2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
lcw taytı can simidim dışarda da evde de 2 tane aldım.
ya hamile elbiselerine çok özeniyorum ama tontişlikten ötürü bacaklarım sürtecek giyemicem sıcaklarda (( taytla biter bu hamilelik..
giyersinnnn. gebeler icin uzun pacali ic camasiri var... onunla bacaklarin hic surtmez birbirine.
Günaydın kızlar göbüsler çok tatlı maşallah hepinize ben kaç gündür hastaydım hala öksürüğüm var geçer insallah:) bende birazdan foto atarim
gecmjs olsun cnm.
maşallah prensese:) ilk bebekte sezeryanmıydı?
evet cnm. cati darligindan normal dogum kismet olmadi. o yuzdem bu kez de sezeryan.
. zaten pihtilasmam var diye riske de atmak istemiyorlar... igneyi kesme gunumu rahat ayarliyorlar bu sekilde.

Sağol kuzm bendede pıhtılaşma var doktra sordum normal doğum olabilir öncesinden iğneyi kescez zaten dedi ama nasl hesaplical 1 ay oncedenmi kescek bilemedim :)

Yürümek de önemlı ama güneste yürümek daha önemlı

MaşAllah canm çok güzel büyümüş kızın. Gözünaydın. Bizim de yarın akşam kontrol var.
İsim düşündünüz mü kıza?

Canım merhaba naptınız herşey yolundami

Sağol kuzm bendede pıhtılaşma var doktra sordum normal doğum olabilir öncesinden iğneyi kescez zaten dedi ama nasl hesaplical 1 ay oncedenmi kescek bilemedim :)
1 ay once kesmez cnm. muhtemelen nts de sanci vs cikarsa ya da rahimde acilma varsa vs ancak o zaman kesebilir. bazilari hic kesmiyor. hatta dogum sonrasi da devam ettiriyor.
tutkuu85 kotondu alan arkadas kimdi.hatirlamiyorum.ama
B bebegim-gel ayni tayttan.ben de de var cok.rahatlar
R Rzg14 oooooo masallah nankor.degil.beben hakkini vermis kilolarin masallah hadi bakalim gecmis olsun
saol cnm.
MaşAllah canm çok güzel büyümüş kızın. Gözünaydın. Bizim de yarın akşam kontrol var.
İsim düşündünüz mü kıza?
saol cnm. oglum ruzgar kizim yagmur
Ben okeyim taamm mi tam olmusum zuhaaha gidiyim.yemek.yiyim.kimse bana sisko demesin yahuuu
e ben dedim sana

Selam kızlar bizimde bu gün kontrolümüz vardı oğluşumuz 750 gr olmuş, herşey yolunda dedi doktorumuz.

Şeker yüklememiz yapıldı. 75g. Gazoz gibi bir su içtim. içmeden önce ve içtikten 1er saat arayla 2 kere daha kan verdim. Akşam iş çıkışı sonuçlar için uğrayacağım. Bizden haber böyle

Ben dun aksam dedimki ,hamilelik uygulamamda,babası belki onunla konusmayı deneyebilir ,isitme duyusu artk cok hassas yazıyor dedim.
Eğildı göbeğime ,kızım anan sana kardes istemiyor dedi
Babalık gercekten kucağa alınca baslıyor bencede:)

Canım merhaba naptınız herşey yolundami
Canim merhaba suan yaptigim birsey yok tek yaptigim bebegimin saglikli dogmasi icin dua etmek.down sendromu riskini takmiyorum artik sadece burunla belli olmuyormus sonucta benim burnumda minicik herkes sana cekmistir diyor.Kordonundaki damar eksikligine gelincede ona yapilacak birsey yokmus sanirim varsin 300-500 gr eksik dogsun dogumdan sonra iyi beslenirse hemen alirmis kilo.Kendimi böyle teselli ediyorum işte sen naptın canım?

Gözünaydın canım,maşallah kuzuya.Süpürgeyi neden yasakladı doktorun?Birde pıhtılaşman olduğu için mi sezeryan yapacak yoksa başka sebepten mi?Bende de kan pıhtılaşması olduğu için soruyorum.

Bebek pudrasi sur bacaklarina. Hac yapilirken ihramda da sicaktan bacaklar surtuluyomus. Pudra suruyorlarmis.

biraz öneride bulanayım size
Neva -Asya
Tanem -Zeynep
Hüma-Doğa
:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…