.5 kg almisim. ayda 1 kg ile gidiyorum. memnun oldu dr.
diger sorduklarimi yazayim. sizlerle konustugumuz ortak sorunlarimjz...
●ayak tabanlarimin gece yanmasi magnezyum eksikliginden olabilirmis. magnezyum verdi.
●kalcamdaki legen kemigi agrisi ve kitlenmesi icin de magnezyum gerekliymis.
●kan sulandirici igne icin en sevdigim yer gobek deligi etrafi. ama kol ya da bacaktan da yapman da sakinca yok dedi.
●meme ucu catlamasi icin bepanten vs krem surebilirsin ama sakin masaj yapma. erken dogumu tetikleme riskinden dedi.
●kardesim evlenecek. gelin hamamini sordum. izin vermiyoruz biz. gitmezsen iyi olur dedi.
simdilik bu kadar bakalim.
Bebek pudrasi sur bacaklarina. Hac yapilirken ihramda da sicaktan bacaklar surtuluyomus. Pudra suruyorlarmis.senin hiç bacakların birbirine sürtüp pişik oldun mu acaba hahah :))elbise ne kadar geniş olsa da bacaklar kalın olunca yürürken birbirine sürtüyo bacım deodorant fln sürmek işe yarayabilir belki şansımı denicem
Bizde bulamadık bir türlü karar veremiyoruz bnm söylediğimi eşim beğenmiyor onun dediğini bn beğenmiyorum isimsiz kalacak kızlarım artık isimsiz 1 isimsiz 2 diye cagiracagiz eski türk toplumlarındaki gibi isimlerini kendilerinin almalarını bekleyeceğiz bu gidişle
2 Gündür canım tatlı istiyordu, gidip yiyeyim bari:) sağol canımBen okeyim taamm mi tam olmusum zuhaaha gidiyim.yemek.yiyim.kimse bana sisko demesin yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?