2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözünaydın canım,maşallah kuzuya.Süpürgeyi neden yasakladı doktorun?Birde pıhtılaşman olduğu için mi sezeryan yapacak yoksa başka sebepten mi?Bende de kan pıhtılaşması olduğu için soruyorum.
Saol cnm. Bastan beri supurge yasak bana. Kanamam vs 16 hafta suren sikintilar oldu hep. Simdi de olmaz dedi. Riskli sinifindayim diye...

Benim sezeryan olma sebebim cati darligindandi. Cati muayenesin de normal dogum yapamacagim ortaya cikmisti. Bu ikinci dogumum olacak insallah. O nedenle bu da sezeryan. Yoksa normal sansim vardi :)

Kızlar lohusa pijaması alan varmı? Ya ben arastiriyorum cok süslü püslü seyler dantelli falan hic benim tarzım degil ben şöyle daha spor daha sade ve daha ekonomik şeyler istiyorum ama bulamıyorum
Pijama değilde gecelik aldım, 2 tane daha süslü 2 de ev elbisesi gibi emzirme özellikli aldım. LCW de de emzirme özeliklikli şort takım vardı onu aldım.

bu babalar beni öldürecek

daha önceden spor yapıyordun o zaman, çünkü ben daha önce yapmadığım için platese falan izin vermedi doktorum. sadece yürüyüş dedi

Aslında ben de yapmıyordum ama doktorum yürüyüş ve yüzmeyi çok önerdi. Pilatese ben kendim hiç heves etmedim, hem de eve yakın bir yer yok. Spor salonundaki pilates topunun üzerinde yuvarlanıyorum kendi kendime.

Gözünaydın :)
Şeker yüklemesinde yanında biri var mıydı? Yalnız mı gittin?
Yalnız gitmek istiyorum aslında ama kötü olursam diye de cesaret edemiyorum.

Anladım canım,sağolasın.Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız İnşAllah.

Misafirlikten geldim şimdi, lanet dogum ve sonrası hikayeleriyle. Cocuk icin herkesin farkli onerisiyle. En azindan hayvan seviyorlar kedilere bir şey demediler
Fotoğraf atamadim çünkü kendim cekince iyi bir acı yakalayamadim, kocam da cekmez, internet unutmaz der hep.
Ev berbat durumda ya dun yatak odasi ve banyoyu temizledim, bugun salon umarım.
Filtre kahvemi demliyim de kendime geleyim.

Bir de sizin olcumlerde bebekler benimkinden önde. Acaba sorun mu var diye düşünüyorum bir kac gündür. Bakalim Mayıs başı rutin kontrolde ne çıkacak.

Bu ölçümlerde net doğru ölçüm.olmuyor özellikle kilo olarak Doğum esnasında +300 yada -300 yanılma payı koyuyor dr lar..şimdiye kadar bana da hiç gr yada boy olarak söyleyen olmadı.ayrıntılida dr sorduğumda da bu aylar net belli olmaz dedi..haftaya kontrolüm var bakalım dr um ne diyecek benimde

O tabloyu masa Ustume foto yaptimmm be moral gelsin
Ben o tabloya hiç güvenmiyorum son 3 ay korkunç hızla kilom artıyor beniimm amma kimin umurunda bebişim sağlıklı olduktan sonra ilk hedefimiz sağlık sağlıklı şeyler yiyip kilo alalım enerjimiz bol olsun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…