2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gözünaydın :)
Şeker yüklemesinde yanında biri var mıydı? Yalnız mı gittin?
Yalnız gitmek istiyorum aslında ama kötü olursam diye de cesaret edemiyorum.
Canım eşimle gittim ama tek de olsam çok sıkıntı yaşamazdım sanırım çünkü o hastanenin kafesinde oturdu hep ben gidip geldim sadece şeker yükledikten sonra çok yormamızı istemiyorlar sakin sakin bekliceksin kafede filan kitap filan götürebilirsin belki tek olursan vakit geçsin diye. Ama çok sıkıntı yaşamazsın canım yalnız gidersen merak etme.

1 ay once kesmez cnm. muhtemelen nts de sanci vs cikarsa ya da rahimde acilma varsa vs ancak o zaman kesebilir. bazilari hic kesmiyor. hatta dogum sonrasi da devam ettiriyor.
saol cnm.
saol cnm. oglum ruzgar kizim yagmur

e ben dedim sana
Aa bilmiyodum bende doğumda cok kan kaybı olmasın diye onceden kesiliyor diye biliyodum cnm

Güzel anneler bende sonunda ayrıntılı ultrasnma gidcgm yarin sabah. Rapor şeklinde bir kağıt ve cd de verecklerms. %90 erkek demisti doktrum belki bende surpriz yapablrm size kızım olck deyip tüm mavi aldgm şeyleri giycek 0-3 ay degstrmcm ben de mavi renge baylrm çünkü

Aa bilmiyodum bende doğumda cok kan kaybı olmasın diye onceden kesiliyor diye biliyodum cnm
hic kendini dusunup korkutma cnm. doktorlar hic riske atar mi anneyi. sezeryan mecburi oldugu icin oldum ben. 37+5te cati muayenesi oldu. nst de sanci var diye. o zaman dogum seklim belli oldu. 38+1 de son igne 38+3te dogumdu. aspirini 35+5te kesmisti ama. simdi aspirin icmiyorum rahim ici kanamayi artirdigi icin. igneyle devam.

Genelde iğneyi son günlere kadar kullandırıyorlar.Kan sulandırıcı aspirini erken bıraktırıyorlar canım.

Aynen canım,aspirin fazla kanama yapabiliyormuş o yüzden onu erkenden bıraktırıyorlar .Doktor da bana lekelenmen olursa direk aspirini kes dedi.

Ben de ilk hamileliğimde eşimle gitmiştim, kötü olmamıştım, pek bir faydası da dokunmamıştı
Şimdi yine eşimle gidersem haftasonu gitmem lazım, hafta sonu doktorda çok bekliyoruz o yüzden hafta içi gidip halletsem diyorum bu seferde kendime güvenemedim, ilk hamileliğim gibi değil ya kötü olursam diyorum
Hafta içi doktora gidip, testi haftasonuna bırakabilirim sanırım.

O da olabilir nasıl rahat hissedersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…